Kedy vaši stredoškoláci vstávajú a chodia spať?
Ďakujem ❤️
vstava 5-5:30, z domu odchadzame 5:40-6:00 (podla toho, ci ma rano prax alebo teoriu), spat chodi 22-23, ale zvykne driemat v aute aj cestou domov v autobuse
Ide spat okolo 23.00 hod. Vstáva okolo 6.20.
vstava 5-5:30, z domu odchadzame 5:40-6:00 (podla toho, ci ma rano prax alebo teoriu), spat chodi 22-23, ale zvykne driemat v aute aj cestou domov v autobuse
@emjee a stíha raňajky? Nášmu trvá pol hodinu len kým sa preberie 😆
@emjee a stíha raňajky? Nášmu trvá pol hodinu len kým sa preberie 😆
@anonym_autor raňajkuje v škole, cez prestávku alebo pred vyučovaním. Však to už nie su malé deti, niečo vydržia.
@anonym_autor ja chodím späť okolo 23tej väčšinou sú ešte hore, ráno odchádza bus o 7:15 tak jedno dieťa o 6:15 druhé o 6:45. Vzhľadom na ich vek je úplne zbytočne hovoriť im aby šli späť a netreba ich ani budiť.
o 7 vstáva. Kedy ide spať netuším, už nechodím za ním do izby či spí, kedy spí. Raňajkokvať neraňajkuje. Nosí zo sebou do školy a zje cez prestávku. Ráno si pripraví buď čaj alebo capuccino. Ja už nesledujem tak.
Ja ako stredoškoláčka (nie až tak dávno) som chodila spať 22-22:30 a vstávala som 5:50:6:00
Chodia spať po 22(16,17).cez víkend neskôr.Vstávajú niekedy 5.10-prax,na teóriu o 6.Samozrejme hneď nezaspia,vykecávajú ktovie do kedy.Mobil odovzdávajú,lebo by ani nespali.Majú to ako magnet,žiadne aktivity,len mobil v ruke.Starší začal chodiť na brigádu,dcéra čaká či sa jej ozvú.Raňajky ako kedy
ani sa nepytaj. vstava v rovnaku dobu cez tyzden, 7.20, kedze je budeny "centralne", ale spat chodi straasne neskoro
@anonym_autor aj nášmu trvá dlhšie prebudenie, pri tom chodí skôr spať ako dcéra, ktorej nie je problém vstať ráno, ak musí 😉
Niekedy sú hore aj dlhšie po 23, inokedy kukám už obaja majú vypnuté 22 hod. Ráno 6:40 vstávajú. Neraňajkujú - nikdy ani nie. / počas školy / Už nemajú stanovenú večierku, dcéra sa niekedy učí aj dlhšie. Sem tam sa stane, že ich upozorním, ak je už veľa hodín - ku 00:00 / ozaj roky: 15, 17 /
Vstáva cca 6:20, keď nás všetkých budí muž so psom 😂. Spať netuším. Ale v izbe je tak od deviatej. Kedy si zhasne a zaspáva neviem.
spat pred skolou 22:00 resp musi byt vypnute svetlo, bez elektroniky v izbe, vstava 5:45. Cez volne dni vecierku nema, moze ist spat kedy chce rovnako aj vstat. Zvycajne do polnoci max 1 spi a vstava okolo 9-10.
akoze vezmete surovo 17 rocnym mobil, vypnete im svetlo v izbe? asi som urobila niekde chybu vo vychove😀
Vstáva 6:35 a bus mu ide 6:55. Neraňajkuje. Zaspáva cca 22:00. Aspoň dúfam. Ja chodím spať skoro, takže toto poriadne neviem. Ale v izbe je už skôr.
akoze vezmete surovo 17 rocnym mobil, vypnete im svetlo v izbe? asi som urobila niekde chybu vo vychove😀
@kofa77 no presne aj ja som sa cudovala , som rada ze mne to mama nerobila… aby mi v 17tke brala na noc telefon… niekedy som rada ked čítam kde to ako maju ze som mala normálnych rodičov…
pred polnocou málokedy, ale on mal od bábätka hrozný spánok
@kofa77 no presne aj ja som sa cudovala , som rada ze mne to mama nerobila… aby mi v 17tke brala na noc telefon… niekedy som rada ked čítam kde to ako maju ze som mala normálnych rodičov…
@anonym_845b15 mne by sa vysmial, on o 22.00 sa zacinal ucit😀, teraz je mimo, na internate, tam je to ovela prisnejsie. ale aj tak nechodi skoro spat, aj ked vypinaju wifi.
Spat tak 22:30-23:00 a vstava o 6:15, odchadame 6:55. Cez vikend je schopny tahat spanok aj do 10:00, ale to sa stane raz za mesiac, ked nema trening/zapas.
Vstavali o 6.30, spat chodili okolo 1. Vsetci traja. Cez vikend dospavali. Tych starsich to uz preslo, najmladsia v trende este pokracuje stale.
Vstavali o 6.30, spat chodili okolo 1. Vsetci traja. Cez vikend dospavali. Tych starsich to uz preslo, najmladsia v trende este pokracuje stale.
@simsalabim fúha, dosť málo. A nechýbalo im to? Moje dieťa má celkovo problémy so spánkom, spáva dlho, lebo kvalita zlá.
@simsalabim fúha, dosť málo. A nechýbalo im to? Moje dieťa má celkovo problémy so spánkom, spáva dlho, lebo kvalita zlá.
@anonym_autor ak by im to chybalo, asi by sli spat skor... ale je pravda, ze cez vikend vyspavali. Netusim, zda sa mi, ze je to medzi mladymi stale trend, spominali to viaceri rodicia. Najmladsia je uz na VS ( a jedina z nich byva a studuje doma), takze nevstava pravidelne skoro rano.
@anonym_845b15 a si predstav že ja som v 17tich mala len tlacitkovy telefón 😅 keby si tak ľudia uvedomovali, že mobil pred spaním je fakt veľké zlo pre spánok a že spánok je naozaj veľmi dôležitý.
No a teda ano svojim pubertakom mobil mať pri sebe v noci nedovolujem, ani ja ho nemám. A tak to bude aj neskôr - sú proste pravidlá ktoré sa dodržujú u nás doma a toto je jedno z nich
@anonym_845b15 tak keby Ti na rodičovskom povedali že zaspáva na hodine a inak to nejde?Čo by si spravila?Vytrieskať?To nie je správne.Už jedine zobrať mobil
spať 20:30-21 hod
ráno vstáva 4 - 4:30h, ráno sa ešte učí.
@anonym_autor ja chodím spat okolo 22:30 a vstávam o 4:40 holt zle spoje..potom taham spanok cez vikend aj 16 hodin
@anonym_845b15 mne by sa vysmial, on o 22.00 sa zacinal ucit😀, teraz je mimo, na internate, tam je to ovela prisnejsie. ale aj tak nechodi skoro spat, aj ked vypinaju wifi.
@kofa77 aj moja dcera… ja idem pomaly spat a ona ide pre skolsku tasku do chodby a uci sa. Potom cez vikend spi do obeda.
Tiež beriem mobil,obidve sú na strednej.Chodia spať cez týždeň po 10,cez víkend aj o pol noci.Na rodičovskom som to normálne povedala pred rodičmi.Moje deti-moja výchova.Sú na tom od rána do večera,nech si v noci oddýchnu.Rodičia priznali,že je to správne,že banujú že to nerobili od začiatku aj oni.Ráno vstávajú o 5,raňajky väčšinou nie,ale po ceste si niečo kúpia.

Vstava 6:30, spat chodi okolo 23:00, niekedy aj neskor.