Kedy vaši stredoškoláci vstávajú a chodia spať?
Ďakujem ❤️
@emjee a stíha raňajky? Nášmu trvá pol hodinu len kým sa preberie 😆
@anonym_autor stiha, ranajkuje doma. Len ak odchadzame s muzom skor, treba ho budit telefonom aj 3x, lebo je schopny nezobudit sa na vlastny budik a vtedy je rad, ze stiha aspon autobus (dalsi mu ide o hodinu).
tu sa vždy človek dozvie čo bolo kedysi normálne dnes sa považuje za nenormálne
a čo bolo nenormálne dnes sa považuje za normálne ..
Svet sa v riť obracia
@anonym_autor stiha, ranajkuje doma. Len ak odchadzame s muzom skor, treba ho budit telefonom aj 3x, lebo je schopny nezobudit sa na vlastny budik a vtedy je rad, ze stiha aspon autobus (dalsi mu ide o hodinu).
@emjee tak to ste super, my to budeme musieť asi nacvičovať aj cez prázdniny.
Moja dcéra na SŠ chodí spať medzi 21-22 hod, vždy viem kedy presne lebo my sa rozprávame chvíľu večer pred spaním a povieme si dobrú noc. Ráno vstáva o 6.30 hod, bus jej ide o 7 hod do školy aj na prax. Cez víkend spí dlhšie do 9 hod.
To bol zivot 😃 pamatam aj ja. Teraz ked nejdem spat o 21.00, cely dalsi den mam v keli a to mam len 34
Náš chodí spať medzi 22:30 a 23:00 hod, ráno vstáva 5:35 alebo 6:05 hod podľa toho, či má 0-tú hodinu a raňajkuje ( musí - nariadené od dr ), do polhodinu odchádza na MHD, cez víkend netuším kedy chodí spať, ale niekedy ešte o 1 v noci svieti a ráno vstáva o 9- tej.

Spat ide asi o 23.00-24.00, vstava 6.45, aj ranajkuje (ma ich nachystane).