icon

Má zmena vzhľadu v puberte vplyv na život?

20. dec 2025

Poznate pripad (alebo stalo sa aj vam ), ze ste z atraktivnej sa zmenili na neatraktivnu? nemyslim tym, ze ste zacali mat v 40 vrasky alebo ze ste pribrali, myslim tym, ze v mladom veku (napr. pocas puberty) sa vam zmenili crty a okolie sa k vam zacalo na zaklade toho horsie spravat a celkovo to, co ste vnimali ako vasu silnu stranku (nepiste mi, ze nemam stavat na vzhlade, kedze ten je velmi dolezity ) sa zrazu zmenilo? alebo poznate pripad niekoho komu sa nieco podobne stalo? kludne dieta/velmi mlady clovek na zaciatku puberty a zrazu vyzeral uplne inak- v tom nie dobrom zmysle slova?

Strana
z2
tilly
24. dec 2025
@anonym_autor

@deedol ano ja to viem, ze mala by som sa zamerat na ine veci bla bla...aj sa zameriavam, citam vela, chodim ku psychologicke (nielen kvoli tomu) no stale toto ma trapi...

@anonym_autor netráp sa, nebude to dlho trvať. Budeš krajšia ako predtým. Aj tie najkrajšie ženy sveta sa trápili, hovorili si, že sú škaredé káčatká a čo z nich vyrástlo... staraj sa o seba, o svoje telo, pleť a uvidíš, že raz budeš tiež krásna labuť. To síce možno už aj si, len to nevidíš. Krásne ženy mávajú občas "divné zrkadlá "

nominativ
24. dec 2025

Iní by našli možno viac chýb, ale ja ti napíšem tú, ktorú vnímam ja doteraz - v puberte mi akosi nenarástli prsia... Áno, vždy sa ku mne chlapi zameraní na túto hornú časť tela správali inak a určité bezcharakterné hovadá aj otvorene - to bolo náročné najmä okolo tých 15-16 rokov.

Napriek tomu som viedla vysoko plnohodnotný život, aj čo sa partnerov týka. Bolo mi jasné, že v tomto prednosti nemám a nebudem mať, pokiaľ nezvolim cestu operačnú a prispôsobila som sa tomu. Nie s hlavou v smútku (hoci, postupne som sa musela s tým vyrovnať a tak celkom sa to nepodarilo nikdy) ale nakoniec som s tými lentilkami aj odkojila deti a čím som staršia, tým mi to je vlastne viac jedno.

Držím palce, bude dobre, či sa to zlepší alebo nie, hoci sa to teraz možno ešte nezdá. Všetko je v tvojej hlave. ❤️

anonym_a31f05
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_1aeab1 uz mam po puberte a tie divne crty mi ostali, tiez som dufala ze z toho este vyrastiem a budem opat pekna ako som bola predtym...

@anonym_autor
Ja som v puberte pribrala (nie vélmi mizno tak 8 kg postupne) a myslim ze som opeknela po 30, ako som sa stala mamou 🙂

autor
25. dec 2025
@nominativ

Iní by našli možno viac chýb, ale ja ti napíšem tú, ktorú vnímam ja doteraz - v puberte mi akosi nenarástli prsia... Áno, vždy sa ku mne chlapi zameraní na túto hornú časť tela správali inak a určité bezcharakterné hovadá aj otvorene - to bolo náročné najmä okolo tých 15-16 rokov.

Napriek tomu som viedla vysoko plnohodnotný život, aj čo sa partnerov týka. Bolo mi jasné, že v tomto prednosti nemám a nebudem mať, pokiaľ nezvolim cestu operačnú a prispôsobila som sa tomu. Nie s hlavou v smútku (hoci, postupne som sa musela s tým vyrovnať a tak celkom sa to nepodarilo nikdy) ale nakoniec som s tými lentilkami aj odkojila deti a čím som staršia, tým mi to je vlastne viac jedno.

Držím palce, bude dobre, či sa to zlepší alebo nie, hoci sa to teraz možno ešte nezdá. Všetko je v tvojej hlave. ❤️

@nominativ to naozaj takto reaguju muzi na zeny len na zaklade toho, ze ma male prsia? Aj keby mala normalnu/priemernu tvar?

nominativ
25. dec 2025
@anonym_autor

@nominativ to naozaj takto reaguju muzi na zeny len na zaklade toho, ze ma male prsia? Aj keby mala normalnu/priemernu tvar?

@anonym_autor samozrejme, ale časom som prišla na to, že čím prizemnejší jedinec, tým otvorenejší je v tejto veci. 🙂 a ja mám predsa úroveň.

tilly
25. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor malé prsia idú zas do módy. Ja som bola v puberte v 90tkach, keď fičala wonderbra a prirodzené prsia. Tiež mi prsia nenarastli, keďže som bola chudá, tak ani nemali ako. A nestretla som sa s tým, že by to niekomu vadilo. Práve sa chlapom páčilo, že sú akurát do ruky.

autor
26. dec 2025
@tilly

@anonym_autor malé prsia idú zas do módy. Ja som bola v puberte v 90tkach, keď fičala wonderbra a prirodzené prsia. Tiež mi prsia nenarastli, keďže som bola chudá, tak ani nemali ako. A nestretla som sa s tým, že by to niekomu vadilo. Práve sa chlapom páčilo, že sú akurát do ruky.

@tilly jj tiex mi to pride zvlastne, poznam baby s malymi prsiami a vsetky chlapi ich zrali alebo aj baby s normalnymi prsiami ale nezdalo sa mi, ze by pravae toto bolo kriterium, sama ich mam dost nesymetricke ale to mi vobec nevadi oproti tej tvari ktoru mam a s ktorou sa meviem vyrovnat ...

autor
26. dec 2025
@tilly

@anonym_autor netráp sa, nebude to dlho trvať. Budeš krajšia ako predtým. Aj tie najkrajšie ženy sveta sa trápili, hovorili si, že sú škaredé káčatká a čo z nich vyrástlo... staraj sa o seba, o svoje telo, pleť a uvidíš, že raz budeš tiež krásna labuť. To síce možno už aj si, len to nevidíš. Krásne ženy mávajú občas "divné zrkadlá "

@tilly som uz po puberge a bohuzial mam pocit, ze vekom som skaredsia a skaredsia a vidno ze som narozdiel od surodencov zdedila maminehrubsie crty tvare... :(

anonym_6e475f
26. dec 2025
@anonym_7ef66d

@anonym_autor myslim, ze ju poznacilo viac veci, ma psychicke problemy. A je uz dospela.

@anonym_7ef66d podľa mňa ju hlavne poznačili poznámky z rodiny, ktoré určite z rodiny počúvala typu: ,, naše krásne dievčatko je preč''🤦 a prosím, netvrď, že ste jej to neplieskali o hlavu. Prví ste boli...

anonym_7ef66d
26. dec 2025
@anonym_6e475f

@anonym_7ef66d podľa mňa ju hlavne poznačili poznámky z rodiny, ktoré určite z rodiny počúvala typu: ,, naše krásne dievčatko je preč''🤦 a prosím, netvrď, že ste jej to neplieskali o hlavu. Prví ste boli...

@anonym_6e475f nie, nikto jej nič nehovoril, lebo nás všetkých desilo, čo sa u nej dialo. Odfarbila si vlasy najprv na čierno, potom fialovo, zeleno, modro mala všetky farby. Začala byť emo, čierne linky, čierne pery, roztrhané čierne veci, počúvala temnú hudbu a rezala sa. Potom bola bisexuálna, potom bola queer, potom mala problém s alkoholom. Potom mala dredy na hlave a obdobie spirituálne duchovna a fajčenia trávy. Čiže popri tom všetkom, keď sme sledovali jej excesy, sme len sledovali ako sa mení.

Strana
z2