Mám 15 rokov a priateľ chce mať so mnou sex
Dobry den. Mam 15 rokov a o rok starsieho priatela. Je to velmi slusny chlapec ale povedal mi ze by so mnou chcel mat sex a toho sa trocha obavam pretoze obaja sme rovnako neskuseni. Viete mi poradit co s tym? 😕
@dievcario je mile ze sa pytas a vkladas do dospelych zien doveru v rozumne odpovede, aj ked sa ti tu ich zo zaciatku moc nedostalo..
ja osobne si myslim, ze by ste mali pockat, pretoze z otazky mi je zrejme, ze take nieco chce len on.. nemate sa kam ponahlat, su aj ine sposoby ako sa "zabavit" vo vasom veku.. Ak je slusny a mily ako pises, urcite to pochopi a bude to respektovat..
a ked sa uz raz rozhodnes /pretoze v tomto ma pravo rozhodnut sa najma a iba zena, pretoze v pripade nechceneho otehotnenia je ona ta, ktora znasa nasledky/ tak si poriadne prestudujte ake su rizika pohlavneho styku a ako sa chranit..
a aby som bola uprimna, ja som o pannenstvo prisla o rok starsia ako si teraz ty.. s chlapcom, ktoreho som lubila, bola som s nim relativne dlho, ale cele to vsetko bolo take zvlastne a hlavne som bola stale v obavach aby som neotehotnela, aj ked som to vsetko brala zodpovedne a ochranu sme pouzivali dvojitu.. proste treba mysliet hlavne na to, ze sex nie je len o radosti, ale najma o naozaj velkej zodpovednosti.. co sa tyka zdravia, ale aj buduceho zivota..
ak sa na to dáš, nebudeš prvá ani posledná,v dnešnej dobe už mať v 15tich sex nie je nič výnimočné. ALE, sama musíš vedieť, či sa na to cítiš pripravená alebo nie, prvýkrát to môže aj dosť bolieť napr., ak ste obaja neskúsení tak na prvýkrát z toho ani nemusí nič byť...hlavne neočakávaj, aké to bude hneď od začiatku perfektné. Ak sa na to cítiš, tak smelo do toho, hlavne nezabudnúť na ochranu...a ak sa na to necítiš, tak ak ťa má naozaj rád tak počká...v oboch prípadoch môžete začať aj inými praktikami ako hneď sex, najprv trochu spoznať telo toho druhého, vedieť ako reaguje, a až potom ísť "do tuhého"....každopádne, držím palce, nech sa rozhodneš ako je to pre teba správne a nech to nemusíš ľutovať 🙂
@lubkavargova1 ja som mala 16, ked sme sa s manzelom zacali stykat aj intimne a moji rodicia o tom vedeli.
ak sa obávaš a desí ťa ísť do toho, pravdepodobne na tento krok ešte nie si pripravená... to je celé a nie je na tom nič zvláštne.... tvoj priateľ by to mal akceptovať a počkať.... ak ťa má teda naozaj rád....
Chcela by som vediet, kto meni nazvy tem a preco? Hlavne preco?
@renimac pisala si o tom, ze 99% podobnych tem zakladaju unudene deti, tak chcem vediet, ci sa mas teda o co opriet 😉
citujem:
"99% podobnych prispevkov su deti, ktore sa zabavaju, lebo sa nudia a nevedia co od dobroty."
akoby bolo nieco nezvycajne ze v tom veku sa riesi sex a zaciatok sexualneho zivota.. podla mna je fajn, ak sa slecna chce uistit v rozhodnuti a co myslis, je rozumnejsie sa pytat kamaratky rovesnicky, alebo niekoho, kto sa v tychto veciach aspon troska vyzna? kto asi poradi triezvejsie?
a mozem len zopakovat to, co som tu uz niekolko krat pisala - ak je to vymyslena tema, zeny co tu diskutuju nestratia nic, len par minut na napisanie prispevku.. ak to nie je vymyslena tema, jedine co dokazu ustipacne poznamky dospelych zien je, ze zrania autora otazky.. a detske problemy sa nemaju zosmiesnovat, tak ako ani pubertacke..
napr. ak sa moje deti v buducnosti budu hanbit nieco sa ma spytat a rozhodnu sa informovat na internete, budem len vdacna normalnym ludom, ak ich nasmeruju spravne svojimi radami a nebudu si z nich robit srandu..
mimochodom, na svoju pubertu nezabudam, viem aka bola tazka..
@dievcario Pozri ja som s priatelom 5rokov on bol môj prvý a jediný a spala som s ním prvý krát v tvojom veku to bolo po vyšek roku chodenia ale ja som to chcela tiež on na mňa nikdy netlačil a bolo to spontánne. Záležalo mi na tom aby to bolo s niekym kto ma úprimne miluje a váži si ma. Myslim si že ak sa na to musíš pýtať niesi na to pripravená radšej počkaj nič ti neujde až keď sa na to budeš sama cítiť tak do toho choď nenechaj sa do ničoho tlačiť lebo to môžeš časom lutovať. Moja rada je len taká že sa rozhodni podla vlastného rozumu a on ak za to stojí tak počká akokolvek dlho a ak nie? Tak potom zato nestál a pride niekto kto si ťa bude vážiť 🙂 Rozhoduj sa múdro neskôr to už nebudeš môcť zmeniť
@renimac nepotrebujem sa hadat, nemam pocit, ze by moj prispevok bol utocny.. tebe som len polozila otazku, ci mas nejake statistiky o tom, ze 99% zakladaju nudiace sa deti.. a teda ak mam byt uprimna, veta, zase sa niekto zabava pocas vyucovania mi nepride ako rada do zivota.. pekny vecer..
@hettinka tak taaak svataa pravda!!
@dievcario mam 15r, vlastne uz skoro 16r dceru... a ma priatela , spoluziaka, uz dlhsie...tiez je to zlaty chlapec. pozname aj rodicov... a neviem si predstavit a nastastie ani ona, ze by mali sex, nech je ako zlaty..... vela sa o tom rozpravame a dobre vie a chape, ze ma na to cas, ze aj ked si ako budu davat pozor, vzdy je tam riziko otehotnenia a HAK nici zdravie..... takze treba mat rozum... skus aj ty s mamou...
Na sex mate este cas.. ak ta lubi, tak pocka.... nie je sa kam ponahlat.... existuje aj petting.... ten by vam mohol este nejaky cas stacit....
Ja niesom nudiace sa dieta. Naozaj som potrebovala radu a vazim si ich vsetky. Rozhodla som sa s nim teda porozpravat. Povedal, ze tlacit na mna nechcel a ze mu je luto ze bol prudky a ak si tym niesom ista tak pocka a svoj nazor nezmeni. Staci mu vraj len povedat.
Takze predsa je to slusny chlapec. Dakujem. ❤
v 15tich to dnes uz nie je nic nezvycajne,ale...napisem za seba. Ja som mala prvy sex v 18tich a keby sa mam dnes rozhodnut,pockam este rok dva aj tri. O nic by som neprisla. Nic som z toho nemala,telesny vek nie je to iste,ako byt pripraveny mentalne. Ak nie si o tom presvedcena,tak mas cas este urcite. 😉
ak sa na to necitis,nechod do toho.....ked to bude mat prist,pride to v pravej chvili spontanne samo od seba a ver bude to krasne 🙂 tiez si neviem predstavit ze by dcera v 15 mala sex s chlapcom,ale zasa by mi bolo strasne luto ze sa o tom neradila somnou ale z cudzimi cez nejake forum....radsej by som bola keby prisla za mnou a v klude sa o tom porozpravame.....vzdy je lepsie o tom hovorit ako to urobit a potom mat z toho depku mozno na cely zivot....samozrejme aj ked im to zakazeme aj tak si spravia podla seba a mnohe dievcata aj s trucu :( a potom ked pride ten ozaj pravy banuju....drzim ti palce nech sa rozhodnes ako chces 🙂
Čo ak s tým veľmi slušným chlapcom nezostaneš, ale rozídete sa, potom si nájdeš ďalšieho priateľa a budeš s ním mať sex, potom ďalšieho a ďalšieho... A nakoniec možno nájdeš toho pravého a vydáš sa za neho. Budeš mať z toho dobrý pocit? Skús sa na to pozrieť aj z tohto uhla pohľadu. Ja mám síce veľmi malé dcérky, ale asi by som bola veľmi nešťastná, keby už od 15- tich rokov začali sexuálne žiť. Všetko má svoj čas. My sme s manželom pred svadbou ani spolu nebývali a začiatky nášho manželstva a súčasne spoločného bývania boli veľmi pekné.
@hettinka aale, tak hádam na frajera to nie je ešte skoro 😉 Také nevinné chodenie za ručičky, kino, zmrzka, pusinkovanie 😉 .... akože ako matka budem tiež na nervy keď to príde, ale v tom veku je to už normálne 😉 ono potom môže nastať extrém, dievča na reťazi, a zrazu príde v 16-tich tehotná. Poznám z okolia veľa takých prípadov
Ahoj. Chcem sa podeliť o vlastnú skúsenosť. Mala som 15 a pol keď som mala prvy sex so svojím doterajším partnerom. Mám 28 a máme spolu dva krásne deti. Áno od 15 som stále s nim. Ono vies keď s nim zostane tak to nebudes ľutovať ale keď sa s nim vyspis a o mesiac dva sa rozhodnete bude ti to ľúto.neviem ako rozoznas že vám to vydrží. Pockaj s tym este chvíľu poviem ti že sex v 15 a sex v 20 a vyššom veku je úplne niečo iné. Inak to prezijes,budes inak rozumovo vyspelá. Ale už ko sa rozhodnes je to na tebe. Nezabudni kondom
Ahoj.... Presne a vravia baby mohli by ste este pockat ak ta ma fakt rad tak pocka..... Ja som stratila panenstvo v 18.... A sme spolu od 15....takze uz pomaly 6rokov sme spolu a mame krasneho syna...ale je to na tebe...ak sa nato citis smelo....
@papricka33 no moja teda nie je "na reťazi" a aj viem, že sa jej chalani už páčia, no zatiaľ to je tak platonicky... som rada, že mi to povie, že ten je pekný, alebo tak...
minulý rok mala na dovolenke 16-ročného kamoša a viem, že si potom aj nejaký čas písali cez net, ale zatial sú to všetko fakt len kamaráti, nechodí s chlapcami v tom zmysle, že by šla randiť, alebo sa pravidelne stretávala s niekým konkrétnym. No uvidím, čo to bude, ked nastúpi na strednú školu, ale zatial aj bozkávanie v telke je podla nej "fúúúúj".
@ivanusko to si spolu s tým, čo raz u teba je, potom ho vyháňaš, nie ste zobratí a raz zaplatí na syna, raz nie ... potom riešiš, kde zohnať peniaze a asi bude "zasa raz" musieť pomáhať mama, aleb v krajnom prípade pôžičky, ktoré ti nikto nedá, lebo však nemáš okrem RP príjem ... no fakt že super výhra, taký partnerský vzťah a tiež základ do života pre to dieťa. Ty tu si ako odstrašujúci prípad podľa mňa, ako by to fungovať nemalo...
@hettinka moja zlata prosim ta nekomentuj zbytocne staraj sa o seba ok????? Na tvoj nazor niesom ale vobec niesom zvedava....asi sa nudis ked stale napadas.....najprv si daj hlavu do poriadku,,,najprv si premysli co povies a potom komentuj.....asi to nemas v hlave v poriadku. Prepac,,,ale musim sa to opytat....si na hlavu?? Asi ano ked bezdovodne napadas.....asi ti to robi radost....ale ako sa vravi "mudrejsi ustupi" takze to je moj pripad... A co sa tyka svadby tu mame o mesiac😛😛😛😛😛
@hettinka ved jasné, na niektoré to príde skôr, na niektoré neskôr, ale v ak to príde v tých 15-tich a je to takéto rucickovanie, je to o.k. Romantika na ktorú sa potom pekne spomína 🙂 Moja má 14 a tiež to myslím zatiaľ nehrozí 😉 (chvalabohu 🙂
@ivanusko čože si taká podráždená, pravda sa zle číta, že?
Ja som len napísala to, čo si písala vo vedľajšej diskusii, chcela si si požičať, lebo ti to nevychádza s peniazmi na dieťa. Ak tu niekto niekoho napáda, tak si to ty ...
A prajem peknú svadbu. ak sa teda dovtedy ten tvoj k tebe vráti, lebo veď si ho odohnala preč...
Zeny, nehadajte sa....
@lubkavargova1 ja nic nerobim ona stale komentuje aj ked nemusi.... Ja radim a uz utoci

@renimac kde su tie statistiky?