icon

Nový spôsob podávania prihlášok na strednú školu

Dnes o 07:38

Prosím Vás, ako to je teraz s potvrdením od lekára. Predtým sa vytlačilo tlačivo na konkrétnej SŠ a to sa dalo potvrdiť u lekára. No teraz keď stačí len jedno tlačivo ktoré sa nahrá do E-prihlašky cez ministerstvo, mi aj tak vždy nájde tlačivo, kde je kolónka aj s odborom. Ako teda podám jedno tlačivo pre všetky školy keď je tam kolónka študijný odbor ?

kacena4
Dnes o 08:10

nie na vsetky skoly je potrebne potvtrdenie len na niektore (sportova, zdravotna) my sme mali bez odboru ale zato s paragrafom ktory sa odvolaval na vzdelanie. bud si vyrobis svoje tlacivo ak nevies najst neutralne alebo dopln odbory na 1 a nech ti to dr potvrdi

autor
Dnes o 08:25
@kacena4

nie na vsetky skoly je potrebne potvtrdenie len na niektore (sportova, zdravotna) my sme mali bez odboru ale zato s paragrafom ktory sa odvolaval na vzdelanie. bud si vyrobis svoje tlacivo ak nevies najst neutralne alebo dopln odbory na 1 a nech ti to dr potvrdi

@kacena4 mame dve talentove zdravotne

autor
Dnes o 09:06

No takze som to preverila priamo cez e - prihlasky . Treba dat z kazdej skoly zvlast pre dany odbor ako predtym. To ze sa da jedno potvrdenie od lekara na vsetky skoly, ako tvrdili v spravach je hovadina 🙂

tamtamka26
Dnes o 09:56
@anonym_autor

No takze som to preverila priamo cez e - prihlasky . Treba dat z kazdej skoly zvlast pre dany odbor ako predtym. To ze sa da jedno potvrdenie od lekara na vsetky skoly, ako tvrdili v spravach je hovadina 🙂

@anonym_autor no nám dala výchovná poradkyňa jedno všeobecné tlačivo, ktoré si dáme potvrdiť. Vy si sťahujete niekde na stránke konkrétnej školy?
jasne, že nemôže byť 1 tlačivo na všetky odbory... čo ak napr. dr potvrdí odbor automechanik, ale elektrikár už nie?