Nový spôsob podávania prihlášok na strednú školu
Prosím Vás, ako to je teraz s potvrdením od lekára. Predtým sa vytlačilo tlačivo na konkrétnej SŠ a to sa dalo potvrdiť u lekára. No teraz keď stačí len jedno tlačivo ktoré sa nahrá do E-prihlašky cez ministerstvo, mi aj tak vždy nájde tlačivo, kde je kolónka aj s odborom. Ako teda podám jedno tlačivo pre všetky školy keď je tam kolónka študijný odbor ?
nie na vsetky skoly je potrebne potvtrdenie len na niektore (sportova, zdravotna) my sme mali bez odboru ale zato s paragrafom ktory sa odvolaval na vzdelanie. bud si vyrobis svoje tlacivo ak nevies najst neutralne alebo dopln odbory na 1 a nech ti to dr potvrdi
@kacena4 mame dve talentove zdravotne
No takze som to preverila priamo cez e - prihlasky . Treba dat z kazdej skoly zvlast pre dany odbor ako predtym. To ze sa da jedno potvrdenie od lekara na vsetky skoly, ako tvrdili v spravach je hovadina 🙂
No takze som to preverila priamo cez e - prihlasky . Treba dat z kazdej skoly zvlast pre dany odbor ako predtym. To ze sa da jedno potvrdenie od lekara na vsetky skoly, ako tvrdili v spravach je hovadina 🙂
@anonym_autor no nám dala výchovná poradkyňa jedno všeobecné tlačivo, ktoré si dáme potvrdiť. Vy si sťahujete niekde na stránke konkrétnej školy?
jasne, že nemôže byť 1 tlačivo na všetky odbory... čo ak napr. dr potvrdí odbor automechanik, ale elektrikár už nie?

nie na vsetky skoly je potrebne potvtrdenie len na niektore (sportova, zdravotna) my sme mali bez odboru ale zato s paragrafom ktory sa odvolaval na vzdelanie. bud si vyrobis svoje tlacivo ak nevies najst neutralne alebo dopln odbory na 1 a nech ti to dr potvrdi