Pustili by ste 13-ročnú na koncert, ktorý bude mať speváčka Sima?
Pustili by ste 13 rocnu na koncert Simi?
Isla by so svojou 22 rocnou tetou.
Mne sa ju nechce pustit, ze je este mlada na to, ze ma este dost casu, nie som s tym ok
Aky mate vy nazor?
@babushkaem Vieš ako sa hovorí v tomto pribehu=podľa seba súdim Teba. Od matky po túto anonymne pripsievateľku....
@enmery ano presne ako pises, hovorim to presne podla seba.. ja mam teraz 30 a ked som mala 22 tak si velmi dobre pamatam aku nulovu zodpovednost som mala a riesila som iba zabavu a party presne tak isto ako vsetci moji rovesnici (samozrejme nejake vynimky existovali vzdy).. preto to pisem ze by som nepustila s 22rocnou.. a to som praveze zastanca toho nechat deti zit slobodne a volne tak ako ony chcu ale toto sa mi nezda vhodne na zaklade mojich skusenosti z mladosti
@babushkaem ak hovoris pred 30 rokmi tak vtedy fungovali mladi trochu inak nemyslis? Dnes je to o 10 rokov vsetko posunute, vratane zodpovednosti, to hadam vidis
@anonym_dba975 mam 32, cize pred 10 rokmi..
Áno pustila a ak nedôveruješ 22 ročnej choď s ňou ty. Rodičia, ktorí všetko zakazujú len podnecujú deti ku klamaniu. Nabudúce ti povie, že bude spať u kamarátky a nezistíš čo všetko vykonala.
Jasne, ide s dospelym doprovodom.. pises jak keby islanna obscene extreme :D
A keby šla s tebou jej dovolíš? Ja som bola s 13 ročnou dcérou na koncerte imagine dragons v Prahe
@simik22 Ja s 13 ročnou na Johna Legenda v O2 aréne v Londýne ❤
@anonym_autor jasne, že pustila. Ešte by som sa tešila, že ju berie teta a nemusím ísť aj ja. Keby som mala čas, tak ich odveziem, spravím si svoj program a potom doveziem domov.
@anonym_726513 ved prave ze dnesne dievcata zmachlene, fajcia,...a nechcem aby sa ,,zdivocila,
@anonym_autor A ako sa zdivoci na jednom koncerte? Ak je ta 22 rocna zodpovedna mlada zena, pustila by som. Alebo sla na koncert s nimi. Nepocuvam ju nejak cielene, ale viem, ze ma fajn pesnicky.
A ako tam budu cestovat tie 2 hodiny? Popravde, na koncert ako taky by som ju pustila, moja chodi na rozne (ale veru sima nie je je styl) ale s mojim otcom :DD dedom... ale to je ine, anpr. autom by som ju s 22r slecnou nepustila, potom zase niekde v cudzom meste ak by sli aj nejakou hromadnou dopravou.. a potom po koncerte domov... no za mna skor nie. Nech si hovori kto chce co chce, 13r je ok na koncerty, ale nie na koncerty takto daleko niekde. MOzno ak by som velmi mala chut to riesit, ideme aj my (rodicia), kym bude na koncerte pozabavame sa inde a potom ju vezmeme domov...
Nieže 13 ročná, ale aj 22 ročná je ešte decko
@anonym_autor ja som ako 11-12 rocna chodila na rockové koncerty s kamartkou a jej dospelym bratom
Nieže 13 ročná, ale aj 22 ročná je ešte decko
@anonym_d0fd2b ... Podľa seba súdim teba? Ty si možno ešte bola v 22.rokoch decko, iné su už v tom veku samostatne, zarábajúce ženy. Ja som mala v tom veku už vlastný byt a 2 ročné dieťa. Nehadz všetkých do jedného vreca.
@anonym_726513 ved prave ze dnesne dievcata zmachlene, fajcia,...a nechcem aby sa ,,zdivocila,
@anonym_autor ok a do skoly ju preco pustas? Koncert trva co ja viem, 2 hodiny a v skole, ktora je plna tych zmachlenych, fajčiacich deti..tak tam je kazdy den🤷🏻mas divny pohlad na vlastne dieta
@anonym_autor
Dcera bola min rok s neterou 18 rocnou....Mala 10 ja som ich vonku cakala ...
@anonym_dba975 mam 32, cize pred 10 rokmi..
@babushkaem ok a aj ostatni tvoji rovesnici boli rovnako zodpovedni ako ty?
Problem bude asi doprovod. Ak by si sla ty, videla by si ju, proste ina istota, ako ta 22r baba
Tiez zalezi na sposobe dopravy a kedy sa vecer vratia... Lebo to bude vylet na pol dna ako nic, ak ratam cestu, cakanie na koncert, konceet samotny, vymotanie sa odtial..

@anonym_dba975 22 nemoze byt doslepa a zodpovedna? ja som mala vtedy pracu, byvala som sama v podnajme, v 23 som si kupila nehnutelnost na hypo....
@babushkaem ak hovoris pred 30 rokmi tak vtedy fungovali mladi trochu inak nemyslis? Dnes je to o 10 rokov vsetko posunute, vratane zodpovednosti, to hadam vidis