icon

Pustili by ste dcéru na dovolenku s priateľovou rodinou?

evaplev
Dnes o 16:48

Ahojte. Mám otázočku. Naša dcéra 17 ročná má priateľa sú spolu 10 mesiacov. Poznáme ho chodí ku nám je v pohode. Jeho rodičia a sestra s priateľom idú na dovolenku tu na Slovensku . Chcú aby išla dcéra s nimi. Nam sa to moc nepáči zdá sa mi že sú spolu krátko a nemá ešte 18. Ja viem že je šikovná, zodpovedná na vysvedčenie mala samé jednotky. Samozrejme že sa ešte o tom porozprávame a rozhodneme sa podľa toho. Ale zaujíma ma aj názor niekoho iného. Ďakujem.

Strana
z2
anonym_ff24a3
Dnes o 18:57
@anonym_268556

@belllinka presne tak. Skoro. Nie je plnoletá. 🙃

Ak niečo vyvedie v zmysle zákona, zodpovedá za to sama pred políciou a súdmi. Ak však napr. spôsobí finančnú škodu, rodičia sú stále tí, ktorí musia škodu pomôcť zaplatiť (ak zanedbali dohľad). V tomto prípade to budú riešiť s frajerovými rodičmi, ktorý ju mali pod dohľadom mať. Nepríjemné.
Napríklad.

Ale veď nemusíš sa do mňa vôbec obúvať. Je to môj osobný názor. Ani ja som sa neobula do žien, ktoré mali iný názor, než ja 😉 O tom je azda diskutovanie - slušne vyjadriť svoj názor a nelynčovať iných za ten ich. Či?

@anonym_268556 panebože 🤦🏻‍♂️

hsara99
Dnes o 18:58

No, v tomto veku už som sa nepýtala ale oznamovala som.😄 áno, pustila… sú spolu už nejakú dobu, poznáte ho, baba je zodpovedná. Nevidím jediný dôvod prečo nie.

evaplev
autor
Dnes o 19:04
@alex49

Slečna je s frajerom 10 mesiacov, myslíš, že na rande sa len držia za ruku? V 17 môže slečna robiť všetko čo v 18. Okrem alkoholu. Aj to sa nebude opíjať, ked pôjde s rodinou frajera ... Dokonca má jednotky. Dokedy ju chceš držať doma.

@alex49 je mi jasné že sa nedržia len za ruky nemysli si. Z tak isto ju nedržím len doma kedsa jedná o krátkodobý výlet jasné že s priateľom ide. Ale toto je iné na týždeň z vlastne pre nas cudzími ľuďmi.

anonym_3af0e1
Dnes o 19:05

No nie. Nema 18, frajera ma kratko, nepoznam jeho rodinu. Ked bude dospela a odstahuje sa z domu, tak uz je to jej zivot, na jej zodpovednost.

anonym_e3d6f2
Dnes o 19:13

V 17 sme v mojom rocniku uz studovali sami v zahranici na vyske a mamy nam teda za chrbtom nestali. Dceru by som na tvojom mieste kludne pustila ked vies, ze je zodpovedna.

januska12323
Dnes o 19:13

Keď chce ísť nebude mať problém zoznámiť vás s rodičmi frajera a spolu sa dohodnete na pravidlách. Už to nie sú malé deti ale skoro dospelí ľudia.

abbey1
Dnes o 19:17

Pustila by som. Staršia išla v 16 na internátu strednú školu do zahraničia. V 17 k priateľovi do zahraničia na prázdniny.

1sally12
Dnes o 19:25

Na Slovensku? V pohode pustila.

mondolina
Dnes o 19:27
@anonym_3af0e1

No nie. Nema 18, frajera ma kratko, nepoznam jeho rodinu. Ked bude dospela a odstahuje sa z domu, tak uz je to jej zivot, na jej zodpovednost.

@anonym_3af0e1
kým bude s vami bývať tak nikam nebude chodiť? chúďa🤣🙏

xckaretxxx
Dnes o 19:37

@evaplev nepustila

hrabovo
Dnes o 19:52

Jasne, ze pustila, prečo nie?

anonym_9fc843
Dnes o 20:09

Ak poznáš tých rodičov dobre, pustila by som s pravidelným hlásením. Ak si ich videla raz, nevieš o nich nič, nepustila by som. Preháňam, ale tiež ma ako prvé napadlo, že sú to volavky a niekomu ju predajú 😨

anonym_bdcc15
Dnes o 21:19

Ak poznáš rodičov a sú s tým pohode, tak prečo nie.

Strana
z2