icon

Pustili by ste dcéru na dovolenku s priateľovou rodinou?

evaplev
12. júl 2026

Ahojte. Mám otázočku. Naša dcéra 17 ročná má priateľa sú spolu 10 mesiacov. Poznáme ho chodí ku nám je v pohode. Jeho rodičia a sestra s priateľom idú na dovolenku tu na Slovensku . Chcú aby išla dcéra s nimi. Nam sa to moc nepáči zdá sa mi že sú spolu krátko a nemá ešte 18. Ja viem že je šikovná, zodpovedná na vysvedčenie mala samé jednotky. Samozrejme že sa ešte o tom porozprávame a rozhodneme sa podľa toho. Ale zaujíma ma aj názor niekoho iného. Ďakujem.

Strana
z3
anonym_a6cae0
Včera o 19:12

Pustila a len pre to že to je teda dovolenka na sk a su tam jeho rodičia . Samozrejme stravu a ubytovanie by som si dieťaťu zaplatila .

anonym_943a81
Včera o 19:15
@evaplev

@zuzana2910 spomenula som to preto aby bolo jasné ze nieje žiadna flákačka a je šikovná aj v škole čo podľa mňa je dosť dôležité. Kebybsa zle učila nepotrebovala by som to tu riešiť pretože by určite nikam nešla. Ale takto keď je šikovná je tom pre mňa ťažké ju nepustiť . Preto si prečítam každú radu. Ďakujem

@evaplev tiez si mala jej vek...robi ti radosť dobre sa učí asi je poučena ako sa chraniť preco ju nepustit?

sense
Včera o 19:17

Poznáš rodičov? Dovolenka kam? Kto ju zaplatí. Ak by som nepoznala rodičov osobné tak nepustila
Ak by som aj rodičov poznala osobne,tak by som to teoreticky zvážila, ale zaplatiť by si musela sama

simca06022011
Včera o 19:23

Tu na slovensku? pustila v pohode.. v 17tich mama ani nevedela pomaly kde sme cez prazdniny.. resp vedela a neriesila :DD kdeze by sme doma sedeli..

betulinka1
Včera o 19:24

@evaplev jasne, ze pustila. Dcera je sikovna a mudra. Urcite si dava pozor pri sexe aby nebola tehotna. Cim viac trávi cas s priatelom, tym viac ho spozná. Nech ide

klotildabazarik
Včera o 19:26

@evaplev ja by, som pustila ved su spolu dost dlho, poznas ho

Strana
z3