Pustili by ste svoje 13 ročné dievča spať k frajerovi?
Dobrý deň môžem sa opýtať pustili by ste 13 ročné dievča spať ku frajerovi ktorý má 14? Lebo moja dcéra chce a a neviem či ju môžem alebo nie pustiť ?!
@linka111 " akoze halo myslím ze dobre vychované deti pod 15 rokov sex nebudú mat"
Ak si najozaj matka, tak si potom aj dobre naivná 🙈 🙊 toto je taká sprostosť čo si napísala ...
Kludnu je pusti, veď prečo nie, následky si bude niesť hlavne ona a potom aj ty s ňou.
Inak ja ako matka chlapca by som si do domu žiadne 13ročné dievča na prespatie nepustila. Čiže dohovie ako to nakoniec je, a kde by aj skutočne bola.
A co bude teda 13r. na prespavacke u 14r.robit? Citat si povinnu literaturu? 🤔 Nemaju dost casu sa stretnut kvoli tomu pocas dna? To si musia citat v noci,v spolocnej posteli? 🤨
Fuj fuj fuj!!!! V13 by som zatrhla akehokolvek frajera ma sa ucit nie sa vlacit s frajermi. Potom detiska preskocia obdobie detstva a puberty a vhupnu hned do obdobia dospelactva kedy im nebude rady nebude nad nich, lebo samozrejme ma mat vyvoj postupny priebeh kedy sa clovek postupne uci nadobuda skusenosti ktore vyuzije neskor v dospelosti. Tato moderna doba zvratena kedy sa hraju deti na dospelakov, potom su plne media mladych faganov a fora plne tehotnych deti. Otrasna doba.
@linka111 Ja som mal 11 ona mala tiež 11. Zamilovaný som bol po uši do nej už keď som mal 10 rokov a rok mi trvalo kým som sa osmelil a pri jednej naháňačke s deťmi sme sa schovali do stodoly a začali sa bozkať. Bolo to také krásne a vzrušujúce. Žiadne jazýčkové ani chytanie sa tam dole. Ale robili sme to potom pri každej možnej príležitosti keď sme boli sami spolu. Aj prsíčka a lízanie bradaviek a ich hladkanie - bozky na krk. Ona mna tiež na krk. Naše sliny boli všade mi voňala a opuchnuté pery sme mali červené a rozhádzané vlasy. Nič viac sme nerobili len tzv. necking. Vtedy sa o tom aj hovorilo že to mladi robia necking. Žiaden sex ani pokusy o sex. Doteraz na to spomínam veľmi rád rodičia to zistili a nerobili z toho vedu naopak chodili s nami na výlety a tam sme boli spolu a držali sa za ruky. A to bol rok 1982. Vyrástla z nej krásna žena. Nijako nás to zle neovplyvnilo. Vtedy ale nikto nič nevedel bližšie o sexe. Vedeli sme ako sa to robí a ako sa robia deti ale bola to len teória z nejakých anatomických obrázkov v prírodopise. Teraz už tieto deti veľa toho vedia. V 13-14 tich už môžu chcieť viac ako len bozkanie. To už fungujú hormóny a príťažlivosť je silnejšia. Ak ale svojej dcére veríš a tomu chlapcovi tiež a vidíš že sa majú radi tak ju pusti. Varuj ju otvorene, že by sa mali ovládať a môžu byt obaja sklamaní keď prekročia určitú hranicu. Keby on mal 18 tak ti rovno poviem že nie. Lenže obaja sú deti. Budú mať pred sexom rešpekt a možno im o to ani nejde. Možno im je tak dobre spolu ako bolo nám dvom.
Tak toto nemohla napisat dospela zena...
Este sa pýtať ci MOZE alebo NEMOZE pustiť 13r dcéru k 14r frajerovi lebo ona CHCE 🤦🤦🤦😛
Normálna matka neriesi. A posle decko do postele pri takej blbej otázke👌🤭
@linka111 zo skusenosti viem, že 13r je skoro. Raz ma rodičia nepustili spať na kosiar, do budky, veľmi som chcela, lebo tam bol 1 chlapec ktorý sa mi páčil....🙏😂 ...akože teraz ked na to pomyslím ja? Na košiari? eeee.....nedovoliť všetko dievčaťu ....
A to v 16r som bola na diskotékach v lete 3x týždenne. Letne lásky každým rokom va zostala som pri jednom 20 rokov 😂
@linka111 aj ja mám 13r a mám frajera ale toto by som nikdy nechcela aby sa mi dovolilo

@linka111 nie a moj nazor ze ma v 13 rokoch frajera? Este ma čas, ale ako píšem moj nazor