icon

Tínedžer chce piercing do obočia. Čo by ste urobili?

Včera o 18:34

Syn prišiel s tým, že chce piercing do obočia. Má 16, peniaze si našetril a štúdio už má vybrané. Mne sa to vôbec nepáči, ale zároveň viem, že zákazom ho možno len pošlem tam bez môjho vedomia. Povolili by ste mu to v tomto veku, alebo by ste trvali na tom, nech ešte počká?

Strana
z3
anonym_2541d0
Dnes o 07:24
@anonym_30e828

@anonym_autor nevie pockat dva roky? Skor by som.sa zamyslela co ho k tomu vedie?

@anonym_30e828 a o dva roky sa co meni?len to ze je dospely?

oceanahory
Dnes o 07:28
@anonym_30e828

@sissy27 v 18 rokoch zodpoveda za svoje rozhodnutia , dovtedy zodpoveda rodic. Mojmu 16r synovi by som na otazku ci si moze dat piercing povedala NIE. Co je na tom take nepochopitelne?

@anonym_30e828 A co sa vlastne v tych 18-tich zmeni? Vylozis ho s kuframi z bytu so slovami "hybaj, teraz uz zodpovedas za seba, rob si co ches!" ?
Co sa vlastne zmeni tym, ze bude mat 18? Alebo je to iba nejake magicke cislo? Pre mna moje dieta bude v 18-tich rovnakym dietatom, ako v 16-tich...neviem si predstavit, ake radikalne zmeny nastavu za dva roky 🥴, hlavne, ak bude pokracovat v studiu a stale nebude zamestnany...

abbey1
Dnes o 07:46
@anonym_30e828

@abbey1 robila peklo aj inym aj bez piercingu chapem..to je zlyhanie ako osoby. Piercing bola zamienka. Samozrejme takyto clovek nech nerobi s ludmi a s detmi.

@anonym_30e828 Ona riešila u všetkých dĺžku sukien, dĺžku vlasov u chlapcov, farbenie vlasov u pedagógov, desiatky a desiatky vecí. Bokom išlo to, aký je kto človek, študent, pedagóg.

anonym_30e828
Dnes o 08:10
@anonym_2541d0

@anonym_30e828 a o dva roky sa co meni?len to ze je dospely?

@anonym_2541d0 uz sa ma nemusi pytat

anonym_30e828
Dnes o 08:16
@oceanahory

@anonym_30e828 A co sa vlastne v tych 18-tich zmeni? Vylozis ho s kuframi z bytu so slovami "hybaj, teraz uz zodpovedas za seba, rob si co ches!" ?
Co sa vlastne zmeni tym, ze bude mat 18? Alebo je to iba nejake magicke cislo? Pre mna moje dieta bude v 18-tich rovnakym dietatom, ako v 16-tich...neviem si predstavit, ake radikalne zmeny nastavu za dva roky 🥴, hlavne, ak bude pokracovat v studiu a stale nebude zamestnany...

@oceanahory nie nevylozim, len sa bude rozhodovat sam. Najskor by som mu ale vysvetlila ake to moze mat uskalia.a preco chce byt iny? Co ho k tomu vedie, co od toho ocakava aky vysledok? Nebudem ho mat menej rada. Teraz ma 12 a nechce sa strihat takze nema tradicny chlapcensky uces to si rozhoduje teraz sam. Ak potrebujete surne dokaz dajte si piercing do obocia vy a odsudia vas vasi blizky, rodina, priatelia, cudzi, aj mladi ludia.

oceanahory
Dnes o 08:23
@anonym_30e828

@oceanahory nie nevylozim, len sa bude rozhodovat sam. Najskor by som mu ale vysvetlila ake to moze mat uskalia.a preco chce byt iny? Co ho k tomu vedie, co od toho ocakava aky vysledok? Nebudem ho mat menej rada. Teraz ma 12 a nechce sa strihat takze nema tradicny chlapcensky uces to si rozhoduje teraz sam. Ak potrebujete surne dokaz dajte si piercing do obocia vy a odsudia vas vasi blizky, rodina, priatelia, cudzi, aj mladi ludia.

@anonym_30e828 Mala som piercingy, mam aj tetovanie, nikdy ma nikto neodsudil, chvalabohu som bola obklopena lepsimi ludmi, ako ty.

Strana
z3