Výhody vysokej výšky u tínedžerov
ahojte,
som dievca, mam 14 rokov a mam 170 cm,u nas v triede maju dievčatá okolo 165 a velmi to zavidim,stale vytrcam z davu...ake su vyhody vysokej výšky alebo ako si ju mam oblubit?
Toto som bola ja na zakladke...zrazu na strednej boli 2 baby este vyssie odo mna a chalani (niektory) tiez dorastli. 5cm nie je koniec sveta, dokonca ani vo vztahoch...ty si ty a si jedinecna ..skus sa zacat mat rada...za 2 roky budes obklopena uplne inymi ludmi
170 je priemerná výška. Zvykneš si časom, na strednej bude iná zmes ľudí a možno budeš jedna z mnoha vyšších.
@grankko mas 14, cize ratam ze aj baby v triede maju tolko rokov po vianocach sa.mpze stat ze Janka bude vyssia od teba o dve hlavy uplne v klude ste baby vo vyvoji vyska este nieje konecna... Btw, 170cm je pohoda☺️ja mam 170, je to fajn nebude ti nik vraviet ze si male pivo, o hlavu vysia od kybla a podobne somariny😂
Presne toto trápilo aj mňa, všade som bola najvyššia, pripadala som si ako žirafa. Dostala som veľmi skoro menzes a rásť som takmer prestala 😂 dnes patrím k tým nižším. 170 cm je v pohode, ešte uvidíš, že veľa spolužiačiek Ťa prerastie 😁
@grankko 170 cm je úplne normálna výška, bežný priemer, takže sa nestresuj, že si nejaká extrémne vysoká. Pri tejto výške nie je problém s konfekciou, všetko pekne sedí. Ak raz priberieš, pekne sa to rozloží a aj s nadváhou budeš vyzerať dobre a nie ako valček.
Na dnes je to divne, ze su take male, u nas som ziadne take teen pod 165cm ani nevidela. Take vacsie baby okolo 170cm a vyssie. Tak 170cm je super vyska na zenu. Si vezmi, ze napr tie 165cm nikdy nemozu robit letusky pre Emirates. Nesplnia vysku.
@grankko 170cm je vytŕčanie z davu???🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Preboha, to by ostatní museli byť trpaslíci.
@sulavikova dievča má 14 rokov a myslela tým zrejme svoju triedu. V tom veku ešte chlapci poriadne nerastú tak môže byť aj najvyššia v triede. V puberte nič pozitívne.
Mala som 13 rokov, 174 cm a do toho aj chudá ako lata. Chápem tvoje pocity z výšky. Na stužkovej dokonca najvyššia z triedy (samé baby) a na spoločných fotkách zhrbená, aby som tak nevytŕčala. No otrasný pocit. Až časom som prišla na to, že byť vyššia má kopec výhod. Moja 13-ročná má 170 cm a keď vidím, ako sa kvôli tomu hrbí a snaží robiť sa nižšou...veď časom aj ona pochopí a zo svojej výšky urobí svoju prednosť.
@januska12323 syn má 14, všetky dievčatá majú menej ako on a jeho spolužiaci. 170 je nie je preboha “žirafa” a ostatné jej môže len závidieť
170 cm som mala v 10 rokoch, dnes mám už menej. Na strednej aj vysokej som rozhodne patrila k tým nižším. Dcéra má 14 a 165 cm a patrí v triede k najnižším. 170 cm rozhodne nie je nejaká veľká výška, skôr priemer.
Aj mne to niekedy vadilo, všade so vytŕčala hlavne v škole, všelijaké prezývky som mala, na Strednej som nemala rovnocenného partnera. Ale všetko sa na dobre obrátilo a svoju výšku považujem za výhodu.
Mám 182 cm doma sa cítim malá😁 muž 195 synovi 188 a 178 otec má 192..
v 14tich som mala 179cm, potom som vyrastla este kustik a mam 182cm - za mna je to normalna vyska, konecne uz nie som doma najvyssia, synovia ma prerastli - 190 a 187 cm, 13 a 14 rokov 🙂
Ja som v tvojom veku mala 177cm. A komplex z mojej výšky bol neskutočný. Bola som chudá, dlhá, škaredá.... fakt som sa tak cítila... teraz mám rovnakú výšku, som štíhla, vysoká a viem, že aj pekná, zapamätateľna. Samozrejme sa aj o seba staram...Svoju výšku milujem... vydrž aspoň 3-4 roky a uvidíš, budeš sa na to pozerať inak, ver mi dievča! ❤️
@grankko dcera mala nedavno 13r a ma 170cm. Vyssia ako vsetky ucitelky v skole.... a bude este vyssia (s muzom mame obaja 183cm). Momentalne ako dospelá v tom nevidim jedinu nevyhodu. Kedysi ma to štvalo, lebo som v mladosti bola obklopena malymi ludmi a tym padom som bola ja ta "divná" a smiesna v kolektive.. mna nemal vtedy kto povzbudit, utesit ze ved sa nic nedeje.... Nastastie sa mi teraz dari dceru udrzat v myslienke, ake je to super byt vysokou
@sulavikova teraz sú ucitelia strasne nizky takže ano aj 168 cm človek je vyssi ako ¾ ucitelov na skole, samozrejme záleží aj od skoly
@grankko kľudne mám 175cm.
Keď som mala 14tak som mala tiež tak ako ty a niejak mi to nevadí dokonca už mám manžela a je nižší ako ja niejak nám to neprekáža na strednej som to už dako neriešila tam sme boli mix a čo ja viem mala som ja vyššieho spolužiaka a spolužiačku aj nižších jak sa to neriešili ani keď sme sa "naskupinkovali v. ramic triedy alebo na prax "v podstate ja som svoju výšku brala aj beriem ako výhodu z rodiny sme vysoký len j a súrodenci zvyšok sú menší alebo priemer máme to po dedovi on bol jediný vysoký .
Nemusím používať rebrík alebo stoličku aby som dotiahla na vrchnú policu a podbne veci v určitom obdoby som svoju výšku brala ako výhodu aj vtom že lepšie západném na praxi medzi starších študentov a kolegov .
No ja poznám dievča čo má 13nast a má 185cm. Postavou je normalna. Ale keď kráča tak už teraz je z nej dáma 🥰... Možno raz bude modelka .
Vysoké dievčatá sú pekné
Ja mám len 164 CM a vždy som chcela viac nakoľko som bola najnižšia v triede ☺️

@grankko vysoké baby sú elegantnejšie a vyzerajú štíhlejšie, tie kila sa majú kde rozložiť, ale to ocenis až o pár rokov 🤣🤣