icon

Ako funguje ubytovanie a služby v Bešeňovej?

Dnes o 07:18

Ahojte, bol niekto z vás na dovolenke ubytovaný priamo v areáli aquaparku v Bešeňovej? Chcela som sa spýtať ako to funguje s lehátkami, poprípade aj bufety. Budeme tam ubytovaní, máme zaplatené raňajky ale neviem či je tam dostatok lehátok pre všetkých alebo či sa lehátka priplácajú alebo mám zobrať podložku čo si zvykneme brať na kúpalisko. Tak isto som sa nikde nedočítala ako je to s bufetmi v areáli. Či sa tam vieme normálne naobedovať alebo radšej si dať obednú pauzu a ísť sa naobedovať niekde po okolí. Ďakujem vám za odpovede hlavne tým, ktorí tam boli ubytovaní a vedia ako to tam funguje. Ja som tam už raz volala ale nenapadlo ma sa to opýtať

anonym_2a1250
Dnes o 07:21

lehatok je tam strasne vela a su zadarmo, my sme chodili do aquaparku o druhej poobede a vzdy sme lehatka nasli, ak ste tam ubytovani tak pojdete bocnym vstupom skor ako ostatni pred otvorenim, aspon niekedy sa tak dalo v pohode ist. Obedy tam sa daju ale predrazene a take fast food vysmazane, maju aj obedove menu...Ale ak ste ubytovani budete mat cip so sebou a mozete odist na izbu a prist znova aspon sa tak dalo ked sme my boli

sara07
Dnes o 07:23

máš 15 min skôr ráno, čiže si vieš obsadit
na lepších miestach byva plno, nám sa nestalo žeby sme nemali lekatka
za lehatka sme neplatili
bufety máš rôzne, máš aj klasiku reštauracie, aj taku vydajnu typ , dá sa vybrat
nejakých 500 m od areálu máš jednotu ktora je dobre zásobena , my sme večere tak riešili
budeš mat čip a môžeš chodit hore dole kolko potrebuješ
ráno sme mohli ist do plaveckeho plavat - to neviem či ešte plati
v okolí máš aj dost penzionov ale ako tam varia alebo su ceny neviem

katkaseiner
Dnes o 08:37

v areali sa prestravujes, nie je to lacne ale ani obličku nepouzijes. My sme boli aj mimo areala na pizzu - bola chutná, ale ci este je, to neviem, boli sme cca pred 3,5 rokmi. V rezorte je vela lehátok, vzdy sa cosi uvolni. Aj tak tam nikto nesedi hodiny

autor
Dnes o 09:24

Ďakujem vám veľmi pekne za odpovede, pomohli ste mi ☺️