Ako prekonať odpor ku kempovaniu?
Prosím vás, ako ste prekonali odpor k tomuto typu trávenia voľného času?
Neznášam žiť v provizóriu, v nepohodlí, v teple, musieť umývať riad ručne, prezliekať sa na jednej nohe, chodiť na wc daleko, variť mimo svojej kuchyne, spat mimo svojej postele...
Zostať doma a rodina nech ide? To asi nie je velmi rodinu budujuce?
V kempoch vidim spokojnych vysmiatych ludi, nechapem, mozno je to tym ze su stale opiti?
Poradte nieco...
Dakujem.
Odporúčam Glemping, my sme boli takto na Mare....sprchy a wc celkom v dobrom stave, stan sám o sebe krásny s pohodlnými posteľami. Za mňa omnoho lepšie ako klasické stanovanie.
mozno ta osloví glamping - luxusnejsia forma kempovania. Inak ja mam odpor ku klasickému kempovaniu ale odkedy som sa dala na glamping je to parádne aj ked to ide do peňaženky plus mame aj karavan a jazdíme pravidelne s partiou na festivaly, takze moja postkomunisticka trauma z hmyzu, zníženej hygieny a smradu sa uz nekoná. Mame všetko vybavenie, klimatizovaný karavan, kde aj spime a ked chceme zmenu, ideme do glampu. Tam veľakrát najdes pre sklenenu oblohu, postele s baldachynom a technické vymoženosti rôzneho druhu a zamerania. Okrem toho rada sledujem aj tie videa a aziatkami ako idu do prírody a ako si tam všetko zapinaju a spojazdnuju.

Never, ale po jedenástej bol vždy kľud. Nezažila som nikdy bordel ani v kempoch ani na stellplatzoch, ani na voľných parkoviskách. Máme pojazdenú skoro celú západnú Európu. Nechodíme raz ročne na týždeň. Bežne máme v karavane cez 100 dní ročne, cez kovid, ked boli ho a dištančné sme boli okolo 150 dní.
Raz, v decembri sa nám na obertauerne stalo, že došli driftovat mladí, ale do 15 minút tam boli policajti a vyhodili ich.