icon

Ako prekonať odpor ku kempovaniu?

17. aug 2024

Prosím vás, ako ste prekonali odpor k tomuto typu trávenia voľného času?
Neznášam žiť v provizóriu, v nepohodlí, v teple, musieť umývať riad ručne, prezliekať sa na jednej nohe, chodiť na wc daleko, variť mimo svojej kuchyne, spat mimo svojej postele...
Zostať doma a rodina nech ide? To asi nie je velmi rodinu budujuce?
V kempoch vidim spokojnych vysmiatych ludi, nechapem, mozno je to tym ze su stale opiti?
Poradte nieco...
Dakujem.

Strana
z3
tilly
17. aug 2024

Never, ale po jedenástej bol vždy kľud. Nezažila som nikdy bordel ani v kempoch ani na stellplatzoch, ani na voľných parkoviskách. Máme pojazdenú skoro celú západnú Európu. Nechodíme raz ročne na týždeň. Bežne máme v karavane cez 100 dní ročne, cez kovid, ked boli ho a dištančné sme boli okolo 150 dní.
Raz, v decembri sa nám na obertauerne stalo, že došli driftovat mladí, ale do 15 minút tam boli policajti a vyhodili ich.

tamitamitami
17. aug 2024

Odporúčam Glemping, my sme boli takto na Mare....sprchy a wc celkom v dobrom stave, stan sám o sebe krásny s pohodlnými posteľami. Za mňa omnoho lepšie ako klasické stanovanie.

barborachors
23. aug 2024

mozno ta osloví glamping - luxusnejsia forma kempovania. Inak ja mam odpor ku klasickému kempovaniu ale odkedy som sa dala na glamping je to parádne aj ked to ide do peňaženky plus mame aj karavan a jazdíme pravidelne s partiou na festivaly, takze moja postkomunisticka trauma z hmyzu, zníženej hygieny a smradu sa uz nekoná. Mame všetko vybavenie, klimatizovaný karavan, kde aj spime a ked chceme zmenu, ideme do glampu. Tam veľakrát najdes pre sklenenu oblohu, postele s baldachynom a technické vymoženosti rôzneho druhu a zamerania. Okrem toho rada sledujem aj tie videa a aziatkami ako idu do prírody a ako si tam všetko zapinaju a spojazdnuju.

Strana
z3