icon

Ako riešiť nečakané zrušenie rezervácie?

modrykolibrik
28. dec 2023

Babenky chcem pocut Vás nazor. V septembri som našla na stranke bazoš.sk ubytovanie v jednom nemenovanom dome. Pisala som majitelovi o ubytovanie na december. Malo to byt na 3 dni a kedze to bolo zlacnene,krasne prostredie tak som to chcela ako prekvapenie pre muza. S majitelom som sa dohodla,zajednal nam termin.
Ked sa blizil cas pobytu na zaciatku mesiaca som mu volala ci to teda plati ( bolo to cez cca 300km) a on prekvapene, ze vsak je to obsadene a ja,ze ano vsak nas termin a on mi povedal, ze je tam ina rezervacia a ja som nechapala. Hovorim mu vsak nam to este emailom potvrdil a on,ze ho to mrzi ze skusi zistit ci neni jeden z domov volny. Jasne,nebol Lebo rodina si zajednala pobyt na vsetky 3 domy. On sa ma potom opytal,ze vsak cez booking ( pred tym mi nic take nepovedal a popravde ja som ani nevedela co to je ani kde to mam hladat.). Prislo mi od neho nefer, ze nam slubil pobyt ked ho rezervoval a vlastne uprednostnil inych ked ja som to objednavala 3 mesiace dopredu. Pride mi to z jeho strany nefer a naozaj by som bola zvedava ako by to riesil kebyze sa tam dotrepeme my aj ta rodina. Samozrejme, ze som mu napisala negativne hodnotenie aj kedho to mrzelo ale mne to prislo z jeho strany velmi neferove, ze to zajednal nam,potvrdil rezervaciu a nakoniec to nechal druhym. Prisli sme o 3 dni dovolenky za pobytktory anineprebehol A nehovorim o sklamani. Myslite si,ze sme boliv prave?

nairia
28. dec 2023

no pokial mas od neho potvrdenie emailom, ze rezervacia plati, tak samozrejme si v prave. platila si nejaku zalohu? a ako to on chcel riesit? ci to proste len uzavrel tym, ze ho to mrzi a fajka zhasla?

modrykolibrik
autor
28. dec 2023

@nairia platit sa malo na mieste nastastie. On iba, že ho to mrzi nic viac. Tak som mu napisala negativne hodnotenie.

nairia
28. dec 2023

@modrykolibrik no tak asponze tie peniaze, aj ked urcite mrzi aj to, ze si mala plan a tesila si sa. nechcem byt zla, ale to su niekedy rizika takychto "hotelierov" 🙄