Ako riešiť zle zvolenú hotelovú rezerváciu?
Čaute, s priateľom sme rozmýšľali, že pôjdeme niekam na noc cez víkend (jeho nápad). On kukal nejaké hotely a bookol nejaký, s tým, že 2 noci na jednu osobu vychádza 70€. No lenže to je rezervácia bez storna, takže sa nedá zrušiť. Až potom ako to bookol sa pozrel na google recenzie a zistil, že hotel má 2.7 hodnotenie a sú tam samé katastrofálne recenzie. A po tomto sa mi tam fakt nechce ísť a ešte za to platiť 70€ proste, vyhodené peniaze a ešte aby som si odtiaľ domov nedoniesla ploštice. Som hrozne naštvaná, že si to nekukol vopred, ja vždy keď rezervujem, tak si pozerám recenzie atď... Na druhú stranu sa snažil asi spraviť niečo pekné, ale nevyšlo mu to. No a čo mám teraz robiť? Teda sa zaťať, ísť tam a poslať mu tých 70€ alebo mám mu na to niečo povedať, vynadať mu? On je hrozný v tomto, že keď spraví nejakú blbosť, tak o sebe prehlasuje ako sa strašne nehodí na vzťah, vždy všetko pokazí, aj keď sa snaží atď... Nechcem, aby mal také myšlienky, len túto mi príde, že to fakt pokašľal ach jaj
Ak je tento hotel https://www.hotelcitypisek.cz/#o-hotelu tak to nemusí byť vôbec zlá dovolanka 😁😂
Vrd vyzera celkom dobre. Uxite si a hotovo, na izbe sa len prespi a potom hajde za zazitkami
Ak je tento hotel https://www.hotelcitypisek.cz/#o-hotelu tak to nemusí byť vôbec zlá dovolanka 😁😂
@vrabcek15 pozri si radšej recenzie a reálne fotky 😃
Fuuu... 70€ na noc pre dvoch sa vám zdá nízka suma?
Mám precestovaných 80 krajín a teda málokde som dal takú sumu za ubytovanie (nejde o žiadne exponované miesto).
Mám precestovaných 80 krajín a teda málokde som dal takú sumu za ubytovanie (nejde o žiadne exponované miesto).
@jockey suhlas, za 3* v zapadakove je to vela.
Autorka- ak je to zaplatene, neda sa stornovat, isla by som. Naco zbytocne peniaze ako sa hovori do luftu hadzat.
Bdw. my mame celorocne cestovne poistenie, ktore by storno takehoto niecoho zahrnovalo (do buducna moznost).
No o peniaze prídete tak či tak..otázka je či chcete prísť "len" o 140 alebo tam pôjdete a ak to bude katastrofa tak zbytočne vyhodené peniaze za cestu a pravdepodobne aj za nové ubytovanie...nabudúce radšej vyberaj ty alebo sa na to pozrite spolu.
@jockey áno za mestský hotel ktorý vyzerá ozaj ako uvádzajú ľudia v recenziách je to veľa. Aj keď teda čistota nemá nič spoločné s cenou
@vrabcek15 pozri si radšej recenzie a reálne fotky 😃
@petracandle ok, beriem späť, podľa recenzií to fakt vyzerá naprd.🙈🤣 Ako ja by som šla🤣(
Dodatok,že ja by som šla,ale to som ja🤣 záleží od vás ,či by ste to videli prekusnúť😆
Tak sme v hoteli, izba je veľmi pekná, sme v novo zrekonštruovanej časti 😆

2 noci prežiješ. držím palce 💪