Vlastne zisťujem, že ma niekedy baví teraz viac než cestovanie sama. Jasne, keď teda vyjdú okolnosti, že sme všetci zdraví. Najviac ma hreje pri srdci, keď vidim, ako niečo objavia a nejak ich ta cesta zmení. Dnes som mala taký pocit, keď sa nevedeli odtrhnúť od jednej mačacej mamy s babatkami. Tu na každom rohu 10 ich je. Iba pozerali a proste získali nejakú lásku k mačkám, úplne do bolo na nich vidno. A potom ako pozeral 4 r. syn do diery, kde sa pečú kozy (tie tam večer už neboli, už len to teplo). To neviem, čo presne si myslel, ale ten výraz stal za to (Možno tie mačky na dedine normálka, ale my bývame v meste 😅 )
V rámci "možností". Cestovanie bez detí je pohodlnejšie, určite by ma bavilo viac. Ale samozrejme cestujeme aj s deťmi a program je im prispôsobený podľa veku a kondície.
Vlastne zisťujem, že ma niekedy baví teraz viac než cestovanie sama. Jasne, keď teda vyjdú okolnosti, že sme všetci zdraví.
Najviac ma hreje pri srdci, keď vidim, ako niečo objavia a nejak ich ta cesta zmení. Dnes som mala taký pocit, keď sa nevedeli odtrhnúť od jednej mačacej mamy s babatkami. Tu na každom rohu 10 ich je. Iba pozerali a proste získali nejakú lásku k mačkám, úplne do bolo na nich vidno.
A potom ako pozeral 4 r. syn do diery, kde sa pečú kozy (tie tam večer už neboli, už len to teplo). To neviem, čo presne si myslel, ale ten výraz stal za to
(Možno tie mačky na dedine normálka, ale my bývame v meste 😅 )