icon

Baví vás cestovanie s deťmi?

2. jan 2024
Strana
z3
bluka2
4. jan 2024

Vlastne zisťujem, že ma niekedy baví teraz viac než cestovanie sama. Jasne, keď teda vyjdú okolnosti, že sme všetci zdraví.
Najviac ma hreje pri srdci, keď vidim, ako niečo objavia a nejak ich ta cesta zmení. Dnes som mala taký pocit, keď sa nevedeli odtrhnúť od jednej mačacej mamy s babatkami. Tu na každom rohu 10 ich je. Iba pozerali a proste získali nejakú lásku k mačkám, úplne do bolo na nich vidno.
A potom ako pozeral 4 r. syn do diery, kde sa pečú kozy (tie tam večer už neboli, už len to teplo). To neviem, čo presne si myslel, ale ten výraz stal za to
(Možno tie mačky na dedine normálka, ale my bývame v meste 😅 )

luccija
4. jan 2024

@bluka2 kde si v Maroku?

bluka2
4. jan 2024

@luccija Marrakeš - náhodou tiež? 😄

luccija
5. jan 2024

@bluka2 ale kdeže iba závidím😝môj zubár tam je krásne fotky.posli niečo pre pohladenie duše a oka

bluka2
5. jan 2024

@luccija niečo takéto? Mám aj s bazénom, večerné svetla, dnes piatkový kus kus…

bluka2
5. jan 2024

To stredne som chcela povodne pridať. Môjmu 4r. to tiež dovolili šoférovať, nadšenie milión 😂 ale tak samozrejme, sedel ten chlapík s nim

bluka2
5. jan 2024

Pre motiváciu posledné

luccija
5. jan 2024

@bluka2 krásne ďakujem..zaujímavé šľapky a bunda🙂tak ešte pekný výlet... tá s dcérou je krásna to nebo...

mikadooo
5. jan 2024

V rámci "možností". Cestovanie bez detí je pohodlnejšie, určite by ma bavilo viac. Ale samozrejme cestujeme aj s deťmi a program je im prispôsobený podľa veku a kondície.

heni79
Autor odpoveď zmazal
pimpa12
5. jan 2024

Nie, nebaví.

Strana
z3