Čo vidieť a kde parkovať pri Štrbskom plese?
Ahojte, chcela by som ísť so synom 6r. na jednodňový výlet na Štrbské pleso. Naposledy som tam bola pred 10timi rokmi.
Chcem sa spýtať, čo sa tam oplatí vidieť v okolí Štrbského plesa? Kde sa dá parkovať? Aká je cena? Ďakujem
@anonym_autor hernicka v tatranskej lomnici. “Dobra hracka” sa to vola. Tam sa mu bude urcite pacit. A je to asi 3 minuty chodze od stanice.
@anonym_a60460 ale vlastne ak idete autom tak parkovisko maju svoje 🙂
@anonym_autor hernicka v tatranskej lomnici. “Dobra hracka” sa to vola. Tam sa mu bude urcite pacit. A je to asi 3 minuty chodze od stanice.
@anonym_a60460 to je dost daleko od Strbskeho.
@anonym_a60460 to je dost daleko od Strbskeho.
@anonym_dfa8fb a mozno ide autorka smerom od popradu a ma to cestou. Ja som len chcela poradit co by sa tam mohlo pacit dietatu ak by sa chceli na hodinu aj niekde zohriat. Kazdy slovo “okolie” vnima inak a hlavne autom.
Vyhliadková veža (opacha) hned vedla plesa
Strbske je krasne, staci sa prejst okolo plesa alebo rovno na nom je to zazitok, prip. lanovkou hore na Solisko. Parkoviska su priamo tam. Nejake konkretne aktivity pre dieta neviem poradit v zime. Hrebienok by mohol byt este zaujimavejsi. Zubackou alebo peso hore, dole sankami, ladovy dom, prejst sa k vodopadom.
Tak Strbske samo o sebe je taka prevhadzka okolo. Pod nim smerok ku stanici je lanovy park, je tam prijemna kaviaren aj restauracia jedneho mena, ale nespomeniem si. Vzadu pri plese je pekny kovovy kolotoc, kde sa moze povozit (ty musis tocit). Porom je tam este prechadzka ku mostikom a vyvezenie sa lanovkou na Solisko. Bude tam ale na vsetkych tych vonkajsich aktivitach zima. No a este sa mozete povozit elektrickou
Tak Strbske samo o sebe je taka prevhadzka okolo. Pod nim smerok ku stanici je lanovy park, je tam prijemna kaviaren aj restauracia jedneho mena, ale nespomeniem si. Vzadu pri plese je pekny kovovy kolotoc, kde sa moze povozit (ty musis tocit). Porom je tam este prechadzka ku mostikom a vyvezenie sa lanovkou na Solisko. Bude tam ale na vsetkych tych vonkajsich aktivitach zima. No a este sa mozete povozit elektrickou
@kitycat Zubacka nie elektricka.
@anonym_autor Pokial nelyzujes alebo neturistikujes, tak 6 rocne dieta sa tam bude same plieskat od nudy.
Prechadzka okolo Strbskeho plesa, stovky turistov, stanky ako v polskom Targu.
@kitycat Zubacka nie elektricka.
@spongebob1 nie je zubacka na Hrebienok? Kazdopadne je asi jasne co som mala na mysli 😀