icon

Je dovolenka s deťmi skutočne relax pre rodičov?

27. jún 2025

Ahojte. Vyskočilo na mňa akože vtipné video, že rodičia na dovolenke nemajú dovolenku len strážia dieťa na inom mieste. Na videu bol otec. Tak sa zamýšľam ako to je u vás?
Podľa mňa to tak chlapi môžu vnímať, pretože na dovolenke sú konečne s rodinou - deťmi nonstop. Konečne vidia celý priebeh dňa, musia byť prítomní a riešiť každú situáciu. A to ešte nemusia variť a riešiť chod domácnosti. Takže pre mňa ako pre ženu je dovolenka absolútny relax - hotel + navarené + prítomný manžel. Odpadá mi kopu denných povinnosti a k tomu ešte celé dni je s nami aj muž.
Preto chápem, že niektorí chlapi na dovolenky ani nechcú chodiť. Radšej sedia v kancelárii a majú ticho a kľud.
Ako to vy vidíte?

Strana
z2
adonish
30. jún 2025

Nasa tohtorocna dovolenka bola najlepšia s detmi - maju 3 a 6 rokov. Blaznili sa v bazene na toboganoch (voda detom do pol lytka, tepla), more dlhy pozvolny vstup, cize sa hrali na plazi, my s mužom sedeli v mori a ony za nami dobehli, ked chceli. Vyuzili aj miniklub (slovenske animatorky), tak sme mali aj volno par hodín pre seba 😂
Ale teda zatial vyuzivame all inclusive služby. Pre mna je dovolenka = nevarim, neupratujem (samozrejme poriadok na izbe musel nejaky byt, nie hodené jedno cez druhe), sme konecne vsetci spolu, kedze muz vela cestuje do zahranicia na služobné cesty...

Zavisi sice od dietata, ale u nas od tych 3-4 rokov oddychovka 😊 ale teda chodila som s nimi dokola na zachod, samozrejme nie spolu, ale na striedačku 😂

Strana
z2