Je dovolenka v Tatrách predražená?
uz vyse tyzdna pozeram ...
a dovolenka na svk na 5 noci pre 3 osoby naozaj vyjde cca 1000 - 1200 euro ked pocitam aj atrakcie ( nejaka ta l1 anovka, kupanie, skanzen, ale viac take kde sa nic neplati)
benzin ubytko strava a to este pozeram tie lacnejsie moznosti..a samozrejme v stravovani striedmo. ( ranajky vecere na apartmane) len obedy akoze mimo.
je to na Tatry vela ci malo?
akoze uz sa necudujem ze ludia id rovno k moru. :/
@diewcatqoo ved toto je to, ze aj my mame peniaze, ale uz akosi menej a menej som ochotna dat pri nespravnom pomere kvalita/cena, ked vidim, ze to ani nestoji za to.
Rekreacne poukazy asi myslis, ano tam zamestnavatel preplati nejaku cast za urcitych podmienok, ale len raz rocne.
@babulkomale nie,ale boli sme v hoteli s manželom na 5 dnovom pobyte. Poňali sme to turistický,za 3,5 dňa sme nachodili po krku vyše 52 km,oddýchli sme si, zatiaľ čo chlapci boli na pobyte v Slovinsku.
A cena? Neporovnateľne so slovenskom..
@bucko555 aha tak..predchadzajuci koment mazem. Výborné, strava super,pestrá, len teda postreh..na večeru treba ísť hneď,lebo keď sme prišli neskôr,neboli už jedla také teplé.
Ubytovanie paráda, prerobené, v zime podlahové kúrenie, terasa, v lete je tam bazén
Páčilo sa nám,tak sme si rezervovali 3 noci opäť v novdmbri
@babulkomale nie je to len raz ročne, preplatí ti maximálne 275 eur čiže si to môžeš aj rozdelit
My sme minulý rok boli v Betliari, za ubytko aj s raňajkami pre dvoch sme zaplatili 45 eur na dve noci. Celý deň sme chodili po slovenskom raji a kráse a večeru sme si dali v Rožňave. Dokopy aj cestou z BA nás to vyšlo mozno 200 eur
@nelka93 vsak teoreticky ano, ale aka dovca pre štyroch ta vyjde pod 300€? Asi ziadna.
@babulkomale však musíš zaplatiť za ubytovanie 500 e aby ti zamestnávateľ preplatil 55% mex 275e
@katica06 aha tak si to myslela, uz chapem.
@katica06 hej len skoda ze rekreacny poukaz dostanes az ked robis dakde 2 roky.
Nuž zákon som sa nevymyslela ja ale môžem mať odpracovaných aj 10 rokov pracujem niekde kde pracujú dokopy iba dvaja traja
@katica06 aha no to je tiez zaujimave lebo firma ma mat viac ako 75 zamestnancov tusim..
@katica06 pardon 49 zamestnancov. prave citam

@avanka a plavali ste v mori? Niektori frflu ze je studene aj v lete.