Je predĺžený víkend s kamarátkou správny pre matky?
Ahojte, mam 2deti vo veku 9+. Som zla mama, ak chcem ist na 2noci na wellness s kamoskou? Kolegyna ma oznacila za zlu mamu a manzelku🫤🙉 Moj muz s tym je ok. Kolegyna nema taku kamosku. Ona vsade len s muzom. Lebo sa miluju.🤣
Jedným uchom dnu, druhým von, kolegyňu do toho jedno veľké nič, keďže sa jej to nijak netýka 😅 ja som aj na týždňovej dovolenke bola s kamoškou, keď potrebovala na rýchlo niekoho so sebou, lebo jej vypadla parťáčka a deti síce ešte nemáme, ale ako zlá partnerka sa kvôli tomu určite necítim 😅
@prettywoman1212 sme spolu 22rokov, z toho 12r manzelia😁
@lindous dakujem.dala mi cervika do hlavy🙄🫤🙉
Kolegyňu posli do 🍑. Len závidí
Je to úplne v poriadku a normálne. Buď rada, že máš dobrého manžela, ktory ťa "pustí". Kamarádke povedz, ze už je 21 storočie a ženy majú aj volebné právo, ak sa doteraz neprebrala.
po takom čase sa čudujem že si nikdy ešte bez neho nebola 😁 moju rodičia sú spolu 30 rokov a moja mama by sa zbláznila, keby nikam nechodí. Už teraz ako ani ja nie som s nimi doma a netreba sa o mňa starať tak mám pocit že sa konečne začala ona starať o seba, chodil bicyklovať s kamoškami do tatier, na rôzne túry 👍🏻 takže určite je to dobrá psychohygiena, veď s mužom ste furt spolu a budete do konca života…
Ale veď žena nemá len rolu matky a manželky. Má aj rolu kamošky, dcéry, vnučky, kolegyne... Či, keď sa staneme manželkami a matkami, tak už nemáme právo na vlastné sny, hobby, oddych alebo ísť raz za čas niekam aj bez detí a bez manžela a robiť niečo, z čoho máme radosť? Kolegyňa len závidí. Choď a uži si to🍀🌞
Nerieš, vôbec by som to s ňou nerozoberala, ak by sa ona ešte k tomu vracala, tak jej môžeš povedať, že nie si len matka a manželka, stále si jednoducho žena, ktorá má právo aj na svoj vlastný život, prípadne že muž aj decká sa už tešia na víkend bez teba, aj pre nich je to zmena, aj im vzťahu to prospeje... prajem pekný víkend s kamoškou
My sme manzelia s mojim muzom 26 rokov a nikdy by som nesla a ani nebola. Ale ani on bezomna nechodi. Ale tiez mam kamosku ktora chodi s kamoskami a on s kamosmi na rozne pobyty .Cize ak ste s tym obaja v pohode kludne chod
Keď je s tým muž v pohode, deti máš veľké tak ja nevidím jediný dôvod neísť 😊
Moj chlap neznasa vodu slnko keby cakam nanho tak moje deti nevedia ani co je kupko v lete...takze chodime bez neho aj na dovolenky za teplom
Chodím, v lete ideme do Berlína na 4 dní. A mam doma dvojročné dieťa dokonca 😱
Bože milujem také ženy 🙈
Tak nech sa milujú ďalej 😉
U nas uplne bezne. Muz bol minuly vikend za kamosmi v Brne, ale obcas si davaju tripy aj Praha, Budapest, Berlin...
Ja som na jesen bola na predlzeny vikend na jogovom pobyte, teraz mam ist na rozlucku so slobodou do Chorvatska. Ked budu deti vacsie, mam v plane robit si joginsky kurz v Indii ( aktualne 2 a 4 r).
Nam to pomaha, oddychneme si od deti, tesime sa jeden na druheho. A deti vzdy maju pri sebe jedneho rodica, tak z toho nemaju soky.
Po x rokoch manzelstva viem travit par dni aj bez muza. Kamaratka je podla mna bud chorobne ziarliva, alebo ziarli, pretoze nemoze cestovat aj ona.
Ja som bola na vikendovke sama od mladsieho dietata. To, ze sa zena stane matkou neznamena, ze prestava byt clovekom a ako clovek potrebuje cas aj pre seba a aj na svoju psychohygienu. Kolegyna sa zabudla v 19. storoci, ked zena vydajom prestala mat aj to malo prav, ktore mala pred vydajom a stala sa len manzelkou a matkou, prestala byt clovekom. A kludne jej to takto povedz.
Ja sice nechodim, lebo mojmu sa to nepaci, ale ak je ten tvoj s tym ok, tak chod, chod, chooood!
Je to úplne v poriadku, nemusí sa ťa to vôbec dotknúť. Všetci ste s tým v pohode, ty zmeníš vzduch, niet čo riešiť. Len by som podotkla, že kolegyňa nemusí závidieť - jednoducho to vníma inak, žije inak a je ten typ, ktorý svoj spôsob považuje za jediný správny a najradšej by ho vnutila každému 😃
Vôbec nie si zlá mama. Moji majú 5 a 6 a už som bola s kamoškou viackrát. Asi tak pred dvomi rokmi prvýkrát. Najskôr len na noc, potom aj na dve, najviac sme boli na tri. Niekedy berieme aj deti, inokedy ideme samé, podľa toho ako náročnú túru plánujeme.
Napríklad s deťmi chodím aj sama na kúpalisko v lete, lebo môj muž to neznáša a len frfle 😁
bež a uži si to, na kolegynino kotkodákanie sa vykašli, prídeš domov oddýchnutá a vypohodovaná, z toho bude profitovať celá rodina
@danica2711 dakujem😊🥰
Mám dve deti 6 r a 10 mesiacov, v lete som bola s kamoškou na jednu noc stanovať a o dva mesiace idem na vikend do prahy,potom máme nejaký wellnes ale termín ešte nemáme presný a ak sa podarí pôjdeme v auguste znova stanovať 🫣😅 muž ma sám posiela lebo vie že mam toho dosť byť celé dni sama s dvomi deťmi. Tvoja kolegyňa by ma asi upálila 😅
Tak to je pekne odveci názor, alebo skôr závisť. Je to predovšetkým vaša vec. Teba a manžela. Prečo by žena nemohla niekam aj bez detí a bez muža. Ak muž neprotestuje nevidím dôvod počúvať nejaké iné názory.

Ked je s tym muz ok preco ta zaujima nazor niekoho ineho? Kazdemu vyhovuje nieco ine. Ja zas by som tiez nesla teraz nikam bez mojho muza, ale my sme manzelia este len 3 roky a sme ako dva cecky… Ale po xy rokoch mi tiez isto zacne liezt na nervy, ved to je normalne… Vidim to na mojich rodicoch :D