Kam vyraziť s kamarátkou na letnú dovolenku na Slovensku?
Ahojte chcem sa poradiť kde by sme s kamoskou mohli oddýchnuť v lete na Slovensku
Keďže nemáme auto cestovať budem vlakom sme obchodné maximálne 1 krát prestupovať čiže nic ďaleko od civilizácie 😂
Sme skôr mestské a radšej sa prechádzame po centre niekde
Wellnes by bol tiež super poprípade nejaké atrakcie kde by som mohli ísť
Ja by som z KE išla do Budapešti, to máte celkom rýchlo a pohodlne vlakom (ale v lete počítaj s tým, že tam bude teplo - ako v každom meste). Ale keďže ste skôr na mestské dovolenky, tak toto by mohlo byť ideálne
@0silvia0 no fiiiha, fakt? to je ale niečo nové, v lete bol otvorený… a na ostrov sa predsa dá dostať aj cez krajinský most, tamadiaľ ako chodia aj autá na ostrov…
@biba_18 to ja neviem kadial sa tam este da dostat, my ked sme boli v Piestanoch, vzdy sme isli cez kolonadovy most. Ale teda Piestany ja nemam velmi rada, mne to pripada take retro nemoderne mesto. Kedysi sme tam chodili vencit deti ked boli male a potrebovali sme nejaky program pre ne🤓
https://auto.pravda.sk/doprava/clanok/772015-v-...
@anonym_autor
My Piešťany milujeme. Chodíme tam na dovolenku niekoľkokrát do roka. Naposledy sme boli začiatkom mesiaca. Z kúpeľného ostrova sme chodili do mesta cez Krajinský most.
Boli sme ubytovaní v Thermii, takže sme to vôbec nemali ďaleko.
Určite nič z kategórie Bojnice, Bešeňová, Štúrovo…tam je mrrrrrte deti 😂😂
Ja by som šla do Piešťan , na Liptov, možno Senec
@anonym_autor AquaCity vlakom, Krakow (FlixBus 5hod ale dá sa), Budapest vlakom, Varšava lietadlom. Síce si písala hneď v prvej vete že SR ale tu je tak draho že by som pozrela letenky a išla prec odtiaľto.

@anonym_3cb412 veď isteže, skapal tam pes a preto je to na dovolenku pre košičanov ideálne miesto 😉 čo ja viem, na bikoch na slňavu, alebo opačným smerom na hornú stredu (kde je mimochodom dobrý bar otvorený aj doobeda 😂), na evu alebo k váhu sa opaľovať, večer posedieť u páva, nakúpiť celé tašky oblátok v guden guden, pozrieť do balneologického múzea, popozerať po ostrove, ísť na pivo k vodičkovi, v lete je tam kopec akcií večer (som teraz v lete bola na drakulovi, bola tam premiera na premietaní na nejakom festivale…). a ak by si chcela aj cvičiť niečo, tak aj to viem poradiť ☺️
@anonym_3cb412
@biba_18 teraz sa do Piestan velmi neoplati ist. Ved je kolonadovy most zatvoreny z dovodu kritickeho stavu do odvolania. Vobec netusim, ako sa clovek teraz dostane z mesta do kupelnych arealov, ale urcite to maju nejako poriesene.