Koľko vás vyšla dovolenka?
Ahojte, kto ste boli s rodinou pri mori, letecky, kolko vás to vyšlo? A kde? Dakujem.
@anonymous87
Pôvodny príspevok som písala už po 12 v noci asi v polospanku, tak bol trosku nepresný 😉 ale aj tak by som rada vedela za čo si vedia toľko vypýtať.
@matkahelka diky, pozriem, neskutočne sumy 😁😉
@palomablanca tak ako spomina @matkahelka, Limak je novy hotel s mnozstvom atrakcii pre deti (smyklavky, tobogany, ihriska, herne). Je to ultra All, cize asi preto… my sme mali strop 5tis.. presvihli sme ho len o kusok 😃 ano, su to neskutocne palky, to suhlasim… ale ked si vezmes, tak nas dovolenka na SK vysla aj s ubytkom, jedlom, cestou a vstupnym cca 1500€. A to sme teda neboli ubytovani v nejakom brutal luxuse (moj muz skonstatoval, ze sa citi ako v pionierskom tabore 😂)…
@anonymous87 😅 chápem. Musím sa pozrieť čo znamená "ultra" all Inc. To asi znamená ze človek za ten pobyt priberie aj 5kg kvôli toľkým dobrotám "zadarmo" 😁, nie? Mne by teda bolo ľúto nechať to tam!
@palomablanca uz nedoplacas za nic, za ziadne drinky, snacky a tak 🙂
@anonymous87 prajem príjemný pobyt 😉
@palomablanca dakujem ❤️
@anonymous87 to nie je taká ťažká úloha, my chodíme len tak, aj keď teda vzhľadom na množstvo batožiny väčšinou auto nie letecky. Minulý rok sme šli aj s bicyklami, tento rok bez bicyklov ale tiež auto + trajekt. A dcéra ze najviac sa jej páčilo spat na lodi (trajekt)
@petamich toez nechapem, to je rovnake ako ked sa tu niekto opyta, ze za kolko ste prerobili 3 izbovy byt alebo kolko vas stalo postavit rodinny dom 🤦🏼♀️😩
2dospeli, dieta Dubaj, apríl, 10dní, letenky 700€, ubytovanie s polpenziou 2400€
koncom augusta ideme autom do Chorvátska, 7dní, All inclusive 1200€
@layla mozem sa spytat, kde do HR? A cez cestovku? Lebo buduci rok vybera destinaciu muz a uz mi naznacil, zeby rad Chorvatsko 😂 tak by som mu nenapadne podsunula All
Dakujem
2 dospelí a 2 malé deti do Chorvatskeho kempu s vlastným obytnym prívesom na 11 nocí za 585 E plus doprava. Bez stravy. Ale kempovanie je iný level ako hotel s All inc. 😁
@anonymous87 ideme bez cestovky, Family hotel Lisajn v Novi Vinodolski, bookla som to este v juni. Minuly rok sme vychytali tyzden vo Falkensteiner Borik Zadar na tyzden, All inclusive za 1400€ - odporucam, ale ceny za normalnych okolnosti su prilis vysoke. keby som mala ist za ceny, kt uvadzaju... nedala by som tolko 😀
@layla dakujem, pozriem to 👍
@palomablanca čo stojí? Určitý štandard služieb, na ktorý sme na dovolenke zvyknutí. Máme dobré príjmy, nízke náklady na život, chceme si tie peniaze užiť. Ale zase nemáme deti 🤷🏻♀️ každému je dopriate inde.
Crikvenica, Anex Omorika, polpenzia 11 dní, 2 d.+2 deti 1450 e
@knieza_pribina ja Vám to neberiem a aj Vám aj ostatným to doprajem, len ma naozaj tie sumy prekvapili, že toľko sa dá vypýtať za ani nie 2 týždňovú dovolenku, nie až tak ďaleko za našimi hranicami. 😉 Asi málo cestujem 😅😁
@anonymous87 nemas sa coho bat,cez booking to nieje problem,najdes si co ti vyhovuje,najlepsie s moznostou zrusenia kedykolvek a bez platby vopred. K tomu dokupis letenky,je to mozno narocnejsie na organizaciu trosku ale nic nemozne. Toto leto som 1.x kupovala letenky cez Pelikan.sk,su velmi napomocni a v podstate som iba odklikala co som chcela a poslali mi potvrdenie o nakupe leteniek a navod ako mam postupovat pri check in pred odletom.
@matkahelka neuveris ale aj na Slovensku napr., pozri si sumy ci uz Tatry alebo juh Slovenska a budes vidiet, ze to nie je nijak komplikovane minut aj 5000 na dovolenku a to v celku “nicim vystrednu”😳😅🙈
@palomablanca každý je nastavený na iný štandard čo sa aj dovolenky týka. Ja hľadám top hotel, servis atď. Samozrejme viem,ze to nebude stáť ako chorvátsko ale tak ja na dovolenke nebudem určite variť a umývať riady.
Naši akurát prepočítavaju náklady 😄 11 dní Bulharsko cesta autom + ubytovanie v penzione blízko pláže 200€/os. - bez stravy spolu
Baby, ale tie ktoré idete na dovolenku bez stravy, prípadne máte polopenziu, prirátajte aj náklady na jedlo. Veď taká 4-členne rodina na 10 dní preje sumu, ktorá je vyššia ako cestovné a ubytovanie dokopy. Stačí, ak rátam raňajky, 2 teplé jedlá v reštaurácii denne, k tomu niečo sladké, niečo na pitie počas celého dňa, zmrzlinu... To sa nedá rátať tak ako doma, že nevarím do 10 litrového hrnca a ušetrím. A keď je človek vo vode, tráviu mu rýchlo, najmä deti a puberťáci jedia vtedy ako kobylky.
@heleninamama to mi hovor, minuly rok nas vysla v chorvatksu dovolenka 2700 eur, z toho 300 doprava a 1400 ubytovanie, zvysok strava, denne 100 eur a to sme nejedli ziadne luxusne jedla a varila som ja na apartmane, obcas sme detom kupili hranolky alebo burger v bufete. Teraz sme boli all inclusiv ten isty pocet dni /10/ a len o 600 eur drahsie, ale pohoda klidek, kopec usetreneho casu, a stravovanie bohatsie a lepsie -bez obmedzovania sa a rozmyslania, co lacne a vela uvarit. Pubertalne deti boli furt hlavne. Pre pubertakov jedine all inclusiv! Naberu si vrchovato aj dva x a ostali len prazdne taniere. .
@negymama Ja presne preto pozerám len All inclusive. 😂Keď som videla dcéru ako po kompletnom obede, hodnom aj 100-kiloveho chlapa, ešte úspešne natlačila do seba celú pizzu... A už sa pritom tešila na palacinky a colu pri bazéne. Pritom váži 45 kíl a vysoká je ako ja. A ostatní tiež len voda a jedlo, celý deň do nemoty. To keby som mala platiť zvlášť, tak orientačne 300 eur za deň len prežerieme.
@heleninamama ako nasi...denne zlogali aj 7-8 dzusov v bare, slane ranajky za tym sladke ranajky, do ruky na odchode ovocie...detto obed a vecera. A chude to jak lunt...syn ma 167 cm a 52 kil.

@palomablanca daj si do googlu hotel limak, na severnom cypre, je to novy spickovy 5* hotel s kopou animatorov pre decka, takze ano, tam tie dovolenky tolko stoja.