Lacné first minute dovolenky pri mori
Ahojte, s priatelom by sme isli radi k moru, ale sme vysokoskolaci a vela penazi nemame, aj ked brigadujeme popri škole. Preto by som sa rada opytala, ci je nejaka sanca na first moment dovolenku pri mori tak okolo 500€ na osobu. Ak ano, kde? Bola by aspom polpenzia? Last minute nam teraz nevyhovuje, preto si to chceme naplanovat a nasetrit si. Bola by som rada za vase skusenosti.
@anonym_autor google flights a airbnb/booking a nájdeš určite. I keď first moment ste celkom už prešvihli, ten bol niekedy na začiatku roka 🙂🙂.
Prečo chceš FM? Ste len dvaja , pre Vás kúpiš aj LM za výbornú cenu , kolegyňa tak chodili do Egypta za 500-600€. Samozrejme závisí aj od toho, kedy by ste mohli ísť, ale keďže študujete zrejme by nebol problém ísť aj v júni, septembri.
@anonym_autor nam minuly rok odleg na druhy deň turecko za 430eue aj all inclisive paradna dofca...takze nachystaj pobal a hladaj odlet zo dna na den
sla by som na vasom mieste na vlastnu past, ste dvaja dospeli VS studenti, to zvladnete. treba pozriet ubytko (booking/airbnb) a lacne letenky (napr. ryanair/wizzair z BA - ak ste z ineho mesta, tak co lieta z najblizsieho letiska) a idete. stale je nejaka akcia, ked nemate presne urceny termin a miesto, urcite nieco najdete.
Nájdete last minúte za super cenu pre 2. Alebo skutočne sami si kúpiť letenky. Viete i teraz ešte na leto kúpiť za 60,80, ms 100 spiatočnú do krásnej dovolenkovej destinácie.
First moment ste prešvihli .To sa začína predávať v novembri na ten ďalší rok . Ak chcete ísť teraz tak pozerajte last minute, alebo ako je už písané, na vlastnú päsť si všetko zorganizujte.
ja som tiez za radsej dovolenku na vlastnu past. Vyjde to fakt ovela menej. Bookni letenky, ubytko, prenajom auta a prestravujes sa za par korun... my to porovnavame uz teraz ako 2+2 a stale je to lacnejsie po vlasnej osi. A to na dovolenkach varim len ak ideme na 2 tyzdne.. inak len ranajky si kupime, cez den sme v restauracii a vecer podla toho na co mame chut, kludne nejaky fast food, pizza, nieco lokalne, ale kludne aj z obchodu. Pripadne ranajky doma (z obchodu), cez den nieco lahke do ruky a vecer restauracia.
First moment sa kupuje v oktobri/novembri a pri dnesnych cenach je 500 EUR na osobu proste malo.
Skor je pre vas lastminute, zbalis sa, ides. Ked nemate peniaze, tak skor by som kupila cely zajazd, hotel so stravou, kedze nemusis riesit ani dopravu a ani stravu.
Mozes mat nasetrene dopredu a nasledne si vybrat z toho, co bude. Tam uz vedia byt ceny aj do 500 EUR.
syn nasiel cez cedok albansko all inclusive ale s vlastnou dopravou a tam siel wizz z budapesti za 60e letenka. Hotel ich vysiel 360 tusim tiez vs. Len to bolo last minute nie first minute
Tiež súhlasím radšej šetriť a ísť LM, ak ste flexibilní. Tých ponúk je veľa a často za zlomkovù cenu. Júnové a septembrové termíny sú lacnejšie.V septembri máš super vyhriate more po lete. Nahlásite si dovolenku napr.od 1.9 .napr na 10-12 dní a v tomto okne vieš že poletíte. Pozrela by som si v bud.sezóne kedy majú cestovky najčastejšie odletové dni-kedy sa menia turnusy v krajinách o ktoré máte záujem a podĺa toho by som si aj brala voĺno. Nájdete aj za menej ako 500.,ak nejdete cielene po luxuse a za lepšiu cenu ak FM.
Pozri Cedok a hoci nechces LM, su tam ponuky aj s vasim rozpoctom napr. Costa Brava v septembri polpenzia.

@anonym_autor skočte do Invie a tam nech vam ponúknu nieco co je v ponuke. Mozno niekde je zo dna na den super akcia. Alebo popozeraj letenky. Teraz mi som niekde videla ponuku Dubrovník do 100€ spiatočna, Alghero Sardínia 120€ spiatocna. Ubytko najdes, mozno trosku dalej od mora ale najdes pre dvoch vzdy nieco. Dvaja sa na tyzden odstavujete za 600€. Lepsie ceny last minute budu skor v septembri, ked uz nebudu prazdniny.