icon

Najlepší wellness hotel na Slovensku

9. sep 2025

Ahojte , viete mi poradiť nejaký wellness hotel najlepšie 4**** , primárne nám ide o kvalitný/dobre využiteľný wellness keďže máme v pláne ísť tento víkend a počasie nemá byť najlepšie .
A samozrejme aj dobrá kuchyňa 😁 máme v pláne ísť len sami dvaja z mužom . Na lokalite nejako nezáleží jediné kam nepôjdeme je východné Slovensko .
Dajte vedieť kde ste boli spokojní , vďaka 🙂

nyusika
9. sep 2025

Partizan na Taloch a Kaskady na Sliaci
inde nechodime 😀

simca115
9. sep 2025

@anonym_autor Permon skúste

nyusika
9. sep 2025
@simca115

@simca115 len to nie...chcu ist len s muzom, oddychnut si.
tam je strasne vela rodin s detmi vzdy, budu ohucani...decka v pohode chodia aj do wellness a ludia v plavkach - otras

simca115
9. sep 2025
@nyusika

@simca115 len to nie...chcu ist len s muzom, oddychnut si.
tam je strasne vela rodin s detmi vzdy, budu ohucani...decka v pohode chodia aj do wellness a ludia v plavkach - otras

@nyusika ako my tam chodíme pravidelne keď môžeme skrz saunovy svet a tiež mi to príde na hlavu že deti chodia medzi dospelých v plachtách mali by na to dávať väčší pozor

bludna
9. sep 2025
@simca115

@simca115 To fakt nie je dobry napad na wellness vikend v dvojici. Cez vikend je to skor skolka nez wellness hotel.

nyusika
9. sep 2025
@simca115

@nyusika ako my tam chodíme pravidelne keď môžeme skrz saunovy svet a tiež mi to príde na hlavu že deti chodia medzi dospelých v plachtách mali by na to dávať väčší pozor

@simca115 nasi znami tam raz boli, muz chodi v saunovom svete bezne nahy - a raz ho tam zdzubala jedna matka, ze ako si to predstavuje chodit po saune nahy, ked tam ma ona dieta....kks, normalne jej odvrkol, ze nech si odtial to dieta odprace aj s jej smradlavymi plavkami...inak je to distingvovany a slusny chlap.
ale plavky vo wellness naozaj smrdia, fuj

simca115
9. sep 2025
@nyusika

@simca115 nasi znami tam raz boli, muz chodi v saunovom svete bezne nahy - a raz ho tam zdzubala jedna matka, ze ako si to predstavuje chodit po saune nahy, ked tam ma ona dieta....kks, normalne jej odvrkol, ze nech si odtial to dieta odprace aj s jej smradlavymi plavkami...inak je to distingvovany a slusny chlap.

@nyusika tam by to najlepšie bolo vyhadzovať rodiny s deťmi a s plavkami tiež a všetko by bolo v poriadku

simca115
9. sep 2025
@nyusika

@nyusika inak vďaka za radu už máme tip na ďalšie rekreácie tie Kaskády vyzerajú skvelo

jamimo
9. sep 2025
@simca115

@simca115 permon určite nie. Vrieskajúce deti, chaos vo wellnese bez upozornenia personálom. Neviem, čo každý na tom Permone vidí.
Súhlasím s Kaskádami.

peggy589
9. sep 2025

@anonym_autor Nám sa veľmi páčilo aj v Kontakt wellnes hotel a chystáme sa do hotela Hills v Tatrách,tam majú deti od siedmej večer vstup zakázaný do wellness.Inak pravidelne navštevujeme hotel Mjus resort &spa v Maďarsku.Ten je náš obľúbený.

kiki68
9. sep 2025

Keby nemusi byt SK tak Laa an der Thaya a Bad Weikersdorf. Tam do Wellness deti nesmu a je to tam striktne bez plaviek. Iba jedna cast je kde mozu deti a ta je dobre oddelena.

moony99
9. sep 2025

Afrodita Rajecké Teplice.

mezopotamia
10. sep 2025

@anonym_autor tri studničky adults only 🤭

monika_nm
10. sep 2025

@anonym_autor nám sa v Permone paci, ale my chodime s deťmi, ale rodičom.sme darovali Kaskady a velmi sa im páčilo a sestra bola v hoteli Zochova chata ten je 4* ale adult a vravela, že súper bolo a ešte skúste pozrieť aj hotel v Piešťanoch 5*
A páčilo sa nám.aj v Partizánske, super nám je v Sitne, ale to sú hoteli, ktoré sú super, ale býva tam dosť deti.
Takže kde je menej deti sú tie Kaskady v Sielnici, hotel Zochova chata ten je adult a chvália ho tiež veľmi, alebo.Piestany pozrite, ten 5* hotel.

lulu0123
11. sep 2025

Napríklad hotel Chopok ma 2 welnesy,jeden z nich je len pre dospelych.Keby som isla bez deti hladam nieco take.

stanislavicenka
11. sep 2025

@anonym_autor hotel Zlaty klucik v Nitre. Skutocne nieco vynimocne

liz_lemon
11. sep 2025
@stanislavicenka

@anonym_autor hotel Zlaty klucik v Nitre. Skutocne nieco vynimocne

@stanislavicenka len zda sa, ze nemaju vo vnutri bazen, len vonku

marcaurel
11. sep 2025

Naj hotel na Slovensku s mimoriadnym welnessom je Kempinski .

gab1sol
11. sep 2025

@anonym_autor za mňa Kempinski v Tatrách. Alebo potom Afrodita v Rajeckých, či Zochova chata v Modre.

ranita4
12. sep 2025

@anonym_autor hotel Bystrá, hoci nie je 4*, je tam príjemne, veľký bazén, wellness stačí tiež, kľud keď sme chodili my bol vždy a jedlo nám chutilo každý rok...a vonku pekná trasa hneď od hotela popri potoku hoci s dáždnikom keby pršalo...

dankabg
13. sep 2025
@ranita4

@anonym_autor hotel Bystrá, hoci nie je 4*, je tam príjemne, veľký bazén, wellness stačí tiež, kľud keď sme chodili my bol vždy a jedlo nám chutilo každý rok...a vonku pekná trasa hneď od hotela popri potoku hoci s dáždnikom keby pršalo...

@ranita4 do Bystrej chodí kvantum deti, tiež ich púšťajú kade tade...

zoopzoop
13. sep 2025

Urcite Hotel Kaskady, perfektny a peistranny wellness a bazen a gastronomicky zazitok taktiez

kattrin
14. sep 2025

@anonym_autor Hotel Kaskady za nas TOP chodime uz niekolko rokov