icon

Nemôžeme si dovoliť kúpaliská

29. jún 2025

Ste tu takí čo si nemôžete dovoliť v lete kúpaliska ? Hlavne čo máte viac detí ako to riešite? Kam chodíte cez leto

zuzanita1609
29. jún 2025

Chcela som povedať,ze choďte na Liptovskú Maru,Oravskú, Zemplínsku,Domašu,ale tento rok a ďalšie už to bude veru biedne s vodou...tak poviem, choďte k moru niekde. (Mara stále nie je tak ako bola,podcenili to s tým vypúšťaním,keď nesnežilo, neprší). 😔

zuzana76
29. jún 2025

neviem odkial ste, ale ja som nasla vstupne na plavaren dospelí 2,60 a deti 1,50

diamand2326
29. jún 2025
@zuzanita1609

Chcela som povedať,ze choďte na Liptovskú Maru,Oravskú, Zemplínsku,Domašu,ale tento rok a ďalšie už to bude veru biedne s vodou...tak poviem, choďte k moru niekde. (Mara stále nie je tak ako bola,podcenili to s tým vypúšťaním,keď nesnežilo, neprší). 😔

@zuzanita1609 A myslíš, že autorka bude mať na dovolenku pri mori, keď nemajú na vstup na kúpalisko?

zuzanockamt
29. jún 2025

@lucia13022023 To netuším. Píšem,že aj také deti sú a ty tu odporúčaš bus, vlak. No nehrozí u každého.

zuzanita1609
29. jún 2025
@diamand2326

@zuzanita1609 A myslíš, že autorka bude mať na dovolenku pri mori, keď nemajú na vstup na kúpalisko?

@diamand2326 tak k Jadranu sa zvyklo nasadnúť do auta a ísť, omočiť sa a prísť,ale jasné,že to bolo myslené len teoreticky.(hľadať možno jazerá,namiesto kúpalísk).

marca12
29. jún 2025
@adreena

Zrovna dneska som pozerala cenník kúpaliska v Rajci, neboli sme tam veky. Skoro ma vykotilo!!!!!! Každá osoba nad 120cm 15€!!! Takže dvaja dospelí a tri deti 75€ !!!!! To už kde sme. Tam aj reálne chodia rodiny? Aj viackrát za sezónu? To musia byť milionári.

@adreena My chodime na kupalisko tak 2x za leto a vzdy su plne. A vzdy sa cudujem,kde na to ti ludia beru.

lucia13022023
29. jún 2025
@zuzanockamt

@lucia13022023 To netuším. Píšem,že aj také deti sú a ty tu odporúčaš bus, vlak. No nehrozí u každého.

@zuzanockamt tak co dodať.. Keď sa inak nedá, tak sed doma. Kúpalisko s milión ľuďmi dieťaťu s PAS vadiť nebude? Iné prostredie? Problém je kúpalisko, problém je jazero, problém je autobus, problém je vlak, auto, taxík. Ja som dala radu autorke ktorá je takmer zadarmo. Zbaliť chleby, deku, ísť k jazeru. Keď je jazero ďaleko, sadnúť na vlak ci bus a ísť 🙆‍♀️ ak dieťa nevydrží, prečkať doma, žiaľ.

zuzanockamt
29. jún 2025
@lucia13022023

@zuzanockamt tak co dodať.. Keď sa inak nedá, tak sed doma. Kúpalisko s milión ľuďmi dieťaťu s PAS vadiť nebude? Iné prostredie? Problém je kúpalisko, problém je jazero, problém je autobus, problém je vlak, auto, taxík. Ja som dala radu autorke ktorá je takmer zadarmo. Zbaliť chleby, deku, ísť k jazeru. Keď je jazero ďaleko, sadnúť na vlak ci bus a ísť 🙆‍♀️ ak dieťa nevydrží, prečkať doma, žiaľ.

@lucia13022023 Ok 🤦🤦🤦

lucia13022023
29. jún 2025
@zuzanockamt

@lucia13022023 Ok 🤦🤦🤦

@zuzanockamt miesto tlapkania po čele si mala dat autorke radu. Ci nemáš, len potrebuješ rýpať?

zuzanockamt
29. jún 2025
@lucia13022023

@zuzanockamt miesto tlapkania po čele si mala dat autorke radu. Ci nemáš, len potrebuješ rýpať?

@lucia13022023 Radu nemám, keďže netuším, kde býva, aké možnosti má ohľadom cestovania, aké staré sú deti, atď. Ja na jazerá nechodím. Mám blízko kúpaliská.

balerina2025
29. jún 2025
@zuzana76

neviem odkial ste, ale ja som nasla vstupne na plavaren dospelí 2,60 a deti 1,50

@zuzana76 ta dade na vychodze ci?

viestta
29. jún 2025
@petracandle

@sense k rieke?? Kto by normálny by dovolil, aby sa mu decko kúpalo v rieke 😃

@petracandle asi zavisi od toho aka rieka. Ci?

zuzana76
29. jún 2025
@balerina2025

@zuzana76 ta dade na vychodze ci?

@balerina2025 v Nitre

miskakyska
29. jún 2025

..tento múr nárekov... nemám na výlety, nemám k moru, nemám na kúpalisko ..chudence deti doma zahynú... však sa prikryvam takou perinou na akú mám a neporovnávam sa furt do kelu s kade kým... však vezmem deti do lesa kúpim každému po špekáčku,opečiem, postavím pliesko v potoku,počvachtajú sa... vybehaju sa... čo tu už za rady očakávate neviem, či už bez toho koňa fakt ani neprdnete..?

balerina2025
29. jún 2025
@zuzana76

@balerina2025 v Nitre

@zuzana76 no to je fakt super cena.

januska12323
29. jún 2025

Oveľa lacnejšie je kúpiť bazén domov ak máte takú možnosť alebo ísť niekde zadarmo. Ja tiež neviem čo tam ľudí láka. Viac ako raz za rok som na kúpalisku nikdy nebola.

balerina2025
29. jún 2025
@januska12323

Oveľa lacnejšie je kúpiť bazén domov ak máte takú možnosť alebo ísť niekde zadarmo. Ja tiež neviem čo tam ľudí láka. Viac ako raz za rok som na kúpalisku nikdy nebola.

@januska12323 nie kazdy ma rodinny dom ze?

zuzana76
29. jún 2025
@balerina2025

@balerina2025 https://www.nitralive.sk/info-o-nitre/sportovis... dokonca tu som nasla aj lacnejsie, fakt netusim, nechodim tam, ale nic, co by nebolo mozno zaplatit, dokonca ja kupalisko v Nitre nie je take drahe

zuzana76
29. jún 2025
@balerina2025

@balerina2025 a na naucenie plavania sa, staci aj plavaren, podla mna. Potom aj skoly maju svoje plavarne, napr gymnazia, VS, aj tam sa asi da dohodnut a chodit plavat

zuzanita1609
29. jún 2025
@miskakyska

..tento múr nárekov... nemám na výlety, nemám k moru, nemám na kúpalisko ..chudence deti doma zahynú... však sa prikryvam takou perinou na akú mám a neporovnávam sa furt do kelu s kade kým... však vezmem deti do lesa kúpim každému po špekáčku,opečiem, postavím pliesko v potoku,počvachtajú sa... vybehaju sa... čo tu už za rady očakávate neviem, či už bez toho koňa fakt ani neprdnete..?

@miskakyska to bolo fakt dobré, normálne si ma potešila tým,že si napísala tak,ako som to cítila aj ja,ale tak, nemôžem byť stále len "úprimná". My ako krpatí sme sa čvachtali v potoku a tam som sa aj naučila plávať,keď sme urobili hať ako bobre vyše pása 😄.

miskakyska
29. jún 2025
@zuzanita1609

@miskakyska to bolo fakt dobré, normálne si ma potešila tým,že si napísala tak,ako som to cítila aj ja,ale tak, nemôžem byť stále len "úprimná". My ako krpatí sme sa čvachtali v potoku a tam som sa aj naučila plávať,keď sme urobili hať ako bobre vyše pása 😄.

@zuzanita1609 v potoku ako takom,kde sme sa ako deti čvachtali aj my , ktorý nám tečie popri chalupe,tam by som asi už nevliezla,ale do horského áno..to je lahoda😍

balerina2025
29. jún 2025
@zuzana76

@balerina2025 a na naucenie plavania sa, staci aj plavaren, podla mna. Potom aj skoly maju svoje plavarne, napr gymnazia, VS, aj tam sa asi da dohodnut a chodit plavat

@zuzana76 to ano len v lete som chcela skor na vzduchu byt

balerina2025
29. jún 2025
@zuzana76

@zuzana76 hej lne teraz špecificky cez leto

luccys
29. jún 2025
@patus_2

Ženy, len zo zvedavosti sa pýtam, ako vyzerajú tie jazera vo vašom okolí kde sa kúpte? Lebo teda jazera u nás sú práve synonymom toho, kam by som v živote nevliezla. Voda mutná, ryby, žaby, sinice... Rieky to isté.

@patus_2 Presne. Uz len ked vidim tu mutnu vodu, cosi plava na hladine...brrr. Neviem, asi som rozmaznana z mora, ale na jazero nemam odvahu.

20erika07
29. jún 2025

Autorka netráp sa, nie si jediná . My ako deti sme boli na kúpalisku asi 2x nejakym zazrakom, boli sme veľmi chudobní . Mna to ani neláka, ale kvôli dcére sa musim obetovať. Ďalej napr su aj takí co na to majú, ale nemajú zase čas stále chodiť niekde s deťmi. Toto leto mame zatiaľ v plane 2x aquapark a jeden menší, čiže 3x asi len niekde pojdeme. Nemôžem mat stále dovolenku bohuzial. Moje deti to chápu. Neviem aké veľké máš deti . Keby mam dom tak jednoznačne bazén a neriesim žiadne kupko .

25jesss25
29. jún 2025

Tak ja nenapíšem,že na to vôbec nemáme ale nebudeme tam chodiť viac X do týždňa, lebo by sme skrachovali len na Tom 🫣 k jazeru treba cestovať minimálne hodinu, bývame v byte a nemáme možnosť mať pre nich bazén.
Je mi to ľúto, ale nejdem sa kvôli tomu zrútiť

lienka.7
29. jún 2025

Na jazera

cyberk
29. jún 2025

ja vzdy ked je na vyber kupko alebo jazero, idem na jazero, i ked na to kupalisko mame, ale jazero ponuka za mna ovela viac moznosti na zabavu. Ci si sa nastahovala do nejakej diery, kde ani jazera nie su? No tak potom ten bazen na zahradu, detom staci malo, nemusia mat xx metrov...

januska12323
29. jún 2025
@balerina2025

@januska12323 nie kazdy ma rodinny dom ze?

@balerina2025 píšem ak má takú možnosť, nenapísala kde býva.

luccija
29. jún 2025
@cyberk

ja vzdy ked je na vyber kupko alebo jazero, idem na jazero, i ked na to kupalisko mame, ale jazero ponuka za mna ovela viac moznosti na zabavu. Ci si sa nastahovala do nejakej diery, kde ani jazera nie su? No tak potom ten bazen na zahradu, detom staci malo, nemusia mat xx metrov...

@cyberk myslíš na možnosť, že je z paneláku😉