icon

Oplatí sa ísť s deťmi na Zemplínsku šíravu?

nina004
Včera o 08:39

Ahojte vedeli by ste mi poradiť či sa oplatí ísť s deťmi 3r a 5r na Šíravu? A keď áno kam by ste odporučili? Pôjdem s nimi sama, plánujem cca 3 noci koncom júla, ubytovanie niekde poblizku v hoteli alebo penzióne, auto beriem. Chcela by som spojiť nejaké výlety a kúpanie. Budem rada za rady. Ďakujem

Strana
z2
mimicka2013
Včera o 08:45

@nina004 hotel glamour mas hned na plazi takze to by som odporucala, ze si v pripade potreby hned na izbe

viestta
Včera o 08:45

Zo Siravy mas na skok Morske oko, Vinianske jazero a hrad Vinne
Pripadne este toto
https://www.kamnavylet.sk/sk/atrakcia/hamorsky-...

nina004
autor
Včera o 08:47
@mimicka2013

@nina004 hotel glamour mas hned na plazi takze to by som odporucala, ze si v pripade potreby hned na izbe

@viestta
@mimicka2013 Ďakujem,ešte som na Šírave nebola. A oplatí sa tam ísť? Je tam dobrá voda na kúpanie?

viestta
Včera o 08:52
@nina004

@viestta
@mimicka2013 Ďakujem,ešte som na Šírave nebola. A oplatí sa tam ísť? Je tam dobrá voda na kúpanie?

@nina004 my sme boli vlani, kupat sa dalo ale velmi zalezi aj od strediska kde pojdes. Niekde je lepsia plaz, niekde ani nie

anonym_fb7825
Včera o 09:07

Širava, tam zdochol pes. Tam ísť na dovolenku je ako za trest.

anonym_eadd33
Včera o 09:11
@anonym_fb7825

Širava, tam zdochol pes. Tam ísť na dovolenku je ako za trest.

@anonym_fb7825 sak to je super aspon nie je ludi po.... keby som bola blizsie tak idem. Po tych videach z minuleho tyzdna z kupaliska z Kezmarku, SNV... a pod by som brala radsej zdochnuteho psa ako toto.

anonym_fb7825
Včera o 09:39
@anonym_eadd33

@anonym_fb7825 sak to je super aspon nie je ludi po.... keby som bola blizsie tak idem. Po tych videach z minuleho tyzdna z kupaliska z Kezmarku, SNV... a pod by som brala radsej zdochnuteho psa ako toto.

@anonym_eadd33 Ale prd je tam super. Ledva priemerné reštiky a služby, burina, rozbité chodníky. A preslopaní miestni vychodniari ktorí z nejakého nostalgického dôvodu Širavu považujú za nejakú srdcovú rekreačnú záležitosť.

mimicka2013
Včera o 09:41
@nina004

@viestta

@nina004 pod Glamourom je prave jedna z tych lepsich plazi...

janinah
Včera o 09:44

Pozri ranč klokočina a plavbu loďou. My sme byvali v thermal hoteli.maš auto,pobehaš kde sa vam bude pačiť sa kupať.

beata_k
Včera o 10:17

@nina004 Over si pred kupanim, ci nie su premozene sinice. Sirava s nimi obcas bojuje.

ariannazara
Včera o 10:24

Byvam nedaleko a fakt tam skapal pes, tam by som urcite nesla.

anonym_eadd33
Včera o 10:29
@anonym_fb7825

@anonym_eadd33 Ale prd je tam super. Ledva priemerné reštiky a služby, burina, rozbité chodníky. A preslopaní miestni vychodniari ktorí z nejakého nostalgického dôvodu Širavu považujú za nejakú srdcovú rekreačnú záležitosť.

@anonym_fb7825 a tie krasne nerezove bazeny co pred par rokmi otvarali? Sak to bolo paradne.

janinah
Včera o 10:31

Nejake nove tobogany maju byť bolo v spravach.

anonym_d8e4ac
Včera o 10:57
@anonym_fb7825

@anonym_fb7825 preslopani vychodniari? No dakujem. Este dobre, ze inde na Slovensku sa nechlasce

euka210
Včera o 11:08

@nina004 byvame blizko, ale radsej pojdem na kupalisko ako na Siravu. Niekedy sme s detmi chodili, ale uprimne...neviem, co vsetko tam rokmi vypustali, takze uz nie. Tak na lod, termalpark, v Juliane su bazeny. Vyssie je Vinianske jazero...to skor tam ist sa kupat. A ako pisali, Morske oko...to je fajn prechadzka, tam radi chodime. Aj ranc Klokocina je pre deti super, take mini zoo a da sa povozit na koni.

anonym_fb7825
Včera o 12:13
@anonym_d8e4ac

@anonym_fb7825 preslopani vychodniari? No dakujem. Este dobre, ze inde na Slovensku sa nechlasce

@anonym_d8e4ac Samozrejme, že sa pije aj inde. Ale bohužiaľ kedže Šírava je na východe vnímana ako nejaká rekreačná oblasť, kde sa chodí oddychovať, tým pádom sa tam aj chodí veľa piť. Tak to je.
Ako len na Šírave som videl pripitého cez den ležať na tráve a spať. Inde moc nie, maximálne tak na festivaloch, kde je podobná alkoholická nálada, že kto sa opije, tak hocikde odpadne a tak tam leží spitý..

anonym_4c6ccc
Včera o 13:15

@nina004 neviem odkial si ale na 3 noci by som volila inde. Dnes uz su moznosti siroke

nina004
autor
Včera o 14:13

Tak mi prosím skúste dať iné typy ,kam sa oplatí ísť. Bývame pri LM. Nie som úplne zástanca kúpalísk ,radšej by som brala prírodné kúpanie + možnosť bazéna pri zlom počasí. Kľudne aj niekde v poľsku poblizku

petulda333
Včera o 14:29

Ale ale,nie je to tu tak zle. Odporucam Anima,krasna plaz,cista voda,detske ihrisko,restika fajn,maju aj ubytko. Glamour drahsi,mozno luxusnejsi,ma svoju plaz. Na kamenci su aj kolotoce. Ak pojdes autom vies ist na Klokocinu,je nedaleko,vinne jazero,morske oko. My byvame blizko a chodime casto.

anonym_fb7825
Včera o 14:43
@petulda333

Ale ale,nie je to tu tak zle. Odporucam Anima,krasna plaz,cista voda,detske ihrisko,restika fajn,maju aj ubytko. Glamour drahsi,mozno luxusnejsi,ma svoju plaz. Na kamenci su aj kolotoce. Ak pojdes autom vies ist na Klokocinu,je nedaleko,vinne jazero,morske oko. My byvame blizko a chodime casto.

@petulda333 Ešte stále existujú tie stánky a hnilé búdy na moteli Kamenec? To keď som videl, mal som pocit, že som v nejakej rozvojovej krajine. Nevkusné smradlavé búdy, lacné pozbúchané sedenie, vypeckovaná hudba z repráku, tretotriedna gastronomia a hnusné euro-pivo a vysedávajúci "zákaznici" do pol pása oblečení a la sedlač de luxe. Ale asi to tým zákazníkom stačilo...

petulda333
Včera o 14:43
@anonym_fb7825

@petulda333 Ešte stále existujú tie stánky a hnilé búdy na moteli Kamenec? To keď som videl, mal som pocit, že som v nejakej rozvojovej krajine. Nevkusné smradlavé búdy, lacné pozbúchané sedenie, vypeckovaná hudba z repráku, tretotriedna gastronomia a hnusné euro-pivo a vysedávajúci "zákaznici" do pol pása oblečení a la sedlač de luxe. Ale asi to tým zákazníkom stačilo...

@anonym_fb7825 netrep prosim ta 🤦

natalka13
Včera o 15:02
@anonym_fb7825

@anonym_d8e4ac Samozrejme, že sa pije aj inde. Ale bohužiaľ kedže Šírava je na východe vnímana ako nejaká rekreačná oblasť, kde sa chodí oddychovať, tým pádom sa tam aj chodí veľa piť. Tak to je.
Ako len na Šírave som videl pripitého cez den ležať na tráve a spať. Inde moc nie, maximálne tak na festivaloch, kde je podobná alkoholická nálada, že kto sa opije, tak hocikde odpadne a tak tam leží spitý..

@anonym_fb7825 pod do Bratislavy, tu ich mas na lavickach cez den dost.

earlgrey
Včera o 15:05
@anonym_eadd33

@anonym_eadd33 Na Šírave to nie je o nič lepšie, aj tam je vo vode plno "čiernych" z osád.

petulda333
Včera o 15:06
@earlgrey

@anonym_eadd33 Na Šírave to nie je o nič lepšie, aj tam je vo vode plno "čiernych" z osád.

@earlgrey oni sa zdruzuju hlavne na primestskej,sem tam cast na Luci. Inde som ich nejak nevidela

anonym_fb7825
Včera o 15:27
@petulda333

@anonym_fb7825 netrep prosim ta 🤦

@petulda333 To sú teda presvedčivé argumenty 😀 Takže ešte raz, milá Petulda. Existujú a fungujú stále tie smradlavé low-class búdy na moteli Kamenec?

petulda333
Včera o 15:30
@anonym_fb7825

@petulda333 To sú teda presvedčivé argumenty 😀 Takže ešte raz, milá Petulda. Existujú a fungujú stále tie smradlavé low-class búdy na moteli Kamenec?

@anonym_fb7825 🤦 s clovekom ako ty sa nemam o com bavit. Par vufetov funguje,smradlave nie su. A mimochodom vies,ze sirava ma viac casti nez len kamenec?!

petulda333
Včera o 15:32

Tento bufet mame radi,skvele drinky,limonady,deti sa vysantia dost. A aj jedlo fajn

marca12
Včera o 15:39

@nina004 Sirava je velke sklamanie. Pozri za hranice v Polsku ako vyzeraju jazera, ako je krasne vybudovane okolie,porobene cyklochodniky,sluzby... Chceli sme ist minuly rok,ale ked som pozerala cez street view,dakujem pekne,nemam zaujem. Ak ale nemas moznost ist do Polska, tak vyberaj ubytovanie podla recenzii.

anonym_fb7825
Včera o 15:40
@petulda333

@anonym_fb7825 🤦 s clovekom ako ty sa nemam o com bavit. Par vufetov funguje,smradlave nie su. A mimochodom vies,ze sirava ma viac casti nez len kamenec?!

@petulda333 Takže existujú 😀 Sa za tie smradlavé búdy hanbíš keď to tak nepriamo opisuješ? No nečudujem sa ti. Smradlavé búdy pre miestnu málo-zarábajú sedlač. Ako chápem, že im to stačí, ale vysvetli mi, prečo by to malo stačiť nejakému lepšie situovanému turistovi, čo už čo to pocestoval a videl. A mimochodom viem, že Širava ma aj iné časti, ale ja pišem o tomto konkrétnom hororovom skanzeme...

Strana
z2