icon

Pridajte tipy na augustovú dovolenku pre ženu na Slovensku

28. júl 2026

Ahojte, dajte mi prosím tip, kam ísť sama na dovolenku na Slovensku v auguste. Nie som veľmi typ na wellnessy a aquaparky, skôr kultúra, hrad, divadlo, príroda, dobré jedlo, nákupy, prechádzky po meste, parky, zoo apd. Žeby Bojnice alebo Štiavnica?

anonym_864d2d
•
28. júl 2026

Piešťany a Eko park alebo Liptovský Mikuláš - zoo, múzeá.

janinah
•
28. júl 2026

Mas auto?

autor
•
28. júl 2026
@janinah

Mas auto?

@janinah áno, jasne

anonym_352639
•
28. júl 2026

Za mna Stiavnica ale minule som si vyborne oddychla aj v Bratislave

autor
•
28. júl 2026
@anonym_352639

Za mna Stiavnica ale minule som si vyborne oddychla aj v Bratislave

@anonym_352639 rozmýšľam aj nad BA, ísť do divadla aspoň 2x večer, niekde na večeru, do Pandorfu na nákupy, niekde na hrad sa pozrieť, na Slavín, do Čuňova apd.

anonym_181b8d
•
28. júl 2026

@anonym_autor Trenčín, teraz v rámci európskeho mesta kultúry sú rôzne podujatia. Popritom môžeš pozrieť Beckov, Trenčianske Teplice, Piešťany. Plus v CZ možno kúpele Luhačovice, velehrad. Ak teda môžeš ísť počas dňa do cz.

mimirka32
•
28. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_352639 rozmýšľam aj nad BA, ísť do divadla aspoň 2x večer, niekde na večeru, do Pandorfu na nákupy, niekde na hrad sa pozrieť, na Slavín, do Čuňova apd.

@anonym_autor divadlo ma v lete prazdniny

autor
•
28. júl 2026
@mimirka32

@anonym_autor divadlo ma v lete prazdniny

@mimirka32 no fasa, tak nič z toho.

slavkicek
•
28. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor niektoré divadla v Bratislave majú predstavenia aj v lete, treba to pozrieť

autor
•
28. júl 2026
@slavkicek

@anonym_autor niektoré divadla v Bratislave majú predstavenia aj v lete, treba to pozrieť

@slavkicek chodia do divadla aj samí ľudia? Asi nie veľmi, že?

slavkicek
•
28. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor chodia, ja síce sama nechodím ale vidím tam aj samých. S tym by som osobne problém nemala

majka99999
•
28. júl 2026

V BA do divadla v auguste, este som videla nejake volne miesta, mozes skusit aj sem
https://www.wshakespeare.sk/programavstupenky.php

anonym_7e1b6e
•
28. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Konajú sa však letné Shakespearovské slávnosti,kde ešte do 6.augusta budú predstavenia

anonym_12d3bc
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_c88550
•
28. júl 2026

@anonym_autor Bojnice, Liptov

hytal
•
28. júl 2026

Za mňa B.Štiavnica, mestečko s fantastickou atmosférou, kalvária tajchy, Sv.Anton, kde je krásny zámok i park. Krásny je i Trenčín a okolie.

kreativka_logopedk
•
28. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor chodím do divadla aj na koncerty bežné sama, nevidím v tom problém a určite to nerobím len ja. Mimochodom čo také Košice?

lenkit
•
28. júl 2026

Ahoj, neviem odkiaľ si, ale napr. okolie Lučenca ponúka aj jaskyne, peknú turistiku atď.
Prípadne južná Morava.
Alebo Poloniny - túra, observatórium...
A divadlo je úplne OK, ak ideš sama. V Bratislave je teraz každý deň aj kopa aktivít, ktoré sú zdarma - jóga na Tyršáku alebo na strechách nákupných miest. Rôzne behy alebo čitárne.
Uži si dovolenku 🙂

autor
•
29. júl 2026

Dievčatá, ja nie som veľká turistka a hlavne sama nechcem niekde chodiť, ak idem do prírody, tak preferujem ísť s niekým. Poznám veľmi dobre Liptov, V. Tatry, Donovaly, Beňatina, Poloniny, Zemplín, Bardejov, Popra, Kežmarok. Mám prejdenú Štiavnicu, v Bojniciach som mala zásnuby, v TN som strávila časť svojho času, milujem Piešťany, Nitru, Banskú Bystricu. Skôr rozmýšľam niečo za kultúrou. Urobiť si pár dní iba pre seba - ísť na masáž, niekde na kozmetiku, dať si dobré zdravé jedlo, ísť do kina a do divadla, sedieť v meste pri aperole, dať si zmrzlinu, poprechádzať sa po okolí, zájsť si kúpiť niečo pekné, pozrieť niekde útulok zvierat apd. Taký total chill, mám dovolenku, manžel nemá. Chcem niekde ísť a vypnúť.

slavkicek
•
29. júl 2026
@anonym_autor

Dievčatá, ja nie som veľká turistka a hlavne sama nechcem niekde chodiť, ak idem do prírody, tak preferujem ísť s niekým. Poznám veľmi dobre Liptov, V. Tatry, Donovaly, Beňatina, Poloniny, Zemplín, Bardejov, Popra, Kežmarok. Mám prejdenú Štiavnicu, v Bojniciach som mala zásnuby, v TN som strávila časť svojho času, milujem Piešťany, Nitru, Banskú Bystricu. Skôr rozmýšľam niečo za kultúrou. Urobiť si pár dní iba pre seba - ísť na masáž, niekde na kozmetiku, dať si dobré zdravé jedlo, ísť do kina a do divadla, sedieť v meste pri aperole, dať si zmrzlinu, poprechádzať sa po okolí, zájsť si kúpiť niečo pekné, pozrieť niekde útulok zvierat apd. Taký total chill, mám dovolenku, manžel nemá. Chcem niekde ísť a vypnúť.

@anonym_autor odporúčam Bratislavu, na dievčenský výlet ideálna

anonym74
•
29. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja navrhujem Kosice tie v zozname nemas, mozes si urobit vylet aj na Domasu napr

autor
•
29. júl 2026
@anonym74

@anonym_autor ja navrhujem Kosice tie v zozname nemas, mozes si urobit vylet aj na Domasu napr

@anonym74 no keďže tu žijem, rada by som aspoň počas dovolenky išla inde.

natalka13
•
29. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor hraju sa rozne predstavenia koncerty aj cez prazdniny. hlavne vonku.
ale aj Arena hra, Gunagu, Nova Scena, L&S...vystava Van Gogh je krasna, Danubiana...

anonym74
•
29. júl 2026
@anonym_autor

@anonym74 no keďže tu žijem, rada by som aspoň počas dovolenky išla inde.

@anonym_autor aha to som si nevsimla 🙈 a musi byt Sk co napr Gdansk lieta sa z Pp

autor
•
29. júl 2026
@anonym74

@anonym_autor aha to som si nevsimla 🙈 a musi byt Sk co napr Gdansk lieta sa z Pp

@anonym74 len sk

lenkit
•
29. júl 2026
@anonym_autor

@anonym74 len sk

@anonym_autor Bratislava je teda super nápad. 🙂

anonym_47126b
•
29. júl 2026

@anonym_autor Do zahraničia nechceš ísť?
Príklad Budapešt je nádherné mesto, je tam veľa miest kam sa dá ísť.

verus_16
•
30. júl 2026

@anonym_autor SNV, dlhe namestie na prechadzku s mnozstvom teras, najvyssia kostolna veza, zoo, slovensky raj, tomasovsky vyhlad, nedaleko spissky hrad, a od zajtra festival zivych soch. Na nakupy 20min .do pooradu do forumu alebo 30min do presova Novum