Reštaurácie a bufety v Jasnej. Kde sa dá lacno posedieť?
Ahojte, idem s deckami do jasnej lyžovať, ja som len odvoz, nelyzujem. Chcela by som na nich niekde v teple počkať cca 5 hodin, dúfam, že ma z restauracie nevyhodia...Hlavne, aby tam bolo teplo a za kávu s čajom aby som nemusela predať obličku 😁 su tam také možnosti? Či len luxusné reštaurácie alebo bufety na stojaka? Alebo mi treba ísť niekde nižšie....
Pôjdeme smerom z demänovskej doliny.
Predpokladám, že parkoviska sú platené, s tým rátam. Ďakujem
@anonym_autor Happy end, Crystal bar dole na Bielej púti, o cenách radšej pomlčím. Ja by som ich poslala samých a ostala v meste na Kamennom poli. Hore nie vždy autom púšťajú, možno bude treba ísť skibusom.
@ibrunova aha, tak skibus mi nenapadol... To ich len vysadim niekde na zastávke? Tie su označené, či stávajú pri veľkých hoteloch? Prepáč, pýtam sa ako pako, ale fakt nemám skúsenosť 🤷
Aha takto, tak ja odpirúčam autom na odstavné parkovisko a odtiaľ busom. A treba si ešte ujasniť, či chcú začať lyžovať na Lúčkach, Záhradkách alebo Bielej púti?
Ak idete na stranu ako je Biela Put, tak pokojne mozes pol dna stravit napr. v Liptove, Grande, pripadne aj Ostredok. Nie je to priamo na svahu, je to kusok odtial. Grand a Hotel Posta su najblizsie ale tie su aj najdrahsie ale stale oblicku nebude treba 🙂.
Liptov je taky cenovo priaznivejsi hotel, hoc uz tiez patri pod TMR, byvaju tam skoly v prirode, lyziarske kurzy, snowboardisti a pod. Maju lobby bar a tam sa da sediet a nik ti nic nepovie.
Ak idete na stranu ako je Biela Put, tak pokojne mozes pol dna stravit napr. v Liptove, Grande, pripadne aj Ostredok. Nie je to priamo na svahu, je to kusok odtial. Grand a Hotel Posta su najblizsie ale tie su aj najdrahsie ale stale oblicku nebude treba 🙂.
Liptov je taky cenovo priaznivejsi hotel, hoc uz tiez patri pod TMR, byvaju tam skoly v prirode, lyziarske kurzy, snowboardisti a pod. Maju lobby bar a tam sa da sediet a nik ti nic nepovie.
@petamich ďakujem pekne 🥰

@anonym_autor Happy end, Crystal bar dole na Bielej púti, o cenách radšej pomlčím. Ja by som ich poslala samých a ostala v meste na Kamennom poli. Hore nie vždy autom púšťajú, možno bude treba ísť skibusom.