icon

Škandál v Štúrove

20. jún 2025

Vadaš skončil
Tak Štúrovo má škandál ako hrom a po sezóne. Chystal sa tam z vás niekto tento rok?

lllaila
20. jún 2025
@elenajezova

@lllaila ja si pamätám v tejto súvislosti slovo dizentéria...a áno som z Prievidze a tiež som bola vtedy ešte dieťa.

@elenajezova môže byť, ja vôbec neviem,.iba to, že plaváreň už nikdy neobnovili.

deti95060810
20. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Autorka ty si dobre mimo. Keby tam bolo zamorene tak, ako v tvojej pomylenej hlave, tak tam pri tych tisicoch navstevnikov ludia umieraju pravidelne, a nie jeden clovek za celu existenciu.

@vanilkovazmrzka prečítaj si niečo o podobnom prípade v ČR ktorý sa stal v 60 tych rokoch min. stor.
tam tiež nezomrel každý, zomierali ľudia v 3-4 etapách bolo to do 20 ľudí..
úrady aj prišli nato kedy to bolo a z akého dôvodu sa stávali tieto úmrtia, len to trvalo niekoľko rokov.
aj v Štúrove MOŽNO ešte nie je koniec úmrtiam. Kto vie. či to skončilo týmto prípadom, alebo sa to bude opakovať.

cafelatte
20. jún 2025
@cukroska
Odpoveď bola zmazaná

@cukroska my sme chodili ako deti každý rok

autor
20. jún 2025
@deti95060810

@vanilkovazmrzka prečítaj si niečo o podobnom prípade v ČR ktorý sa stal v 60 tych rokoch min. stor.
úrady aj prišli nato kedy to bolo a z akého dôvodu sa stávali tieto úmrtia, len to trvalo niekoľko rokov.
aj v Štúrove MOŽNO ešte nie je koniec úmrtiam. Kto vie. či to skončilo týmto prípadom, alebo sa to bude opakovať.

@deti95060810 a umierali ľudia mladí od 8 do 20 rokov.

simca06022011
20. jún 2025
@katies0410

@mamaaja82 už som čítala,že bol v grécku, Egypte a teraz v jazere. Boh vie kde je pravda.

@katies0410 a este v takej zime.. iste bol v jazere sa kupat :DDD

klementinka58
20. jún 2025

my mame tam rezervovanu dovolenku, este som neplatila ale prebookujeme to na Velky Meder asi

vanilkovazmrzka
20. jún 2025
@deti95060810

@deti95060810 viem o tom pripade.

zuzulka558
20. jún 2025

Chystáme sa ako každý rok,, nás napríklad odpudzuje Bešeňová a Tatralandia a to sme raz boli,, len veľké haló, neverím ze ostatne sú bezchybne najmä také kde chodí ovela viac ludi a zahraničný aj

sara07
20. jún 2025

no autorka tak neviem

dori92
20. jún 2025
@deti95060810

@deti95060810 ahoj, vieš mi prosím poslať k tomu link na nejaký článok? Nic som nenašla.... dakujem

venusa85
20. jún 2025

My mame priehradu, voda taka, že ja, ako domáca, by som do nej nevosla. Chodia sa k nám kúpať ľudia, môžem povedať, v celého Slovenska. Podľa hygienikov vyhovuje. Takže si myslím, že ak hygiena povolí...ľudia budú chodiť

majka8118
20. jún 2025

kúpalisko dostalo povolenie k prevádzke 3 bazénov od zajtra. Zvyšné bazény čakajú na výsledky testovania, hygiena zobrala vyše 190 vzoriek, čo si myslím je z každého miesta a trvá to. Netreba panikáriť. Po tomto všetkom bude asi kúpalisko Vadaš najprešetrenejšie a najčistejšie čo sa týka hygieny

megan777
21. jún 2025
@reuska1

Ono sa to asi lahsie hovori ľuďom, ktori sa tam nechystaju, ze je to v pohode. Ale my mame ist o dva tyzdne a veru nie je mi vsetko jedno. Ameby tam su, ale podla vyjadrenia Vadasu tam nezistili tu konkretnu, ktora zabila toho chlapca. Ale tie ine mozu byt za urcitych okolnosti mozno tiez rovnako nebezpecne. Moje deti sa non stop potapaju v bazenoch, teda obavy urcite mat budem....ak vobec pojdeme.

@reuska1 nešla by som určite nie ešte že idem len pri more do Italy kúpaliska nikdy

trnci
21. jún 2025

Uprimne? Práve teraz by som navstivila kupalisko Vadas. Take ciste a vydezinfikovane kupalisko nebude siroko daleko.

3petka
21. jún 2025
@panonia

Manžel pracuje so známou toho chlapca, povedala že voda v bazene bola zelena a učitelia ich do nej nahnali...

@panonia tak to si známa pekne vymýšľa. Bože ľudia kde máte rozum. Roky rokuce sme tam chodili a nikdy voda nebola zelena. Dokonca v detskom každý deň menili vodu.
Áno niekedy už bola znečistená viac ale zelena, pane na nebi.

3petka
21. jún 2025
@zuzulka558

Chystáme sa ako každý rok,, nás napríklad odpudzuje Bešeňová a Tatralandia a to sme raz boli,, len veľké haló, neverím ze ostatne sú bezchybne najmä také kde chodí ovela viac ludi a zahraničný aj

@zuzulka558 Bešeňová a Tatralandia je mega plná ľudí (mna odpudzuje toto, hlavne keď pri detskom bazéne v tatralandi zrušili lehátka) vždy ale viem že tu je hygiena max ok.
Tu sa čistia bazény kyselinou. Viem muž to jedného času robil ako brigádu. V noci nabehnú chlapy v oblekoch a maskách a strieka sa jedna radosť. Aj tobogany.

natalka13
21. jún 2025
@megan777

@reuska1 nešla by som určite nie ešte že idem len pri more do Italy kúpaliska nikdy

@megan777 pri more, len nechod do mora.

natalka13
21. jún 2025
@panonia

Manžel pracuje so známou toho chlapca, povedala že voda v bazene bola zelena a učitelia ich do nej nahnali...

@panonia sesternicin synovec pracuje s bratom kona co ma psa a ten tam bol a bola vraj ruzova.

fatimafe
21. jún 2025
@majka8118

kúpalisko dostalo povolenie k prevádzke 3 bazénov od zajtra. Zvyšné bazény čakajú na výsledky testovania, hygiena zobrala vyše 190 vzoriek, čo si myslím je z každého miesta a trvá to. Netreba panikáriť. Po tomto všetkom bude asi kúpalisko Vadaš najprešetrenejšie a najčistejšie čo sa týka hygieny

@majka8118 dúfam že sa to za týždeň vyrieši 🤔

panonia
21. jún 2025
@natalka13

@panonia sesternicin synovec pracuje s bratom kona co ma psa a ten tam bol a bola vraj ruzova.

@natalka13 Ja som iba napísala čo hovorí rodina toho chlapca ...či je to pravda alebo nie vedia len tí čo tam boli... a logicky som neuviedla kto to z rodiny povedal..ale to by som asi chcela veľa...

pojezdalova
21. jún 2025

Prečo by mal skončiť???My sme sa tam v sobotu ešte kúpali aj s polročným synom.Nič nám nie je a preložili nám dovolenku na september.Určite tam pôjdeme a tešíme sa.

kocko
21. jún 2025

ja

megan777
21. jún 2025
@elenajezova

@lllaila ja si pamätám v tejto súvislosti slovo dizentéria...a áno som z Prievidze a tiež som bola vtedy ešte dieťa.

@elenajezova áno aj ja si pamätám

sida447
21. jún 2025
@reuska1

Ono sa to asi lahsie hovori ľuďom, ktori sa tam nechystaju, ze je to v pohode. Ale my mame ist o dva tyzdne a veru nie je mi vsetko jedno. Ameby tam su, ale podla vyjadrenia Vadasu tam nezistili tu konkretnu, ktora zabila toho chlapca. Ale tie ine mozu byt za urcitych okolnosti mozno tiez rovnako nebezpecne. Moje deti sa non stop potapaju v bazenoch, teda obavy urcite mat budem....ak vobec pojdeme.

@reuska1 aj my máme ísť za dva týždne, vôbec mi nieje všetko jedno, 5 deti, čo sa neustále potapaju, najradšej by som bola, keby ho ani neotvoril a nám by sa vyriešila situácia. Neviem si predstaviť, s akým strachom sa tam budeme kúpať...

veronika14141414
21. jún 2025

Voda mení a chloruje?.... keď sa nájdu ameby kvalita vody nieje bezpečná a je jedno ci smrtelne nesmrtelne ameby... a nikomu to nevadi ?
Miesto ospravedlnenia prevadzkovatela za bezpecnostne riziko pre nedodrzanie zakladnej povinnosti bezpečnej vody bez ameb a pod...tak budeme sa všetci tváriť je to ok super veď tu smrtelnu ,, nenašli,, takže to my sa im ospravedlňme za pospinenie mena za ich pospinenu vodu amebovu za ktorú im platíme

autor
22. jún 2025
@veronika14141414

Voda mení a chloruje?.... keď sa nájdu ameby kvalita vody nieje bezpečná a je jedno ci smrtelne nesmrtelne ameby... a nikomu to nevadi ?
Miesto ospravedlnenia prevadzkovatela za bezpecnostne riziko pre nedodrzanie zakladnej povinnosti bezpečnej vody bez ameb a pod...tak budeme sa všetci tváriť je to ok super veď tu smrtelnu ,, nenašli,, takže to my sa im ospravedlňme za pospinenie mena za ich pospinenu vodu amebovu za ktorú im platíme

@veronika14141414 presne tak 10 vzoriek 8, normálne veď nie smrtiaca, ale améby môžu ísť do dýchacieho systému, do očí - to nikoho netrápi.

maja707
22. jún 2025

Ak ma niekto skandal,tak hygienici v Novych Zamkoch, vedia ze najdene druhy ameb su navsetkych kupaliskach a welnesoch,tie nezatvorili,vedia velmi dobre ze su neskodne. Vedia aj ze inkubacnadoba

maja707
22. jún 2025

Odporucam pozriet tlacovku,ktora bola 22.6.2025 pred arealom kupaliska.

maja707
22. jún 2025

A ta znama jeho rodicov povedala aj to,ze chlapcek prisiel na plavecky uz chory,vzali ho na pohotovost a hned druhy den sa preto vratil domov? Lebo tak to bolo naozaj. Nakazil sa skor ako prisiel na plavecky.

veronika14141414
22. jún 2025
@maja707

Odporucam pozriet tlacovku,ktora bola 22.6.2025 pred arealom kupaliska.

@maja707 kde sa to dá pozrieť prosím