Stornovanie pobytu vo Vadaši
Prosím vás rušil niekto pobyt vo Vadaši a vrátili mu plnú sumu.....teraz myslím ....Ďakujem
Ak budu otvorené dva alebo tri bazény tak si nemyslím ze vrátia zálohu. To je to najhoršie ze zákazník musí zaplatiť niekoľko týždňov vopred zalohu. A keď je kúpalisko skoro zatvorené nevrátia peniaze.
my sme vo februári platili plnú sumu, tiež si myslím, že ak sú otvorené tie 3 bazény, tak nevrátia. inak som sa nedočítala, ktoré sú to.
Každý ten čo prenajíma chatky to má inak pozrite či v maily není napísané že keď sa zruší pobyt koľko vrátia mne sa zdá čo ja viem len Max polku. Ale treba sa slusne opýtať že máte strach že koľko vracajú.
Asi tak pozrieť podmienky ubytovania, respektíve veľa ľudí má aj celoročné cestovné poistenie, možno cez to by to išlo.
Pozri si podmienky storna u konkrétneho ubytovateľa...ja mam objednane v chate K&D a pokiaľ zruším viac ako 14 dní pred nástupom, tak nemám žiaden storno poplatok...vrátia mi celu sumu...
Pozri si podmienky storna u konkrétneho ubytovateľa...ja mam objednane v chate K&D a pokiaľ zruším viac ako 14 dní pred nástupom, tak nemám žiaden storno poplatok...vrátia mi celu sumu...
@rachel36a ja tiež tak. Mna to vytáča pretože teraz sú otvorené len dva bazény . Prečo máme na to doplatiť že nám všetky peniaze nevratia. Pretože oni zanedbali hygienu bazénov. Choré je to že si tak vymysli platiť vopred za ubytovanie.
pisali mail, ze ak nastupime, daju zlavu 50% (vratia 50% zaplatenych penazi), ak stornujeme, vratia 100%, lebo su otvorene tusim 2 bazeny... stale prevadzka nefunguje na 100%...
@rachel36a ja tiež tak. Mna to vytáča pretože teraz sú otvorené len dva bazény . Prečo máme na to doplatiť že nám všetky peniaze nevratia. Pretože oni zanedbali hygienu bazénov. Choré je to že si tak vymysli platiť vopred za ubytovanie.
@larisa ja už som volala s ubytovatelom...mam sa ozvať do 15.7 ci chcem pobyt zrušiť a vratia mi zalohu co sme zaplatili...tiez je z tejto situácie nešťastný...
Ja čakám tiež na vyjadrenie.... tiež sme stornovali... podľa zmluvy by mali vrátiť celú sumu zálohy.
my sme vo februári platili plnú sumu, tiež si myslím, že ak sú otvorené tie 3 bazény, tak nevrátia. inak som sa nedočítala, ktoré sú to.
@petik22 na webkamere to vidis - zadny za toboganmi (za krytou plavarnou, s tym natiahnutym lanom nad "plavakmi", po ktorych mas prejst) a ten najteplejsi s trojuholnikovymi protislnecnymi plachtami su v prevadzke. Detsky plytky na kamere nevidno.
@petik22 otvorené sú dva bazény - perlickovy a sedací. V oboch sedíš, neplavas, nepotapas sa. Čiže to v žiadnom prípade nie je dovolenka, za ktorú si človek zaplatí práve Štúrovo. Je od nich nefér, ak nevracajú zálohy.
@petik22 otvorené sú dva bazény - perlickovy a sedací. V oboch sedíš, neplavas, nepotapas sa. Čiže to v žiadnom prípade nie je dovolenka, za ktorú si človek zaplatí práve Štúrovo. Je od nich nefér, ak nevracajú zálohy.
@lllaila plus hviezda. Otvorené sú tri
@wiwewa1995 hviezda bola ešte dnes ráno vypustená, od utorka večera. Takže len 2 bazény sú spustené
My sme mali ist zaciatkom augusta do hotela thermal, celu sumu sme mali vyplatenu vopred, vratia nam 70% zo sumy, nakolko sme to zrusili do urciteho poctu dni pred nastupom...keby to zrusime o dva dni neskor, vyplatia nam uz iba polovicu, a kazdym dnom je vlastne vyska vratenej sumy nizsia...vo vseobecnych obchodnych podmienkach su aj vsetky storno podmienky...
@all my máme zaplatené ubytko priamo cez Vadaš smaragd na 7 dní zaplatené od januára nástup na pobyt, druhý júlový víkend....stornoval niekto z Vás teraz pobyt v júli? Uplatnil si Vadáš storno? Respektíve ako ste postupovali v tejto situácií...?
@2real pripnem sa, my máme prvý augustový týždeň tiež priamo cez Vadaš, ešte mám 7 dní na storno, že by nám vrátili 50 %, a neviem čo robiť
Je extremne neseriozne,ak si Vadas berie stornopoplatky. Vy to nestornujete vasou vinou,ale ich. Platite si za prevadzku vsetkych bazenov a nie 2 !!! To ste mohli ist aj na mestsku plavaren. Hnus takyto postoj.
Je extremne neseriozne,ak si Vadas berie stornopoplatky. Vy to nestornujete vasou vinou,ale ich. Platite si za prevadzku vsetkych bazenov a nie 2 !!! To ste mohli ist aj na mestsku plavaren. Hnus takyto postoj.
@iwesska ale to nie je tak, tí ktorí majú zarezervované pobyty na ktoré nastupujú v týchto dňoch dali možnosť sa ubytovať a vrátia im 50 % alebo ak nie tak im vrátia 100 %, ale my máme ísť až o 37 dní a to neviem ako sa k tomuto postavia a tiež mám obavy

No ja si myslím, že ti nič vracať nebudú. Prečo by to robili. Kúpalisko je stále otvorené.