Tri noci na Slovensku za menej ako 1000 EUR?
Asi už neexist, však?
Príde mi to dosť neadekvátne poskytovaným službám.
Bezne chodíte za 2000 na lyžovačkuz za 4000 letná dovča, tri tabory pre dve deti za 3000 v lete?
Nemáme sa zle, ale uz mi to príde všetko premrštené.
Aby stal apartman v sukromi 130 eur bez stravy pre styroch, kym pri mori stoji 70?
Ako to vnímate?
Jo, Tatry sme my ako rodina uz davno prenechali cechom. Ja neviem, aby som nemohla vystrcit nos, lebo medvede? A ta strava, des a hruza. To sa tyka aj Donovalov. Na vleky rada, ako na banany za komousou a tie ceny za listky, vysiie nez v AT. Kto neveri, nech si porovna, vsetky ceny su na nete, len ten servis v zahranici je zial uplne inde. Smutne.
A ta poznamka, ked sa teraz zdrazovala pobytova taxa v Tatrach, tak ten mag.or utrusil, ze, no a co, ked je vysoka ako v luxusnych strediskach v alpach, ved aj oni su presne taky. Moje nervy, skoro som sa od smiechu pocikala.
Viem, ze su tu zastanci Tatier, ale to mozu byt len ti, co nikde inde mimo SK nechodia, inak by tak teda naozaj nehovorili. Dovolenka, ci uz letna, alebo aj zimna, zial, dnes vychadza v prospech zahranicia a sluzby sa nedaju porovnat.
@kris_tin257 tiez dobry tip, vdaka
@zmrzlinka2021 ja prave milujem hory, more ma nenadchlo, tam sa ozaj obetujem kvoli detom.
Su alergici, tak aspon nieco...
@mk1111111111 inak toto ma tiez zaujalo, Cesi su znami ako fakt lakomi, niet vety, kde by nespomenuli "ono to neni nejlevnější, že jo" a predsa ich je tam plno.
Ja aj som ochotna pustit chlp, nepreratavam ceny v zahranici, dovolime si, ale nech to ma tu hodnotu.
Ja na predražené Slovensko kašlem, radšej ideme na predĺžený víkend do metropol, ako pred Vianocami do Ríma. Nebudem podporovať nenažraných slovenských podnikateľov.
@simca06022011 tak "moderny" co ja viem, ked uz je o tom debata, mne sa moderne zariadenie ani nepaci.
Neprekaza mi neutralne bezne, prioritou je u mna cistota, ktoru si vzdy kontrolujem ako prvu. A bohuzial, pokrivkava velakrat aj v drahom ubytku.
Naopak, novy apartman v kempe co este vonal novotou, vie byt na urovni.
vidis, cize keby si sla do hotela pri mori, nebodaj do apartmanov "hviezdickovych" a nie kadejakych, nie do kempov, pripade roznych privatov, tak tiez nezaplatis par eur na noc, ale uplne ine sumy... staci si pozriet booking mapu s cenami na noc v nejakej lokalite a vies vyberat. problem nasich hor je ten, ze to nie je tak posiate ubytovanim ako napr. primorske lokality a zaujem je velky.
Ja to tiež cítim na veku dieťaťa...čím staršie tým drahšie ubytovanie no dá sa nájsť a kvalita,cena a luxus...skús kuknúť hotel Hills Stará Lesná. Tam sú dve deti zadarmo. Polpenzia a fakt výborný wellness. My chodíme roky. Pravdaže v sezóne trošku drahšie no mimo super cena.
@kamatopo vďaka, pozriem 🙂
@zuzanka.zuzu Až na to,že vždy je tam veľa poliakov a Čechov😉Kúpia si aquapass na pol roka a prídu od piatka do nedele,prespávajú v karavane.
Súhlasím.. ja som minule napr Sitno kukala, a tam tiež 3 noci za 1000e. To radšej budem doma sedieť 🤣 nemáte prosím nejaký kontakt do chorvatska na ten apartmán? Kľudne prosím aj do spravy 🙂
@autorka mrkni na TMR, ja som bola cez leto s deťmi v Grande v Jasnej, hurá akcia, žiadna vopred plánovaná. Za izbu som platila na noc 200 € (ale bola to izba de luxe, pre 4 osoby), s raňajkami a v cene ešte vlezy do Tatralandie alebo Bešeňovej + na lanovky pre nás troch. Za tri noci by to bolo 600 €. Hľadaj lepšie, určite nájdeš👍

@misinka0611 sme nadpriemer a aj tak mi to s ostatnymi vydavkami co mame pride uz privela a hlavne ze nedostavam za tie peniaze adekvatnu hodnotu.
Nezijeme na rozkoch a potom fotky z dovolenky ze aha co mame. Nase vydavky su vysoke kontinualne, na vsetko. Ale kedysi mi to bolo lahsie dat, neboli.tie ceny take vysoke.