icon

Zatvorenie kúpaliska Vadaš

26. jún 2025

Od detstva si pamätám, ako bolo kúpalisko Vadaš v Štúrove miestom, kde sme sa s rodičmi každoročne vracali. Mali ste to tak aj vy? Čo hovoríte na jeho aktuálne zatvorenie? Alebo správy, že možno neotvorí celé leto? Ak by otvorilo, nebáli by ste sa tam ísť okúpať? :/

maciatkolulu
2. júl 2025
@3petka

Cítim s rodičmi toho dieťaťa. Naozaj!!!

Ale je neetické zatvoriť niečo kde ani nie sú dôkazy že chlapec to chytil tam. Pri chlapcovi vedeli hneď aký má problém a tu sa dva týždne čaká kým niečo nájdu? A stále to presuvaju, však ak to tam je tak by to už dávno našli. Čakajú asi že dôjde k vyvinú inej ameby na tuto smrteľnú alebo ju hľadajú niekde inde aby ju mohli dosadiť do vzoriek Vadasu?

Celé divne. Tak dám zavrieť na týždeň s tým že všetko musí vydezinfikovat a znovu otvoriť.

Chodili sme do vadasu každoročne akurát tento sme nešli lebo mame iné plány ale nejaký víkendovi pobyt si chceme odbyt.
Ak by sa to bralo takto z hľadiska hygieny všade tak ani žiadne potraviny by nikde neboli otvorené.

@3petka prosím ťa,naozaj ťa prosím,z úcty k rodičom,najprv si aj ty zistí,potom píš. Toto ukazuje vzorku IQ a žiaľ ta vzorka nie sú dochodcovia

3petka
2. júl 2025
@maciatkolulu

@3petka prosím ťa,naozaj ťa prosím,z úcty k rodičom,najprv si aj ty zistí,potom píš. Toto ukazuje vzorku IQ a žiaľ ta vzorka nie sú dochodcovia

@maciatkolulu a čo si akože mám zistiť? Tvoju vzorku IQ ?

lenkalucie
2. júl 2025
@veva1986

@dudka121 Ak ste sa rozhodli kvôli obmedzeniam nenastúpiť na Váš pobyt, poprosíme zaslať žiadosť o storno na rezervacia@vadas.sk a hodnotu neodbývaných nocí Vám zašleme späť bez storno poplatku. Poprosíme v žiadosti uviesť aj číslo Vašej rezervácie a IBAN, kde hodnotu môžeme previesť.

@veva1986 mne nechcu z Elpaso vratit nic lebo vraj uz zaplatili Vadasu a ze ani im nikto nic nevrati...neviete ako to prosim Vas je ?

maciatkolulu
3. júl 2025
@3petka

@maciatkolulu a čo si akože mám zistiť? Tvoju vzorku IQ ?

@3petka nie, informácie o všetkom.... Ale asi zbytočne písať.

3petka
3. júl 2025
@maciatkolulu

@3petka nie, informácie o všetkom.... Ale asi zbytočne písať.

@maciatkolulu hej už radšej nič nepíš.

lucinkak
3. júl 2025
@lenkalucie

@veva1986 mne nechcu z Elpaso vratit nic lebo vraj uz zaplatili Vadasu a ze ani im nikto nic nevrati...neviete ako to prosim Vas je ?

@lenkalucie ja nemám v Elpaso, ale na súkromnej chatke v areáli kúpaliska, už som stornovala a vraj mi celú zálohu pošlú späť na účet do 30 dní...tak aspoň že to, hoci pre deti veľké sklamanie, najmä pre 5 ročného synčeka...

veva1986
3. júl 2025
@nananka

@veva1986 kedy ste mali nastúpiť na pobyt?

@nananka od 21.6.25 do 28.6.25. napísali mail, že storno zaevidovali a do 30 dní vrátia plnú sumu.

veva1986
3. júl 2025
@lenkalucie

@lenkalucie tak to neviem ako to má toto ubytovacie zariadenie. My sme mali byť ubytovaní priamo vo Vadaši v štúdiu Smaragd. Nám vrátia plnú sumu zálohy.

veva1986
3. júl 2025
@dudka121

@veva1986 takže sa mi vráti celá suma alebo 75 percent ako je v podmienkach....?dakujem

@dudka121 mali by vrátiť plnú sumu. Kde ste mali bývať?

lenkalucie
4. júl 2025
@veva1986

@veva1986 v Elpaso, nechcu mi vratit nic mali sme ist od 5.7, ze vymyslaju nahradny program a podobne, mam 10r syna a jedine naco sa tesil su tobogany a vlnovy bazen, som z nich uplne znechutena, 20 r chodime kazdy tok do Sturova cize podporovali sme to tam dost

dudka121
4. júl 2025
@veva1986

@veva1986 v nejakej ubytovni,keď som písala,tak vraj stornopoplatky

veva1986
6. júl 2025
@lenkalucie

@veva1986 v Elpaso, nechcu mi vratit nic mali sme ist od 5.7, ze vymyslaju nahradny program a podobne, mam 10r syna a jedine naco sa tesil su tobogany a vlnovy bazen, som z nich uplne znechutena, 20 r chodime kazdy tok do Sturova cize podporovali sme to tam dost

@lenkalucie tak to je teda poriadne neseriózne 🤔

lienka.7
6. júl 2025
@lenkalucie

@lenkalucie pokial je to zatvorené, jasne im napísať ze o náhradný program záujem nemáte a žiadate vrátiť peniaze. Náhradné služby ste si nezaplatili, chcete sa kúpať. Co jednoducho môžne nie je

lenkalucie
6. júl 2025
@lienka.7

@lenkalucie pokial je to zatvorené, jasne im napísať ze o náhradný program záujem nemáte a žiadate vrátiť peniaze. Náhradné služby ste si nezaplatili, chcete sa kúpať. Co jednoducho môžne nie je

@lienka.7 to som im samozrejme napisala aj som im tam volala, ale su otvorene 2 teple bazeny pre dochodcov cize neni uplne zatvorene...len pre mojho syna tam nic nrni ani detsky bazen ani tobogany ani vlnovy a ani zazitkovy bazen to vsetko zavrete.budem to este riesit

ankare
6. júl 2025
@lenkalucie

@lienka.7 to som im samozrejme napisala aj som im tam volala, ale su otvorene 2 teple bazeny pre dochodcov cize neni uplne zatvorene...len pre mojho syna tam nic nrni ani detsky bazen ani tobogany ani vlnovy a ani zazitkovy bazen to vsetko zavrete.budem to este riesit

@lenkalucie tak choďte do ostrihomskeho akvaparku. Ľudí z Vadašu tam vozí mestský vláčik.

ankare
6. júl 2025
@lenkalucie

@lenkalucie v Ostrihome je aj detský bazén, aj vlny, aj tobogany

lenkalucie
6. júl 2025
@ankare

@lenkalucie v Ostrihome je aj detský bazén, aj vlny, aj tobogany

@ankare my sme na ten pobyt vobec nenastupili, nemienim sa v tom teple dakde vozit a este si aj platit navyse nieco

lusanko
6. júl 2025
@lenkalucie

@ankare my sme na ten pobyt vobec nenastupili, nemienim sa v tom teple dakde vozit a este si aj platit navyse nieco

@lenkalucie a vrátili ti celú sumu?

lenkalucie
7. júl 2025
@lusanko

@lenkalucie a vrátili ti celú sumu?

@lusanko nic nam nevratili, zatial to bezuspesne riesim

ankare
7. júl 2025

Už je Vadaš otvorený.

ajka10000
7. júl 2025

Od zajtra je Vadaš otvorený.

lusanko
7. júl 2025
@lenkalucie

@lusanko nic nam nevratili, zatial to bezuspesne riesim

@lenkalucie tak to je sila.. Nemôžu ti teda aspoň zmeniť termín, keď už je otvorené? Aby si neprišla o peniaze.

lucinkak
7. júl 2025

Áno podľa mňa by mohli dať ako náhradu iný termín teraz aspoň keď je otvorené...

lenkalucie
8. júl 2025
@lucinkak

Áno podľa mňa by mohli dať ako náhradu iný termín teraz aspoň keď je otvorené...

@lucinkak ponukli mi len mimo sezonu ked nie su tobogany...celkovo su velmi arogantny, vraj ich sa kupalisko netyka, ze sme mali prist, ze oni zmluvu neporusili, ze nas stale cakaju a doplatok taky vysoky nam vyrubili keby sme teraz prisli ako by sme tam cely ten tyzden boli ....nikdy viac cez Elpaso, bodaj by vsetkych zakaznikov stratili, vsetci znamy co mali ist a mali ubytovaniecez booking alebo Vadas tak im zalohy povracali...jedine Elpaso robi problemy som z nich znechutena prisli sme o 475 eur

lusanko
8. júl 2025
@lenkalucie

@lucinkak ponukli mi len mimo sezonu ked nie su tobogany...celkovo su velmi arogantny, vraj ich sa kupalisko netyka, ze sme mali prist, ze oni zmluvu neporusili, ze nas stale cakaju a doplatok taky vysoky nam vyrubili keby sme teraz prisli ako by sme tam cely ten tyzden boli ....nikdy viac cez Elpaso, bodaj by vsetkych zakaznikov stratili, vsetci znamy co mali ist a mali ubytovaniecez booking alebo Vadas tak im zalohy povracali...jedine Elpaso robi problemy som z nich znechutena prisli sme o 475 eur

@lenkalucie ty kokso a doplatok za čo preboha?? Veď ľudia tam idú kvôli kúpalisku, dobre to vedia.
Maximálne neseriózne jednanie, dobre vedieť.
Takže nepôjdete vôbec, či ešte neviete?

lucinkak
9. júl 2025
@lenkalucie

@lenkalucie 😢 hrôza, ja som nakoniec zrušila storno lebo mi aj tak ešte nevrátili peniaze a pôjdeme nakoniec v termíne ako sme mali rezervovaný... Ale toto El Paso ma sklamalo z toho čo píšete

sonka26
9. júl 2025
@lenkalucie

@lenkalucie Veľmi ma mrzí za Vás tento prístup ☹ Tiež sme mali byť tento týždeň v Štúrove. Do poslednej chvíle sme nevedeli, čo bude. Našťastie sme ale mali ísť priamo cez Vadaš, takže sme zrušili pobyt a vrátia nám peniaze. Rátala som ale aj s tým, že nám peniaze nebudú chcieť vrátiť. Bola som rozhodnutá poradiť sa s právnikom a ak by to odobril, riešiť ti súdnou cestou. Stále si len myslím, že sme v práve a prenajímatelia nemôžu chcieť od ľudí, aby znášali ich straty. Vedia veľmi dobre, prečo tam ľudia chcú ísť. Ak by šlo len o ubytovanie, to si môže človek zohnať kdekoľvek.

lenkalucie
9. júl 2025
@lusanko

@lenkalucie ty kokso a doplatok za čo preboha?? Veď ľudia tam idú kvôli kúpalisku, dobre to vedia.
Maximálne neseriózne jednanie, dobre vedieť.
Takže nepôjdete vôbec, či ešte neviete?

@lusanko Nejdeme vobec, nebudem im predsa doplacat este 400 eur... Precitala som si zmluvu a spominaju v nej ozaj len ubytovanie asi dobre vedia co robia, chce sa mi grcat z nich, podam to na SOI na presetrenie u uvidim, maximalne neludsky pristup maju

lenkalucie
9. júl 2025
@sonka26

@lenkalucie Veľmi ma mrzí za Vás tento prístup ☹ Tiež sme mali byť tento týždeň v Štúrove. Do poslednej chvíle sme nevedeli, čo bude. Našťastie sme ale mali ísť priamo cez Vadaš, takže sme zrušili pobyt a vrátia nám peniaze. Rátala som ale aj s tým, že nám peniaze nebudú chcieť vrátiť. Bola som rozhodnutá poradiť sa s právnikom a ak by to odobril, riešiť ti súdnou cestou. Stále si len myslím, že sme v práve a prenajímatelia nemôžu chcieť od ľudí, aby znášali ich straty. Vedia veľmi dobre, prečo tam ľudia chcú ísť. Ak by šlo len o ubytovanie, to si môže človek zohnať kdekoľvek.

@sonka26 bohuzial v zmluve sa spomina len ubytovanie, dokonca aj z www. stranky si odstranili ze bazeny su v cene, aby boli kryti...snad im to karma vrati toto sa nerobi

lenkalucie
Autor odpoveď zmazal