Zvýšenie cien v Štúrove
Tie ceny sú už poriadne vysoké, od vlani opäť zdvihli ceny.
Vstupné 18 €dospelý +3 € parkovanie.
Išli sme 4 dospelý, hneď riadna pálka. Plus predražené jedlo, nspohe3,káva. Uff veď v Taliansku je už lacnejšie.
Ale bolo fantasticky. To sa musí uznať.
Je to proste srdcová záležitosť.
@anonym_autor letna prirazka je vsade, vacsina prevadzkovatelov ma cennik sezona/mimosezona
@anonym_autor letna prirazka je vsade, vacsina prevadzkovatelov ma cennik sezona/mimosezona
@senta_sofia Veď jasné teraz zisťujem, že to vlastne sni nie je veľa.
@senta_sofia Veď jasné teraz zisťujem, že to vlastne sni nie je veľa.
@anonym_autor takze vlastne je to uplne v pohode cena😂😂😂🤦♀️ kolko este mozu zdvihnut? boze spamatajte sa ludia
@anonym_autor takze vlastne je to uplne v pohode cena😂😂😂🤦♀️ kolko este mozu zdvihnut? boze spamatajte sa ludia
@anonym_8966f1 ked si porovnas, kolko bazenov maju v cene vstupneho, tobogany, tak zistis, ze to nie je az tak vela. Taky aquapark na Sirave, kde mimochodom velmi radi chodime kvoli vlnobitiu, dnu par bazenov, vonku bazeny malicke a online celodenny vstup dospely, aj to si musis kupit den vopred 28 euro. U nas lokaln mensie kupalisko Vincov les dospely 15 euro, bazenov tiez ovela menej. Tatralandiu mas tiez 29 euro, ked si kupis listok 2 dni vopred.

Inak v Štúrove bolo 18e, už v máji. Ta cena nesúvisí s tým co sa stalo.
@mimixxxx Áno áno ja viem.Ja som mala na mysli od vlani.My sme tento rok na kúpalisku prvý krát asi som zabudla na vlaňajšie ceny.