icon

Ako prežiť Vianoce pri mori? Skúsenosti a tipy

24. dec 2024

Ahojte, ste tu niektore ktore chodite na sviatky k moru ? Ake ste mali pocity, pacilo sa Vam ? Kde ste boli? Dakujem

melanta
•
24. dec 2024

Druhý rok sme počas sviatkov na Tenerife. Máme normálne stromček, budeme mať normálne večeru, darčeky. Máme tu deti, rodičov, svokrovcov, brata so švagrinou. V podstate klasické Vianoce, len sa všetci chodia bicyklovať, plávať, kávu si namiesto pred telkou vypijem pri bazéne.

stormie
•
24. dec 2024

@melanta prosim ta a teplota je tam aka? Da sa kupat v mori? To je moj sen stravit vianoce/silvester pri mori ale uplna exotika s x hodinami v lietadle ma moc nelaka

melanta
•
24. dec 2024

@stormie teraz 21 stupňov, slnečno. Oceán je pre mňa studený aj v lete, čiže za mňa sa tu nedá kúpať ani v lete. Ale muž sa kúpe aj teraz, ja iba v bazéne, ten máme vyhrievaný. My chodíme exotiku jar a jeseň, nemám rada lietanie, ale vydržím aj 20 hodinový let. Tu máme apartmán, čiže chodíme sem viac krát ročne, je to druhý domov. Ale dovolenkovať chodíme inam.

kiki68
•
24. dec 2024

@melanta kup 3mm neopren a kupes cely rok 😀 Ja som bez neoprenu nesla ani na Senecke jazera 😂😂😂

melanta
•
24. dec 2024

@kiki68 neoprény máme kvôli surfovaniu, k plávaniu si neoprén neviem predstaviť, za mňa k vode v bikinách, neoprén nie je pohodlný.

kiki68
•
24. dec 2024

@melanta tak pre mna druha koza, ja som potapac pre tu zmenu. Musela som v nom plavat dlzky na skuskach. Ja zas bikiny uplne ze husia koza 😂 fajnova som

jaja20
•
24. dec 2024

Dominikánska republika minulý rok

jaja20
•
24. dec 2024

Zanzibar tento rok, ale vrátili sme sa pred Vianocami

stormie
•
24. dec 2024

@melanta tak to nic moc teplota na kupanie, neviem kolko hodin letu by zvladol najmladsi clen rodiny, mozno o rok- dva to riskneme niekam dalej kde budu naozaj “letne” teploty

nelka93
•
24. dec 2024

@stormie skus Dubaj, to je celkom ok

stormie
•
24. dec 2024

@nelka93 tam by som sla max na vikend a bez deti, neviem preco ale vobec ma to tam nelaka