icon

Ako sa pripraviť na dovolenku s dieťaťom v Chorvátsku?

lucia2461993
23. jún 2026

Dobrý den, mám 3,5 rocnu dceru a chystame sa s manzelom na dovolenku. Niesom s tym moc stotožnená, pretože sa hlavne bojim o to ako to zvladne nase dieta, ale nechala som sa nahovorit. Blíži sa k tomu a ja by som sa rada poradila s nejakou matkou, ktorá je naučená na takéto cesty s malými detmi a poradila mi co všetko si tam mám kvoli dcerke zobrat, myslim hlavne po zdravotnej stránke, konkrétne lieky apod. Proste chcem byt pripravená. Dakujem.

Strana
z2
anonym_d5f2c1
Včera o 04:14
@lucia2461993

@majlo1234 áno zbalim naozaj zopar zakladnych veci a nejdem to prezivat ako keby idem na mesiac do Tanzanie :D :D

@lucia2461993 a coho sa vlastne bojis okrem toho ze nezozenies lieky? My sme vcera prisli z 20 dnovej dovolenky v chorvatsku s 2 rocnym dietatom, isli sme niekolko tras do istrie- ostrov brac - dubrovnik - zadar - zagreb a naspat slovensko.. maly vsetky cesty zvladol super, prvu najdlhsiu sme isli o 3 rano a vacsinu cesty prespal, zvysne sme planovali na obedny spanok a vsetko super, maly sa tesil z mora, z bazenov a aj z pochodenych miest.. dovolenka bola super pre kazdeho z nas

lucia2461993
autor
Včera o 04:34
@anonym_d5f2c1

@lucia2461993 a coho sa vlastne bojis okrem toho ze nezozenies lieky? My sme vcera prisli z 20 dnovej dovolenky v chorvatsku s 2 rocnym dietatom, isli sme niekolko tras do istrie- ostrov brac - dubrovnik - zadar - zagreb a naspat slovensko.. maly vsetky cesty zvladol super, prvu najdlhsiu sme isli o 3 rano a vacsinu cesty prespal, zvysne sme planovali na obedny spanok a vsetko super, maly sa tesil z mora, z bazenov a aj z pochodenych miest.. dovolenka bola super pre kazdeho z nas

@anonym_d5f2c1 Tak celkovo no, ako zvladne autom tak dlhu cestu, v jedle je vyberavá, škôlka jej pomohla, ale proste dokonaly jedák to nie je, no a toto zdravie, mozno sa nestane absolutne nic a mozno bude ako ja ked som prevracala polku dovolenky v grecku a bola hotová.

anonym_d5f2c1
Včera o 04:38
@lucia2461993

@anonym_d5f2c1 Tak celkovo no, ako zvladne autom tak dlhu cestu, v jedle je vyberavá, škôlka jej pomohla, ale proste dokonaly jedák to nie je, no a toto zdravie, mozno sa nestane absolutne nic a mozno bude ako ja ked som prevracala polku dovolenky v grecku a bola hotová.

@lucia2461993 no tej strave rozumiem, toho sme sa bali aj my.. neviem ake ubytko riesite ale my sme kvoli tomu isli do hotela s polopenziou so svedskymi stolmi takze vzdy si vybral co zjedol a cez obed sme vzdy hladali restiku kde mali nieco co urcite lubi (polievka, kuracie naprirodne, cestoviny) a teda vzdy sa najedol pekne.. tu cestu odporucam vyrazit v noci a to vyrazne pomoze.. ale inak sa nie je coho obavat, bude sa jej pacit urcite

Strana
z2