Apartmán bez klimatizácie pri mori: Dá sa zvládnuť alebo hľadať ďalej?
Našli sme pekný apartmán pri mori, ale nemá klimatizáciu.
Inak nám vyhovuje - poloha, cena aj hodnotenia sú dobré. Len sa bojím, že sa v noci nevyspíme. Majiteľ píše, že stačí vetrať a sú tam ventilátory, ale neviem, či tomu veriť.
Bývali ste pri mori bez klímy? Dá sa to zvládnuť, alebo radšej hľadať ďalej?
@anonym_autor aká krajina?
Môj muž bez klímy v žiadnom pripade. Jasne majiteľ chce predať tak tara
@anonym_autor Ja som bola velakrat v lete pri mori bez klimy a vyspala som sa, ale to som bola este mladsia, teraz uz by bol problem 🙂
@anonym_autor Ja som bola velakrat v lete pri mori bez klimy a vyspala som sa, ale to som bola este mladsia, teraz uz by bol problem 🙂
@marianarem kedysi boli aj teploty nižšie ako teraz.
Boli sme tak na lanzarote. Absolutne peklo. V spanku fakt potrebujes znizit teplotu okoloa inak sa fakt nevyspis. Srdce v spanku ma pracovat utlmene menej a tym padom sa dostava menej krvi na ochladenie ku kozi takze v spanku musi byt okolie chladnejsie aby sa organizmus neprehrieval. Inak nenastupi hlboka faza a budes cely den spatna az do odchodu
Mame rodinu, co ma dom v Chorv., a je tam niekedy krasnych 34 stupnov v nutri(nemaju klimu) Takze nie, neriskovala by som😃
Boli sme tak asi 2x. Ale vzdy sme boli az na prelome august/september a pocasie nam vyslo tak, ze uz nebolo az tak teplo a noci boli prijemne chladne, takze sa nam v noci byt pekne vychladil a bolo to pocas dna znesitelne. Takze to nebolo zle. Ale v horucavach na umretie by som to asi neriskovala. Ono vela zalezi od toho, kam pojdete a kedy.
Pokiaľ je otočený na sever, poprípade SV tak bez problémov, ak na akúkoľvek inu stranu tak nie lebo to bude peklo. Ešte samozrejme zalezi aká krajina, lebo v takom Egypte ti nepomôže ani svetová strana
@anonym_autor možno keby to bol kamenný dom s okenicami....ale radšej ani to nie. Ja mám pocit, že sa dusím, keď mi je teplo počas spánku, ak sa to vôbec dá nazvať spankom
@anonym_autor More je najlepšia klíma 🙂
Nebrala by som taky apartman. Ta klima je dolezitejsia cez den. Treba vychladit apartman a pokial nie je extremne tepla noc, tak to uz spime pri otvorenych oknach a prijemne pofukuje. Ale pokial by nebol vychladeny cez den, tak by tam pri zaspavani bolo prilis horuco, co nie je komfortne.
My sme tak boli v roku 2007 na juhu HR, vsade skaly, beton, to ked sa vyhrialo, amen tma, nevychladilo sa to ani v noci. Boli sme tam s maminkinou kolegynou a jej muzom, ten spaval vonku na terase, aj moja mama. Boli vtedy 40-ky horucavy. Uz by som tak nesla. Ale vtedy rozhodovanie nebolo na mne.
My sme boli minuly tyzden, pocasie horuce, mali sme klimu, pouzili sme ju 2x aj to len cez den , amli sme ju na 26,5 'C.
Mne je zima z klimy🙈 mate klimu zapnutu v noci?
@anonym_autor ano, byvali sme a nie raz. Vlastne aj ked niekde klima je, velakrat ju ani nezapiname, pokial vonku neni 38stupnov. My klimu neznasame, je to nezdrave a agresivne
aj my chodime stale bez klimy a aj ked je tak nepouzivame
@anonym_autor ano, byvali sme a nie raz. Vlastne aj ked niekde klima je, velakrat ju ani nezapiname, pokial vonku neni 38stupnov. My klimu neznasame, je to nezdrave a agresivne
@anonym_60c2f0 klíma je nezdravá a agresívna? 😄 Ja mám teda doma asi nejaký milý a zdravý druh 😄
Bez klímy nie.. veď ak je vonku aj v noci 26 stupňov a viac, ako to chce majiteľ vyvetrať? A tak sa späť nedá
@anonym_60c2f0 Ano, lepsie spat v 30tich stupnoch😃 klima naozaj nemoze za to, ze ju nevies pouzivat.

@anonym_autor nie nebývala