icon

Apartmán bez klimatizácie pri mori: Dá sa zvládnuť alebo hľadať ďalej?

Dnes o 19:07

Našli sme pekný apartmán pri mori, ale nemá klimatizáciu.
Inak nám vyhovuje - poloha, cena aj hodnotenia sú dobré. Len sa bojím, že sa v noci nevyspíme. Majiteľ píše, že stačí vetrať a sú tam ventilátory, ale neviem, či tomu veriť.
Bývali ste pri mori bez klímy? Dá sa to zvládnuť, alebo radšej hľadať ďalej?

kkovacovak
Dnes o 19:07

@anonym_autor nie nebývala

anonym_1c741e
Dnes o 19:09

@anonym_autor aká krajina?

anonym_c1a109
Dnes o 19:10

Môj muž bez klímy v žiadnom pripade. Jasne majiteľ chce predať tak tara

marianarem
Dnes o 19:14

@anonym_autor Ja som bola velakrat v lete pri mori bez klimy a vyspala som sa, ale to som bola este mladsia, teraz uz by bol problem 🙂

belllinka
Dnes o 19:16
@marianarem

@anonym_autor Ja som bola velakrat v lete pri mori bez klimy a vyspala som sa, ale to som bola este mladsia, teraz uz by bol problem 🙂

@marianarem kedysi boli aj teploty nižšie ako teraz.

martinmmartin
Dnes o 19:21

Boli sme tak na lanzarote. Absolutne peklo. V spanku fakt potrebujes znizit teplotu okoloa inak sa fakt nevyspis. Srdce v spanku ma pracovat utlmene menej a tym padom sa dostava menej krvi na ochladenie ku kozi takze v spanku musi byt okolie chladnejsie aby sa organizmus neprehrieval. Inak nenastupi hlboka faza a budes cely den spatna az do odchodu

anonym_0cb971
Dnes o 19:23

Mame rodinu, co ma dom v Chorv., a je tam niekedy krasnych 34 stupnov v nutri(nemaju klimu) Takze nie, neriskovala by som😃

januska12323
Dnes o 19:24

Po posledných skúsenostiach nie.

anonym_1e54ad
Dnes o 19:25

Boli sme tak asi 2x. Ale vzdy sme boli az na prelome august/september a pocasie nam vyslo tak, ze uz nebolo az tak teplo a noci boli prijemne chladne, takze sa nam v noci byt pekne vychladil a bolo to pocas dna znesitelne. Takze to nebolo zle. Ale v horucavach na umretie by som to asi neriskovala. Ono vela zalezi od toho, kam pojdete a kedy.

maddie1711
Dnes o 19:42

Pokiaľ je otočený na sever, poprípade SV tak bez problémov, ak na akúkoľvek inu stranu tak nie lebo to bude peklo. Ešte samozrejme zalezi aká krajina, lebo v takom Egypte ti nepomôže ani svetová strana

anonym_311888
Dnes o 19:46

@anonym_autor možno keby to bol kamenný dom s okenicami....ale radšej ani to nie. Ja mám pocit, že sa dusím, keď mi je teplo počas spánku, ak sa to vôbec dá nazvať spankom

anonym_61ed63
Dnes o 19:51

@anonym_autor More je najlepšia klíma 🙂

zuzanaete
Dnes o 19:55

Nebrala by som taky apartman. Ta klima je dolezitejsia cez den. Treba vychladit apartman a pokial nie je extremne tepla noc, tak to uz spime pri otvorenych oknach a prijemne pofukuje. Ale pokial by nebol vychladeny cez den, tak by tam pri zaspavani bolo prilis horuco, co nie je komfortne.

anonym_a6dc9c
Dnes o 19:56

My sme tak boli v roku 2007 na juhu HR, vsade skaly, beton, to ked sa vyhrialo, amen tma, nevychladilo sa to ani v noci. Boli sme tam s maminkinou kolegynou a jej muzom, ten spaval vonku na terase, aj moja mama. Boli vtedy 40-ky horucavy. Uz by som tak nesla. Ale vtedy rozhodovanie nebolo na mne.

dzulli1980
Dnes o 19:58

Bez klímy v žiadnom prípade ... boli sme raz takto a nikdy viac.

prasiatko30
Dnes o 19:58

Jul/august ani keby ma pozyvali a platili k tomu plnu penziu

anonym_9d837e
Dnes o 20:10

My sme boli minuly tyzden, pocasie horuce, mali sme klimu, pouzili sme ju 2x aj to len cez den , amli sme ju na 26,5 'C.
Mne je zima z klimy🙈 mate klimu zapnutu v noci?

anonym_60c2f0
Dnes o 20:10

@anonym_autor ano, byvali sme a nie raz. Vlastne aj ked niekde klima je, velakrat ju ani nezapiname, pokial vonku neni 38stupnov. My klimu neznasame, je to nezdrave a agresivne

anonym_96ca94
Dnes o 20:20

aj my chodime stale bez klimy a aj ked je tak nepouzivame

martinka13
Dnes o 20:23

Hľadať ďalej. Už aj u nás je bez klímy problém.

kkovacovak
Dnes o 20:29
@anonym_60c2f0

@anonym_autor ano, byvali sme a nie raz. Vlastne aj ked niekde klima je, velakrat ju ani nezapiname, pokial vonku neni 38stupnov. My klimu neznasame, je to nezdrave a agresivne

@anonym_60c2f0 klíma je nezdravá a agresívna? 😄 Ja mám teda doma asi nejaký milý a zdravý druh 😄

marca12
Dnes o 20:35

Bez klimy nie. Akoze prezit prezijes,ale za cenu nizkeho komfortu.

didush27
Dnes o 20:44

Bez klímy nie.. veď ak je vonku aj v noci 26 stupňov a viac, ako to chce majiteľ vyvetrať? A tak sa späť nedá

anonym_0cb971
Dnes o 21:14
@anonym_60c2f0

@anonym_60c2f0 Ano, lepsie spat v 30tich stupnoch😃 klima naozaj nemoze za to, ze ju nevies pouzivat.