icon

Cestovanie s deťmi a kočíkmi cez Ryanair

mlenka121
20. feb 2014

Mame 26mesacne dvojicky a chystáte sa v maji do uk. Neviete, ci mozem vziat so sebou bezplatne aj kociare? A uz aj deti musia mat vlastne letenky- sedadla, ci budu zase pripútaný o nás? Dakujem

Strana
z2
lujza88
10. sep 2016

Letela som s malym (7 mesiacov) teraz v septembri 2016 ... mohol mat 2 ks odbavenej batoziny .... sportovy kocik + vanicka k tomu .... + ako prirucnu mal tu tasku, co je na kocik (mal v nej vyzivky, vodu, mlieko = nikto nic, nemusela som nic kostovat) .... ja by som chcela vediet zas, ci je mozne mat vajicko s 3 bodovym bezpecnostnym pasom .... jednak ma vyjde lacnejsie, ked mu kupim letenku extra (bo ten poplatok je drahs ako letenka samotna) a aspon mu bude pohodlnejsie ... neviete niekto ??

yolo8888
2. jan 2018

@lujza88 podarilo sa ti prosim zistit ci je mozne letiet s vajickom a na normalnu dospelacku letenku, kedze ta je lacnejsia ako infant fee? 🙂

lujza88
3. jan 2018

ano, moze, ale musi to byt vajicko takej znacky, ktore maju na zozname u nich v spolocnosti ...

bambinecko
19. jan 2018

ahojte, neviete náhodou ako je na tom Austrian Airlines s batožinou pre bábätko? ideme 5, z toho 1 dieťa do 2 rokov. môžeme zobrať 5 príručných batožín?

lujza88
19. jan 2018

@bambinecko nie, dietatu povolia len tasku od kocika

yolo8888
29. jan 2018

@bambinecko pozri si podmienky spolocnosti…o taske od kocika som teda este nepocula :D ale každa spolocnost to ma inak…napr. teraz letime Sauidou a babatko ma povolenych 10 kg batoziny.

bambinecko
29. jan 2018

@yolo8888 práve že som to nikde nenašla, preto sa pýtam. kočík neberieme, tým pádom ani tašku od kočíka, asi vezmeme len 5 batožín, nejako sa potlačíme

yolo8888
30. jan 2018

@bambinecko ked mas kupenu letenku uz, tak tam by si mala vidiet povolene vahove limity. Taska od kocika nie je oficialny pojem, ved niektore kociare ani tasku nemaju, takze toto by som neriesila

xixiximyxi
17. feb 2018

Ahoj v marci budem letiet 1x s 5 mesacnym babom berieme velky kocik emmaljunga s vanickou myslite ze musim dokupovat letenku na kocik? Alebo je to v cene maleho letenky? Dakujem za odpoved

bambinecko
19. feb 2018

@xixiximyxi ja si myslím, že taký ani nemôžete vziať. všade sa píše, že golfáč, ktorý sa dá poskladať. veď ak máte taký, čo sa dá dať do ľahu, 5 mesačné kľudne môže byť aj v tom

yolo8888
19. feb 2018

@xixiximyxi vanička sa zobrat da, ale musi sa to zaplatit, treba kontaktovat letecku spolocnost. My sme si teraz kupovali cestovny skladaci kociar vhodny pre babatka od narodenia, G mini Travel, a je to vyriesene 🙂

xixiximyxi
19. feb 2018

@yolo8888 na stranke pisu ze moze mat dieta 2 veci co så tyka prepravi

xixiximyxi
19. feb 2018

Uz som dokupila aj zvlast ten kocik. Neplati så mi kupovat golfovy koli jednemu letu ... mame kvalitny podvozok a aj sedaciu cast...nevyuzila by som ho a dakujem za odpovede

denka23
13. máj 2018

@xixiximyxi prosím ťa koľko si platila za kočík? A kde sa to plati? Pri objednavani letenky cez net som to nenasla.. Tiež nebudem kupovať kvôli 1 lety golfac a chcem si vziať hlboký kočík (dcérka bude mať 4mes.) Dakujem

xixiximyxi
18. máj 2018

@denka23 ja som to kupovala s letenkou na och stranke a odporucam mat aj obal n kocik. Nam let dopadol super platila som okolo 30 e myslim 15 e jeden let

Strana
z2