icon

Cestovanie s malým dieťaťom autobusom k moru do Talianska

sisa898989
Včera o 13:03

Ahojte, chcela by som sa spýtať na REÁLNE skúsenosti mamičiek, čo cestovali k moru autobusom s malými deťmi (4-5 rokov). Dieťa bude mať v tom čase 4 roky. Išlo by sa do Lignana v Taliansku, samozrejme ide sa na noc. Ďakujem.

Strana
z2
ivetz
Dnes o 16:42

@sisa898989 Prvá dovolenka so synom pri mori bola busom - mal 2,5 roka a išli sme do Bibione. Cesta úplne v pohode. Tvoje deti sú staršie, ak s cestovaním nemajú problémy, tak to v pohode zvládnu. Noc prespia, ráno ste pri mori. Pre mňa je nočnou morou dojča, ktorému prevratia naruby celý režim a je schopné pretrvať takmer celý 5 hodinový let!

marsmykkok
Dnes o 16:50
@kristina2412

@marsmykkok tak asi záleží kde bývaš , my to máme 15 minút na letisko, dve hodiny let na nejaký grécky ostrov, 2 hodiny príchod vopred, pol hodina čakanie na kufre, a vždy vyberám transfer max pol hodinu. Nám to vychádza 5,5 - 6 hodín cca...

@kristina2412 no ja som zo stredného Slovenska takže len cesta na letisko 2 hodiny, plus snažím sa mať rezervu aspoň pol hodinu až 1hodinu naviac lebo čert nikdy nespí keby náhodou defekt a podobne, teda mne to trvá vždy tých 10-12 hodín do Grécka alebo Turecka bohužiaľ. A bohužiaľ letiska na strednom Slovensku sa asi nedočkáme, teda len sa trepať do BA...

marsmykkok
Dnes o 16:52
@anonym_53aba3

@marsmykkok Zatiaĺ nám cesta na letisko+ 2 hod.na letisku + cca 2 hod.let, čakanie na kufre a transfer trvalo najviac dokopy 7 až 8 hodín. Čas ubieha ovela rýchlejšie, stále niekde inde sme,dlho nesedíme, keď chcem prejdem sa, idem na kávu, zájdem si kedykoĺvek na wc , popozerám obchodíky.Zažila som viac bus.zájazdov-asi 4 a už by som sa na to nedala ukecať. A to lietanie dosť zle znášam a trpím na uši.,ale aj tak už nie. Verím však , že si tento spôsob nájde stále svojich fanúšikov.

@anonym_53aba3 Ja autobus/auto nedávam-kinetóza, teda chodím len letecky, len mi išlo o to, že nie sú to zdaleka len 2 hodiny let, ale spolu dokopy to trvá ak pol dňa tiež, teda čo sa týka času terno to tiež nie je.

anonym_53aba3
Dnes o 17:05
@marsmykkok

@anonym_53aba3 Ja autobus/auto nedávam-kinetóza, teda chodím len letecky, len mi išlo o to, že nie sú to zdaleka len 2 hodiny let, ale spolu dokopy to trvá ak pol dňa tiež, teda čo sa týka času terno to tiež nie je.

@marsmykkok Časovo sa to vyrovná Taliansku zhruba, jasné že tie hodiny sa nazbierajú a nie je to až taká diaĺka .Ale srandy typu busom do Bulharska, či Grécka, s mojim chrbtom by som bola K. O.

slavomira236
Dnes o 19:19

Ja som bola s5rocnou autobus v grecku na paralii sama. Cestovali sme kd rana cca 7hodiny z ke a na ubytovani sme poli po 10:30 cca

Dcerka to dala bola tiche kludne dieta..bolo viac takychto deti v autobuse. Moje dalsie 2 deti by to nedali este osobtne ano spolu nie😆

Strana
z2