Čo robiť pred check-inom na dovolenke?
Ako to riesite, ked dorazite na dovolenku autom aj 5 hodin pred moznym checkinom. A preco tak skoro?- Napr kvoli ovela lepsej dopravnej situacii v rannych hodinach. Len neviem, co tam potom robit, kym nam daju izbu. Mohli by sme ist na obed,ale stale nam zostane niekolko hodin. Na plaz si to neviem predstavit, kedze by to bolo v tom najvacsim upeku a sme so 4 rocnym dietatom.
@anonym_autor vždy sme prichystali navrch plavky, uterák a išli na pláž. S dvojročným , aj dvojmesačným.
@anonym_autor pamiatky obehat?
@zmrzlinka2021 v takom teple? Zlý nápad
Veď normálne choďte na pláž. Slnečník vám urobí tieň
@anonym_autor vždy sme prichystali navrch plavky, uterák a išli na pláž. S dvojročným , aj dvojmesačným.
@pe_mi aj my tak mame zbalené, aby sme schmatli malú Radku kde sú plavky kramy klobúky a uteráky
@pe_mi aj my tak mame zbalené, aby sme schmatli malú Radku kde sú plavky kramy klobúky a uteráky
@anonym_739167 áno, lebo pol dňa zo 7dňovej dovolenky je fuč. My sme vždy na plaži,, pri bazéne a chodíme sa priebežne pýtať na uvoľnenie izby
Je to strata času, sedieť na recepcii a jedovať sa , kedy už prídeme na rad
Ked ideme autom do chorvatska planujem prijazd podla check in, v noci aj tak nechceme cestovat, nema vyznam tam byt skor, unaveny z cesty a este bez ubytovania. Pri pobyte na sr nemozeme aj tak este vyuzivat sluzby, takze zase nema vyznam prist skor.
Prejsť sa niekde do lesa do tieňu 🙂
Spravte si výlet v okolí, hľadajte niečo na trase. Zastavíte sa, pozriete, zjete niečo a na hotel prídete akurát.
Normalne ame prisli o 9 rano,vzali uteraky,plavky a sli sme k moru, naobedovali sa v restike na plazi a o 14nam dali izbu
@anonym_autor v minulosti sme boli na plazi, veci v aute alebo v okoli nejaky vylet po ceste a uzili sme si navyse jeden cely den. S autom je to lepsie ako letecky a nemas kde dat kufre ale aj to sme viac krat vyriesili, ze sme na hoteli poprosili, ci tam mozme batoziny nechat a sli sme po svojom, nikdy nepovedali nie. Teraz vdaka registracii v hotelovych sietach v jednej mam uz skorsi checkin o 11 (raz mali dokonca moju izbu o 10 pripravenu) a checkout o 16 bez priplatku takze kde sa da hladam ich hoteli, neviem si to vynachvalit.
Momentálne to tiež riešim.kvoli deťom, ale nateraz som to vyriešila tak, že som napísala na ubytko, či by sme nemohli prísť deň predtým na večer, či náhodu nemajú voľno... Nepoznala som lokalitu, objednala som blbo od piatka do piatku a akurát tam máme švagrinú, ktorá potvrdila, že doprava bola masaker, tak rozmýšľame vyraziť extrémne skoro (len opäť tvoja otázka - čo tam budeme toľko hodín robiť, u nás je v hre aj to, že nemusí byť pekne počasie), alebo proste vyraziť v lepší deň podvečer.
@anonym_autor Vždy som mala zabalenú tašku na pláž a užili sme si more, pripadne dobré jedlo. Veď na letnú divolr ku idem práve kvôli moru. Chládok nájdeš vždy. Keď nie pod stromom, tak slnečník.
Zvyčajne v každom hoteli sme mohli spraviť Check-In aj skôr, nechať aj veci a na izbu sme šli až po tej 14. Hod. Zatiaľ sme šli na obed, prešli sa po pláži alebo sa kúpali v bazéne alebo v mori
@anonym_autor tak ak prideme pred checkinom, netrepeme sa na ubytovania ak nemaju skorsi checkin mozny, ale proste cestou zastaneme niekde, nieco pozrieme, poprechadzame sa kade tade... a pokracujeme v ceste. Ked sme sli takto po pobrezi, tak samozrejme sme zastavili cestou na plazi, aj skor... vsak skocime potom do auta a ideme dalej. Ak sa ide lietadlom, a teda trepe sa s kuframi, tak na hoteloch vedia batozinu odlozit, a ide sa na flakacky.
odlozili sme tasky na recepcii a isli na plaz popripade hotelovy bazen .. nikdy nebol problem
Išli sme na pláž, manžel si pospal v tieni, my sme sa vykúpali a potom zakotvili v reštike pri dobrom jedle a nápoji. Tiež sme boli cca. 5h. Zvyšok batožiny ostal na recepcii.
@anonym_autor normalne na plaz, zbalit taky lahky stanovy plazovy domcek, hracky, poriadny opalovak a klobucik so zaclonkou na krku. A ak by som ho chcela udrzat v domceku tak tablet s rozpravkami.
@anonym_autor Do Chorvátska vždy chodíme na noc, takže vždy prídeme skoro ráno. Ideme sa opýtať na recepciu, či už nemajú nejaké voľné izby. Zväčša nám povedia, že keď niekto skôr odíde, požiadajú upratovačky, aby izbu prednostne upratali a prezvonia nás. Okrem jedného razu, nás vždy ubytovali najneskôr do 12.00 a raz sa nám stalo, že sme asi hodinu po príchode už mali voľný apartmán a ubytovaní sme boli o 9.00 hod. Za opýtanie nič nedáte.
Ak je v areáli hotela bazén, tak vezmite osušky a choďte k nemu na lehátka, pod slnečníky. Keď ste už tam, môžete používať všetko, nevadí, že ešte nemáte izbu. Prestriedate sa s manželom, jeden si zdriemne a druhý bude dávať pozor na dieťa a potom naopak. Ani sa nenazdáte a izba bude pripravená.
Zámerne píšem bazén, lebo mne sa to tam zdá komfortnejšie ako na pláži. Ráno sa tam dajú vždy nájsť lehátka so slnečníkom na dobrom mieste. Zväčša tam býva aj sprcha, takže ak mi je príliš teplo, nemusím ísť ani do bazéna a len sa osprchujem, sú tam blízko WC-ka atď. Prípadne necháš manžela spať a ty sa pôjdeš s dieťaťom prejsť po areáli. Dieťa sa zabaví a ty aspoň budeš vedieť, čo kde je a nebudeš to musieť hľadať neskôr (napr. jedáleň, hotelové WC, fitko, detský kútik, bar, obchodíky, pláž...).
A batožinu z auta vyberáme až vtedy, keď nám potvrdia check-in. K bazénu/na pláž berieme len nevyhnutné veci.
@anonym_autor mame dve deti 5 a 8 rokov. Chodíme vždy deň vopred s prespanim niekde na pol ceste. A odtiaľ odchádzame ráno tak, aby sme boli v hoteli už rovno na check-in. Alebo si nájdite aktivitu po ceste kde sa zabavíte. Nákupné centrum s detským kútikom, zoo, park...

No nic
Cakali sme v bare pri plazi , dali sme jedlo,pitie a prechadzku . Tiez so 4 rocnym niekolko hodin, vtedy sme sli este autom na dovcu.