icon

Čo vziať na prvú dovolenku do Chorvátska s ročným drobcom?

sea23
5. jún 2012

Ahojte babeny,poraďte prosím,aby som na niečo nezabudla.Síce chodievam každé leto k moru,ale toto leto bude prvé s prckom 🙂

sisaha
5. jún 2012

@sea23 skus napisat co beries, my ti napiseme ci je to nutne, lebo tych veci co by si mala zobrat môže byť pre niekoho vela a pre niekoho malo. V prvom rade mysli na to, bez coho sa urcite nezaobides..

tea333
5. jún 2012

tak obuv k vode a do vody, plavky, opalovaci krem pre deti, ochranu hlavy a krku proti slnku, lahucke oblecenie, hracka do vody, nieco na sedenie na plazi, osusku, nieco na pranie (zlcove alebo ine mydlo ak potrebujes preprat)
nieco na papanie hlavne na cestu, flasu na vodu, ...lepsie by bolo keby si napisala zoznam toho co mas..

tinki
5. jún 2012

@sea23 lieky od bolesti, čípky, na hnačku, na zápchu, na dehydratáciu, kvapky do nosa, očí, uší. Kvapky od kašlu. Neviem ako máte poriešené stravovanie, tak mysli na jedlo pre dieťatko, dostatok vody. Ochranný krém pred slnkom z lekárne. Odporúčam ti aj plážový polostan, dostatok hračiek, slnečník kúpiš tam.. 😉 Bazénik, kde dáš vodičku.

sea23
autor
5. jún 2012

mna by skor zaujimali napr.ake lieky....staci normalny klobucik,ci take nieco aj na krk? a tak🙂

janinah
5. jún 2012

teplomer,sirup proti horúčke,Fenistil proti alergii kvapky aj gel, klobučik hľadaj taký aj na krk,volá sa to legionárka,taká šiltovka čo zakryje aj krk a ušká ...a jeden nestačí ,treba aspoň 3/namočí ho/ a tiež 2-3 plavky,lebo v mokrých ho nenechávaj a kúpiš tam nejaké nafukov.auto do vody,s tým s azabavíte,len pozeraj ako bude vyriešené vkladanie nožičiek do hračky,aby ho netlačilo v rozkroku...a niečo proti komárom do zastrčky,ale to aj tam kúpiš

cvikla969
12. jún 2012

mne sa osvedcil taky ten plavkovy overal,chrani telicko pred slnkom 😉 a panthenol ak by ste zhoreli.kupovala som penu ale teraz som objvila aj gel,je vyhodny a mozes ho dat schladit do chladnicky...

bellada
15. jún 2012

ak si nahodou nezoberiete nejake lieky a budete potrebovat, netreba stresovat, v Chorvatsku je v lekarnach skoro to iste co u nas, takze vsetko kupite aj tam 😉

sea23
autor
4. júl 2012

Ďakujem 😉