Čo zažiť a na čo si dať pozor v Alicante?
Ahojte, zaujímali by ma čerstvé skúsenosti s dovolenkou v Alicante, boli ste niekto túto alebo minulú sezónu? Idem prvýkrát úplne sama so synom (10r), tak by ma zaujímalo čo nás čaká, čo si pozrieť alebo na čo si dať pozor. Ďakujem, veľmi mi to pomôže!
Budeme v Benodorm, pri Poniente beach
Budeme v Benodorm, pri Poniente beach
@anonym_autor no pekne 😂. Ľúbiš živo asi, že? Tak si uži živú hudbu v baroch, zábavu na pláži. Dajte si churros kúsok za hradbami. Určite si treba orejst celú promenádu, obe strany, aj centrum s obchodíkmi.
Keď budeš chcieť kľud, sadnite na autobus alebo elinu a choďte do altea. Hore do starého mesta. Je nádherné. Alebo do terra mitica. Hore na vodopády.
Benidorm je živé, plné mesto. Milión barov, živá hudba, mrakodrapy... taký manhatttan španielsky
@anonym_autor no pekne 😂. Ľúbiš živo asi, že? Tak si uži živú hudbu v baroch, zábavu na pláži. Dajte si churros kúsok za hradbami. Určite si treba orejst celú promenádu, obe strany, aj centrum s obchodíkmi.
Keď budeš chcieť kľud, sadnite na autobus alebo elinu a choďte do altea. Hore do starého mesta. Je nádherné. Alebo do terra mitica. Hore na vodopády.
Benidorm je živé, plné mesto. Milión barov, živá hudba, mrakodrapy... taký manhatttan španielsky
@tilly ani nie, ja mám celkom rada kľud, ale pokojnú dovolenku už mám za sebou, túto by som chcela viac živú, dúfam že to zvládnem. Tie vodopády sa mi páčia, dá sa ísť aj samostatne, alebo je to zložitejšie na organizáciu a mala by som ísť cez nejakú agentúru? Ďakujem ♥️
@tilly ani nie, ja mám celkom rada kľud, ale pokojnú dovolenku už mám za sebou, túto by som chcela viac živú, dúfam že to zvládnem. Tie vodopády sa mi páčia, dá sa ísť aj samostatne, alebo je to zložitejšie na organizáciu a mala by som ísť cez nejakú agentúru? Ďakujem ♥️
@anonym_autor tak benidorm zrovna kľudná dovolenka nie je, ale ak budete trošku ďalej, pri poniente je taká kľudnejšia oblasť, ale myslím, že to už je finestrat.
Netuším ako s vyletmi. Určite sú tam aj nejaké agentúry, my máme auto vždy.
@anonym_autor
Tak peknú dovolenku, ja idem o mesiac a iba tak sama 🙂

Presne alicante? Alebo okolie? Ja som tam pomerne často, ale skôr mimo alicante. Čo konkrétne chceš vedieť? Kde presne máte ubytko?