icon

Dá sa v Bibione kvalitne prestravovať za 800 EUR?

5. feb 2026

Ahojte zvažujeme dovolenku v bibione cenovo prijateľné sú pre nás apartmány, ale moja otázka je že ak nechcem variť (je možné sa vonku prestravovat) bez toho aby to bolo až moc rujnujuce? Jasne ze nejaké raňajky sa dajú zbuchnut prípade rýchla večera ale ak naozaj nechceme variť dá sa cca do 800 eur na týždeň prestravovat vonku? 4 členná rodina jedaci🙏aké máte skúsenosti

Strana
z2
sssilvia
Včera o 08:16

@anonym_autor Určite áno, minulý rok sme boli v Rimini, podobne letovisko ako Bubione, ceny v reštauráciách úplne v pohode lepšia reštaurácia jedlo od 16 - 25 eur, ceny v potravinách tiež úplne v poriadku. 800 vám bohato postačí. Vsade v meste sú aj malé bistra s kebabmi, pizzami a foccaciami, palacinky, takže myslím že absolútne nebudete mať problém sa dobre prestravovat za tyzden za 800 eur 🙂👍

natalka13
Včera o 08:20

Ved med uvidis ze nevychadzate obmedzite restiky a nieco uvaris. Tam su tak uzasne potraviny.
Ja ceny neriesim a aj tak radsej jeme na dome v plavkach vlasy v stipci bose nohy😃 cez obed oddych od slnka v ruke aperol

barbie2023
Včera o 08:26

Čo sú to jedaci ? Akože takto, treba rozmýšľať racionálne. Musíš vedieť ,že ak si dáš cestoviny alebo pizzu tak za 2 h si hladná. Ak si dáš plnohodnotne jedlo plné bielkovín, tak sa prestravujete aj rodina za 800€ v dovolenkovej destinácii 🤷

kiki68
Včera o 09:08

My sme teda 8 ludia a chodime kazdy rok Jesolo/ Lignano ( mame to velmi blizko od nas) a teda my mame vzdy hotel s ranajkami a potom obed riesime podla toho, kde sme. My sme napr kupili casto vo celkom markete kadeco a potom to vzali na plaz. Lebo maju radi donuts, muffins a neviem co ku kavicke, ovocie. Vecere sme isli priamo do podnikov, v Jesolo sme mali vecere v hoteli a tie boli perfektne. Za tu sumu to boli super vecere oproti tym restikam. Ale restiky sa tiez dali financne, zalezi ze co clovek zje. Ale za tyzden sa da urcite do 800 zmestit. Ja som nakupila tiez kopec veci v tom vacsom markete a tym som ich krmila medzitym. Varit by som nevarila, lebo mam tiez dovolenku. Jedine keby mam kurz varenia tam, tak vtedy ano. Hlavne pri ich kvalite peciva a roznych udenin a syrov sa to da dobre osefovat.

lucia147852
Včera o 09:27
@midka

@lucia147852 v niektorych restauraciach nechcu delit jedlo, ze 4 osoby -2 pizze,,, zvycajne osoba/ jedlo - male dieta ok,

@midka nikde sme s tým nemali problém. Ani sme im to ale nehovorili aby rozdelili. Proste sme objednali 2 pizze a doniesli 2 pizze. My sme si už poradili s nimi.

anonym_5cc916
Včera o 11:34

Nám to minulý rok stačilo . Boli sme v Bibione my rodičia plus dve deti . Na raňajky sme jedli kúpené pečivo a nejaké nátierky , šunky , syry , zeleninku , na večeru tiez , alebo sme objednali pizzu z donášky (pizza bola lacnejšia než na Slovensku ) . Na obedy sme chodili do reštaurácií . Boli sme tam ale len na 5 nocí a jedlo bolo tak cca 120€/150€ max na deň keď rátam aj s tým supermarketom . (Deti vek 6 a 14 rokov). A to sme chodili aj do ozaj pekných kvalitných reštaurácií

mon8060
Včera o 14:08
@natalka13

@mon8060 das nam aj tip na restiku?

@natalka13 my sme tam boli pár dní a pár dní v Lido..v oboch mestách sa predstavuješ v pohode, strava v reštaurácii bola oveľa lacnejšia ako rok pred v Chorvátsku. Najlepšie by ťa tak či tak vyšla polpenzia

Strana
z2