icon

Dovolenka pre dvoch dospelých a dvojročné dieťa

090255
20. jún 2020

Poradte niake fajn miesto na letnu dovolenku 2 dospely plus 1 dieta 2 roky. Nieco kde sa da kupat naj termalna tepla voda ale zas aby sa tam dalo robit aj nieco ine ako len kupanie. Ist niekam na vylet napr nieco ako pozriet zveratka, ist vlacikom, niaka turistika alebo nieco podobne. Rozmyslala som napr nad prechadzkou pri Strbskom plese alebo v Starom Smokovci sa odviest zubackou ale no tam zas nie je kupanie cize budem rada ak niekto poradi

missdiva
20. jún 2020

@090255 a musi to byt len na SR?

090255
autor
20. jún 2020

@missdiva no chceli sme ist k moru ale kedze je situacia aka je takze na Slovensku

missdiva
20. jún 2020

@090255 Liptov, Vysoke Tatry, na kratko Donovaly su na Slovensku podla mna naj.
Hotel je dobry Permon ale vyjde ta to tolko ako dovolenka pri mori. A nesla by som v tejto situacii do bazenov ani saun s ostatnymi (ale to je len taky moj osobny pocit).
Z hladiska corony by malo byt OK toto leto Santorini a Malta.

83lenka83
20. jún 2020

@090255 Chodíme každý rok do Budapešti a pôjdeme aj tento rok, termalna voda, krásne zoo, je tam čo pozerať a nie je to ďaleko.

ysseba
20. jún 2020

My chodíme každý rok na Liptov. Je tam krásne. my chodíme do Liptovského Jána. Priamo v Jáne je letné kúpalisko. Také klasické, malé, ale príjemné kúpalisko. Potom je tam Minislovensko. Je tam taká dlhá cestička až do lesa, super na bicykel, odrážadlo alebo kočíkovanie. Neďaleko je Tatralandia, kontaktná Zoo, Pavčina Lehota - tam je bobová dráha a ovečkoland 🙂 Vláčik odporúčam Čiernohronskú železnicu - to je okres Brezno (Čierny Balog), teda z Liptova asi hodinu autom. Ale deckám sa to páčilo. My dovolenkujeme každý rok na Slovensku, ja to tu mám veľmi rada, nepomôžem si 🙈 Aj Donovaly sú super, ale Liptov je môjmu srdcu najbližší. A termálne kúpalisko mám najradšej Holidaypark Kováčová 🙂

akinom0077
22. jún 2020

@090255 / aka je situacia? 🙂 urcite bezpecnejsie kupanie v mori ako kdesi v termaloch na SVK

090255
autor
22. jún 2020

@akinom0077 a kde presne by si odporucila?

eliska13
22. jún 2020

@090255 tiež odporúčam Liptov Liptovský Ján je tam čo pozerať, odtiaľ do Zoo kontakt, chvíľku autom je oveckoland v Pavcinej Lehote aj bobová dráha, alebo Terchová kúsok odtiaľ je skanzen Vychylovka kde premáva vláčik starodavny, Stará Bystrica orloj....

eliska13
22. jún 2020

@83lenka83 ako sa volá ten termál?

eliska13
22. jún 2020

@ysseba práve pozerám, že sme rovnako písali😅