Dovolenka pre dvoch dospelých a dvojročné dieťa
Poradte niake fajn miesto na letnu dovolenku 2 dospely plus 1 dieta 2 roky. Nieco kde sa da kupat naj termalna tepla voda ale zas aby sa tam dalo robit aj nieco ine ako len kupanie. Ist niekam na vylet napr nieco ako pozriet zveratka, ist vlacikom, niaka turistika alebo nieco podobne. Rozmyslala som napr nad prechadzkou pri Strbskom plese alebo v Starom Smokovci sa odviest zubackou ale no tam zas nie je kupanie cize budem rada ak niekto poradi
@090255 Liptov, Vysoke Tatry, na kratko Donovaly su na Slovensku podla mna naj.
Hotel je dobry Permon ale vyjde ta to tolko ako dovolenka pri mori. A nesla by som v tejto situacii do bazenov ani saun s ostatnymi (ale to je len taky moj osobny pocit).
Z hladiska corony by malo byt OK toto leto Santorini a Malta.
My chodíme každý rok na Liptov. Je tam krásne. my chodíme do Liptovského Jána. Priamo v Jáne je letné kúpalisko. Také klasické, malé, ale príjemné kúpalisko. Potom je tam Minislovensko. Je tam taká dlhá cestička až do lesa, super na bicykel, odrážadlo alebo kočíkovanie. Neďaleko je Tatralandia, kontaktná Zoo, Pavčina Lehota - tam je bobová dráha a ovečkoland 🙂 Vláčik odporúčam Čiernohronskú železnicu - to je okres Brezno (Čierny Balog), teda z Liptova asi hodinu autom. Ale deckám sa to páčilo. My dovolenkujeme každý rok na Slovensku, ja to tu mám veľmi rada, nepomôžem si 🙈 Aj Donovaly sú super, ale Liptov je môjmu srdcu najbližší. A termálne kúpalisko mám najradšej Holidaypark Kováčová 🙂
@090255 / aka je situacia? 🙂 urcite bezpecnejsie kupanie v mori ako kdesi v termaloch na SVK

@090255 a musi to byt len na SR?