icon

Dovolenka pri mori s dieťatkom, ktoré nespí v kočíku

babulka82
13. júl 2014

ake mate skusenosti?

Strana
z2
usiko
14. júl 2014

@babulka82 hm, vies co, ono na dovolenke castokrat sa tie deti spravaju inak ako doma.....mozno by ti spal dopoludnia v kociku a mozno by si dopoludnia ani nevyzadovat spanok...a mozno by ti spal v stane na plazi......inak, podla mna je zbytocne s tak malym dietatom ist k moru.....ono z toho nic nema a ty tiez len robotu,..v podstate to iste ako doma, len v stazenych podmienkach...to je ale moj nazor....

jankastubka
14. júl 2014

Este je alternativa pockat do septembra, mozno zacne spavat raz, a potom by ste boli ist do nejakeho hotela priamo na plazi, a cez obed chodit na izbu.
Pripadne dovolenka na slovnesku, prenajat si nejaku chatu, dieta bude spat v chate a vy na dvore oddychovat a venovat sa druhemu dietatu.

sorciera24
14. júl 2014

@babulka82 myslim, ze rok sa da vydrzat....ja by som s takym malym (okolo roka) k moru nesla.....ani som nesla, ani nepojdem....prave preto, ze je to tak ako pises...proste je este maly.....ma 2 spanky, potrebuje spat aj vecer....a myslim, ze tak malemu dietatu sa treba napr. v spanku prisposobit a nie ho trepat po veceroch do mesta.....preto taka dovolenka pri mori je o nicom.....podla mna......tak pojdete o rok...a? svet sa nezruti, este sa nachodite na dovolenky, ved taky maly je len raz.....chodte na par dni tu na Slovensku..... o rok ro uz bude uplne ine.... (a starsi a manzel by to mali pochopit....a ty tiez....)....mne to pride zvlastne a kus sebecke neobetovat jedno leto kvoli dietatu.......(a hlavne, ked vies, ze to je pre neho, jeho spanok a potreby.....a myslim, ze tie su teraz dolezitejsie ako tie tvoje...)

kikina84
14. júl 2014

@babulka82 aj my sme riesili minuly rok tuto dilemu,ale viem ze dcera poobedny spanok potrebuje,tak my sme si vzdy cez obed sli lahnut na hotel na dve hodinky..vzdy som ju okolo druhej ulozila a o stvrtej bola hore..Potom aspom vydrzala do vecera s nami hore aj do jenastej..prechadzka po plazi pri zapade slnka a na hoteli bol vecery program od 9-11 vecer a sme sa zabavali,hrala hudba,detska diskoteka a ked to skoncilo isli sme vsetci spinkat 🙂

casy30
14. júl 2014

babulka82 absolútne sa nastresuj... Ja som mala opačný problém.... Prvý synček mi spaval len v kočíku a predstava, že ho dám do postieľky bola PRE MNA nepredstaviteľna....Pre mna, som napísala preto veľkými písmenami, lebo časom sa ukázalo, že on s tým nema žiadny problém...vôbec sa netráp s tým, či bude alebo nebude spinkat v kočíku.... Neboj, pri mori bude taký unavený, že dám hlavu na to, že bude🙂 my sme boli v máji so sedemmesacnym nasim synčekom pri mori, a tiež spaval len v postielke( pri druhom sa mi už nechcelo stále pochodovať po meste a potrebovala som sa venovať aj prvému) a tak mi tam krásne spinkal doobedny a poobedny spánok v kočíku, že som neverila. Iba cez obed sme chodili spávať na izbu. My, mamy niekedy rozmýšľame viac ako treba 🙂 len pekne choďte a užite si!!! Paaaa

domak2
14. júl 2014

@babulka82 ja neviem ale ked bude spat, len ak stojis na jednej nohe, tak na nej budes stat? ved moze spat aj pod slnecnikom , mozno sa mu aj spanok upravi, ked bude v uplne inom prostredi a s inym rezimom. Skuste aj nech sa on trosku prisposobi vam 🙂

siska53
14. júl 2014

@babulka82 ved vyskusate,ci nezaspi tam na plazi a ked,tak sa vystriedate..moj syn mal 18m.ked sme,boli pri mori a od 16.m. uz vynechaval popoludnajsie spanky..no a pri mori spal kazdy,kazducky den...

babulka82
autor
15. júl 2014

@sorciera24
@kikina84
@casy30
@domak2
@siska53 juj ženy moje,fakt neviem čo urobit.Zobrat ho chceme lebo by som sa tam asi zblaznila bez neho .Ale velmi sa bojim toho režimu .Niekto tu pisal že nech cestujeme autom,bohužial auto mame staršie nejak ho nepotrebujeme doma,byvame v centre.A to som chcela povedat že autom nemožme ist kedže je "nespolahlive" a staršie.A dalšia vec ja chcem dovču "bez starosti" myslim kde nemusim nič upratovat,varit a prat. Len starostlivost o deti koniec.

siska53
15. júl 2014

@babulka82 tak to by potom malo byt ok...ked len,deti su na starost,to sa da...a ako pojdete? Autobusom je to podla mna o hubu..boli sme raz,ked som,mala 12 a bola som,rada,ked sme najblizsie sli autom. Este tak letecky
.to je rychle..

babulka82
autor
15. júl 2014

@siska53 určite letecky a určite all inclusiv strava

casy30
15. júl 2014

Nerob si už take stresy. Uvidis, bude to ok! 🙂

casy30
15. júl 2014

My s našimi cestujeme od malinkeho malinka a vždy lepšie spinkali na dovolenkách ako doma 😀

babulka82
autor
16. júl 2014

Tak po včerajšej navšteve kupaliska som proste dovolenku s s našim dietatom vzdala! Sice sa aj zabavil vo vode aj v piesku ale nie na dlho.POtom začal mat tie svoje maniere a začal každemu behat po deke,brat si čo chce a ked sme mu to nedovolili tak až 100km ho bolo počut ako vrieska. 😠 V kočiku uspat nemožne .Bud tu dovolenku odložime o rok alebo pojdeme teraz bez neho,ale snim určite nehrozi.POkazime si dovolenku aj my aj jemu cely režim. 😢

jolly84
16. júl 2014

@babulka82 ja mám takmer 2 ročného, ale ja osobne by som nešla. Z dovolenky nie je nič ani pre jedného. Ja plánujem more, až ked bude mať 5 rokov. Nech si niečo už pamätá.......

Strana
z2