icon

Vhodné počasie pre dovolenku v Jesolo Beach?

22. aug 2024

Ahojte chcela by som sa spýtať ci ste boli niektorá koniec septembra v jesolo beach v Taliansku? Aká je voda koncom septembra? Dá sa tam ísť ešte s malým dieťaťom? Ďakujem

cakanka22
•
22. aug 2024

Pred pár rokmi sme boli v septembri na Lido di Venezia, pár km od Lido di Jesolo, a mali sme tenké bundičky, dlhé nohavice, aj pršalo a more, no pre otužilcov bolo dobré🤪😁 ale pláž bola prázdna

marci77
•
22. aug 2024

to je uz dost neskoro
zaciatkom a tak do polovice septembra ....ak pocasie vydrzi by mohlo byt super, potom uz ani velmi nie na kupanie

nyusika
•
22. aug 2024

no...hlavne je to more spinave.
a nielen mutne od bahna na dne, ale aj realne spinave

kajakamura26
•
22. aug 2024

Ja si myslím, že to je neskoro. Nešla by som.

kiki68
•
22. aug 2024

Urcite nie, koniec Septembra to uz neni na kupacku. Zaciatok ano, cca do toho 11.9 to je ok, potom uz je to pocasie chladnejsie a nestabilne.

eviku777
•
Autor odpoveď zmazal
•
eviku777
•
2. sep 2024

Kazdy rok je uplne iny. Do Talianska chodim od 1994 vzdy prvy junovy tyzden a druhy septembrovy tyzden, nevynehala som ziadny rok uvedene terminy ani cez covid, zaroven pracovne uz 3 roky som v IT jesolo a okolie kazdy vikend kazdy jeden bez pauzy, som maximalne zamrznuta a je mi zima ked je pod 30 st. Moje telo sa citi fyzicky najlepsie plne energie ked je vonku 30 a viac a v noci teplo ako aktualne. Pisem to kolj tomu aby ste vedeli zhodnotit.. v pol septembri je krasne teplo aj teraz som v IT 30-35 st posledny rok aom sa ja " zmrzlina" kupala este 17.10.2023 bolo 37 at. Polovica aeptembra ziadny problem niektore roky sa stalo ze rana a vecery su chladnejsie ale dni maju super teplotuna plaz

eviku777
•
2. sep 2024

@kiki68 najnestabilnejsie pocasie je august to je burka na burke ovzdusie je " prehriate" ked urobim priemer dovoleniek tak jun a september 99% nemam dazd/ burky 2 x som bola auguste denne prsalo alebo burka