icon

Dovolenka s deťmi v Sundy Beach rezorte Korfu: Bolii ste spokojní?

rony7
27. aug 2026

Ahojte, boli ste tu niekto na dovolenke s deťmi? Ako ste boli spokojní? My chceli pôvodne do Talianska Bibione alebo Jesolo no akosi nie je nič voľné už čo by vyhovovalo a tak zvažujeme toto, rezort sa mi páči veľmi, len by ma zaujímalo či sa tam dá niekde aspoň aj poprechádzať aspoň trochu ako v Bibione nejaká promenáda, obchodíky alebo vôbec nič že je celý čas človek v tom rezorte uzavretý

andrejka2424
27. aug 2026

Kuk google maps satelitné snímky.Žltého panáčika si daj na ulicu pri hoteli a posúvaj si ho.Krásne uvidíš, čo je v okolí. 😉 Vyzerá, že sú v okolí chodníky , pár reštík a obchodíkov a iné hotely. Ruch mestečka nečakaj. Rodičia tam boli , pre deti asi super, bolo ich tam v septembri neúrekom. Voda oproti Bibione bude neporovnateĺne krajšia si myslím. Aspoň teda na mňa sever Talianska čistotou vody dojem neurobil.

andrejka2424
27. aug 2026

Na iné možnosti si sa nepýtala, ale ak chceš niečo, kde nebudete na samote, tak často spomínajú Rodos- Faliraki , na Kréte napr. Stalida, Hersonissos, Malia , Rethymno - ale tam treba počítať s vlnami a na Cypre Protaras, Ayia Napa. Najkrajšie more zo spomenutých je na tom Cypre. - Kvôli bielemu piesku .Krásne a teplé more je aj na Zakynthose. Tam sa nám tiež veľmi páčilo.

anonym_d5f091
27. aug 2026

@rony7 pripajam sa, chcela by som teraz na Korfu, s akym ubytovanim ste boli spokojni a s ktorou cestovkou?vdaka

rony7
autor
27. aug 2026
@andrejka2424

Na iné možnosti si sa nepýtala, ale ak chceš niečo, kde nebudete na samote, tak často spomínajú Rodos- Faliraki , na Kréte napr. Stalida, Hersonissos, Malia , Rethymno - ale tam treba počítať s vlnami a na Cypre Protaras, Ayia Napa. Najkrajšie more zo spomenutých je na tom Cypre. - Kvôli bielemu piesku .Krásne a teplé more je aj na Zakynthose. Tam sa nám tiež veľmi páčilo.

@andrejka2424 na Cypruse sme už boli dva roky dozadu, presne ten Protaras ako si spomenula..

rony7
autor
28. aug 2026
@anonym_d5f091

@rony7 pripajam sa, chcela by som teraz na Korfu, s akym ubytovanim ste boli spokojni a s ktorou cestovkou?vdaka

@anonym_d5f091 ideme nakoniec cez Turancar, uvidím ako budeme spokojní, dúfam že áno 🙂