Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
Baby boli ste niektorá v Beleku hotel Belek Beach alebo Papillon Zeuguma, Ďakujem.
My sme boli minulý rok hotel Evren Beach v Side a bolo super.
Ahojte maminky, prosim o radu. Rozmyslame, ze by sme isli s mrnusikom v septembri do Turecka (bude mat 9 mesiacov) a chcela by som ist v Viedne s nejakou rakuskou cestovkou, kvoli tomu ze oni lietaju cez den a nie v noci ako nasi 😖 Mate prosim nejaky typ na cestovku + hotel kde je aj strava pre malinke deticky ? 🙂
@adka12 na stranke nepisu ci maju wifi???my ked sme boli tak mali wifi na recepcii
@ladykiler neviem ci ti uz dakto odpovedal na tvoju otazku my sme boli 2 krat v turecku a v mori nieje piesok ale kamienky takze asi ano pre dospeleho to dako nevadi ale pre dieta by som asi dala.
@adka12 vo vacsine hotelov je wifi zadarmo len na recepciach.....teda celkovo internet.....potom byvali aj internetove kaviarne,ale to uz asi nefunguje....
@janicka38 no my vylety s 2 malymi detmi asi velmi robit nebudeme, uvidime aka bude ponuka a moznosti
pytala som sa este tej kamosky co tam boli ako je to stym pristupom do mora, tak vraj v mori je taky akokeby koberec, plaz pieskova s malymi kamienkami, topanky do vody nemali ani pre deti.
Baby beriete niečo deťom na jedenie aj do lietadla? Lebo máme byť na letisku 14.45 a kým prídeme do hotela, tak bude min. 22 hodín 😖
Ozaj a tie výlety napr. lodou čo stoja?
Vylety co ponuka vas delegat, su vacsinou dost drahe, ovela lepsie sa oplati ist tak, ze napriklad v centre Alanye je priamo vela obchodikov, co ponukaju presne tie iste vylety za polovicne ceny, a normalne si vas vyzdvihnu autobusmi na hoteli, cize sa to oplati 🙂 Cez delegata by som nesla.
@januska777 Ahoj, na túto CK som našla dobré recenzie, ale osobne by som radšej išla s nejakou väčšou cestovkou. Aké hotely konkrétne si tam pozerala? 🙂
chcem sa spytat, koniec juna- Dubai- da sa v pohode existovat alebo az moooooc teplo???
@ivetka5 dakujeme 😉 aj vam budem na vas 6teho mysliet !
manzel zaspal jak drevo veru tym chlapom je lachsie zit 😀 my odchadzame o pol jednej z domu tak ja uz som sa len prehadzovala v posteli, tak radsej pockam na nete cas rychlejsie ubieha 😝 kupila som si energy drink dufam ze potom nebudem rozbita, zajtrajsi den bude sranda
Baby, neleteli ste niektorá so Sam Air? Pozerám, že majú asi jedno alebo dve lietadlá len, neviete čo sú to zač? 😕
Baby ,poradte nejaky dobry rezort v Side pre deticky, okrem Belindy....A este otazka, mozem si do charetru zobrat aj velky kocik ( concord fusion) alebo musim iba male a lahsie? ..mam aj male, ale aj na dovolenke by som pre krpca chcela ,aby sa citil pohodlne... 😉A baby oc ste sa vratili? ake je pocko tam, more?

@larmimi ahoj, no tak my uz o 2. rano odchadzame z PP do KE, o 6.40 rano letime 😀 idem do sprchy a na 3 - 4 hodky sa pokusit spat 😀 papaa a stastnu cestu aj vam 😉