icon

Dovolenka v Štúrove

j93375
2. jún 2015

Kocky prosim vas chysta sa niekto tento rok na dovcu do Sturova, pripadne bol v blizkej minulosti?....Ake su vyhodne ceny tak na nejaky 1 tyzden?...Chceli by sme byt ubytovany, v nejakom apartmane, private /nic luxusne/, priamo v areali kupka, fakt len na prespatie v noci a obednu siestu, ale inac chceme si uzivat vodu kupko, a vobec neviem ake ceny su fajn, som nasla na tyzden do nejakych 400e, a uz aj so vstupom na kupku, co ja viem sa mi to zda vyhodne, ze nebudme asi vymyslat, vsak len vsup jeden na 1 den je 7e, este som zabudla,ze sme 2 dospely + 1 dieta. Dakujem za kazdy postreh,nazor, radu, odpoved.

ivetbal
22. júl 2017

@sorciera24 Super. Ďakujem. Budeme mať dôvod na prechádzku. Bývali ste hore či dolu? My ideme hore a moc som sa s tým nestotožnila. Malá nebude mať výbeh😒

sorciera24
22. júl 2017

@ivetbal dole....tiez kvoli detom, ale azs aspon ti nevybehne an tu cesticku, po kt. obcas ide auto.....das pozor na schody...

aduliak
22. júl 2017

Boli ste niekto ubytovany u Lelockeho v apartmanovom dome?nejaku recenziu by sme uvitali😁dakujem

ivetbal
22. júl 2017

@sorciera24
To je pravda. Ale aj tak škoda, že dole už bolo obsadené😒 Prežijeme😀 A v kuchyni bola chladnička aj rýchlovarná kanvica?

sorciera24
22. júl 2017

@ivetbal ano, vsetko aj chladnicka, kanvica, mikrovlnka, varic...vsetko

ivetbal
22. júl 2017

@sorciera24 Tak super. Nemusím nič nosiť. A dá sa prestravovať v areáli?

sorciera24
22. júl 2017

@ivetbal ano da, je tam koopu ponuk jedla okolo bazenov (aj take menuckove, nielen fastfoody), aj v hoteli Thermal sa da, my sme aj varili, aj jedli tam...(aj take male potraviny su hned pri ubytku)

ivetbal
22. júl 2017

@sorciera24 Výborne. Aspoň nemusíme zháňať pečivo. Na presun budeme pravdepodobne používať kočík. A prosím ťa v ktorej časti to je? Tam kde je to jazero? Aby som sa vedela zorientovať na tej Vadaš mapke.

sorciera24
22. júl 2017

@ivetbal nie, pravze je to v tej novej casti Westend (vchadzate od KAsarenskej ul.), uuuuplne vzadu

ivetbal
22. júl 2017

@sorciera24 Aha. Idem to pozrieť. Ďakujem za tvoje super informácie.

hao
25. júl 2017

@ivetbal ahoj, bolo v pohode, cisto, jedna izba kde spali vsetci a mala kuchynka, ale boli sme spokojny. Mily a ustretovy majiteľ, odporucam

ivetbal
25. júl 2017

@hao Ďakujem za info. Ešte mi napadlo, existuje nejaký náhradný program v prípade nepriaznivého počasia?

baliadri
25. júl 2017

@ivetbal V pripade nepriazniveho pocasia v Maďarsku v Ostrihome je vyborny kryty vodny park, vyskusajte, bude sa Vam pacit 🙂

baliadri
25. júl 2017

@ivetbal Aquasziget Esztergom sa to vola, daj do google

ivetbal
25. júl 2017

@baliadri Hm, lenže my nemáme pas

ivetbal
25. júl 2017

Vlastne nám ani netreba, ale deťom.

baliadri
25. júl 2017

Skoda, no. My sme boli uz niekolkokrat bez pasu, zabudli sme ich doma, zatial to bolo v pohode 🙂 Je to blizko hranic, ale clovek nikdy nevie....

ivetbal
25. júl 2017

@baliadri Veď to. Uvidíme ako bude. Ďakujem.

baliadri
25. júl 2017

@ivetbal Uvidite. Nemas za co 🙂

tweetinka.co
25. júl 2017

@baliadri da savtam platit eurami? Vdaka

hao
25. júl 2017

@je tam iba kryta plavaren, potom jedine ist niekam kde je kryty welness a to je v ostrihome treba zistit, ci bude pas potrebny alebo potom pozriet nspriklad patince wellness alebo komarno ci nema

baliadri
26. júl 2017

@tweetinka.co eurami sa neda platit, ale kartou ano, my sme zvykli pouzivat kartu, alebo teda forinty. Pas je potrebne pre deti, lebo je to uz za hranicami. Ale stalo sa uz, ze sme zabudli doma pasy, tak sme isli bez nich 🙂 Je to nedaleko hranic, netreba ist velmi daleko.

tweetinka.co
26. júl 2017

@baliadri ano. To viem, ze treba pasy. Asi pojdeme na tyzn do Sturova.. A chceme aj ine, ako vadas. Asi tropikarium a ak by nebolo pocko, tak super, ze blizko je aj kryte👍
Dakujem ti

ivetbal
26. júl 2017

@tweetinka.co A to tropikárium je prosím ťa kde?

tweetinka.co
26. júl 2017

@ivetbal pri Budapesti.

ivetbal
27. júl 2017

@tweetinka.co Ďakujem.

macia
3. aug 2017

Ahojte bývali ste niekto v štúrove aj so psíkom? my ideme o 9 dní

tweetinka.co
3. aug 2017

Kocky, kde su v sturove ihriska? Co sa tam da okrem kupka robit?

mnamko
3. aug 2017

Vlacik chodi od kupaliska do Ostrihomu a spat v areali su aj kolotoce

tweetinka.co
3. aug 2017

@mnamko dakujem. Kolotoce zatial nie, mame v plane budapest.. Aj ostrihom..
Len este daco