Dovolenka v Štúrove
Kocky prosim vas chysta sa niekto tento rok na dovcu do Sturova, pripadne bol v blizkej minulosti?....Ake su vyhodne ceny tak na nejaky 1 tyzden?...Chceli by sme byt ubytovany, v nejakom apartmane, private /nic luxusne/, priamo v areali kupka, fakt len na prespatie v noci a obednu siestu, ale inac chceme si uzivat vodu kupko, a vobec neviem ake ceny su fajn, som nasla na tyzden do nejakych 400e, a uz aj so vstupom na kupku, co ja viem sa mi to zda vyhodne, ze nebudme asi vymyslat, vsak len vsup jeden na 1 den je 7e, este som zabudla,ze sme 2 dospely + 1 dieta. Dakujem za kazdy postreh,nazor, radu, odpoved.
@ivetbal dole....tiez kvoli detom, ale azs aspon ti nevybehne an tu cesticku, po kt. obcas ide auto.....das pozor na schody...
Boli ste niekto ubytovany u Lelockeho v apartmanovom dome?nejaku recenziu by sme uvitali😁dakujem
@sorciera24
To je pravda. Ale aj tak škoda, že dole už bolo obsadené😒 Prežijeme😀 A v kuchyni bola chladnička aj rýchlovarná kanvica?
@ivetbal ano, vsetko aj chladnicka, kanvica, mikrovlnka, varic...vsetko
@sorciera24 Tak super. Nemusím nič nosiť. A dá sa prestravovať v areáli?
@ivetbal ano da, je tam koopu ponuk jedla okolo bazenov (aj take menuckove, nielen fastfoody), aj v hoteli Thermal sa da, my sme aj varili, aj jedli tam...(aj take male potraviny su hned pri ubytku)
@sorciera24 Výborne. Aspoň nemusíme zháňať pečivo. Na presun budeme pravdepodobne používať kočík. A prosím ťa v ktorej časti to je? Tam kde je to jazero? Aby som sa vedela zorientovať na tej Vadaš mapke.
@ivetbal nie, pravze je to v tej novej casti Westend (vchadzate od KAsarenskej ul.), uuuuplne vzadu
@sorciera24 Aha. Idem to pozrieť. Ďakujem za tvoje super informácie.
Vlastne nám ani netreba, ale deťom.
Skoda, no. My sme boli uz niekolkokrat bez pasu, zabudli sme ich doma, zatial to bolo v pohode 🙂 Je to blizko hranic, ale clovek nikdy nevie....
@baliadri da savtam platit eurami? Vdaka
@tweetinka.co eurami sa neda platit, ale kartou ano, my sme zvykli pouzivat kartu, alebo teda forinty. Pas je potrebne pre deti, lebo je to uz za hranicami. Ale stalo sa uz, ze sme zabudli doma pasy, tak sme isli bez nich 🙂 Je to nedaleko hranic, netreba ist velmi daleko.
@baliadri ano. To viem, ze treba pasy. Asi pojdeme na tyzn do Sturova.. A chceme aj ine, ako vadas. Asi tropikarium a ak by nebolo pocko, tak super, ze blizko je aj kryte👍
Dakujem ti
@tweetinka.co A to tropikárium je prosím ťa kde?
@ivetbal pri Budapesti.
@tweetinka.co Ďakujem.
Ahojte bývali ste niekto v štúrove aj so psíkom? my ideme o 9 dní
Kocky, kde su v sturove ihriska? Co sa tam da okrem kupka robit?
Vlacik chodi od kupaliska do Ostrihomu a spat v areali su aj kolotoce
@mnamko dakujem. Kolotoce zatial nie, mame v plane budapest.. Aj ostrihom..
Len este daco

@sorciera24 Super. Ďakujem. Budeme mať dôvod na prechádzku. Bývali ste hore či dolu? My ideme hore a moc som sa s tým nestotožnila. Malá nebude mať výbeh😒